Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Çeşitli nedenlerden dolayı hayat bulduunu düşündüğüm malum emoluk belirtilerini nasıl yenerim? tşk. @Paticik answers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 They need to do way instain mother who killed thier babbys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 adım 1. saçların önü uzunsa kestir(bergen modundan çık.) adım 2. hep gül hep gül:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 emolarla dalga geçerek başlayabilirsin, böylece her emoluk yaptığında kendini salak gibi hissedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 rakı masasına otur fasıl dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yok saçlarım emo olamıyor isteseler de heheh. Çok gülen bi insan da deilim ama napıcaz bilmem. AAYHş. sıkıntılar basıyo. Anyone sory for my lots? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 sen kendinde hissettiğin belirtileri yaz ,ona göre reçete yazalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 zaten müzüklü ortamdan geliyorum yeni geldim sayılır. İçki içersem şimdi kötü olur hem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 şş adlarını anmayın,3 harfli diyoruz biz onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 cerebralis said: sen kendinde hissettiğin belirtileri yaz ,ona göre reçete yazalım olmaz. burda olmaz. Sonra üzerimden espiri türetilir olmadık şey için dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 aaa bak olmadı şimdi hiç olcak şeymi patide dalga geçilsin:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Clubber ol Dinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 tabi canığğm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 dinan es te emoluk yaygındır rüzgarına kapıldıysan dönüş zordur. 222 lerde budha barlarda devam et gece hayatına. gitme glow a falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Asteroth said: Clubber ol Dinan. olum düşünmüorum değil ya. Piramit yapıp diktikleri saçları, şalvar tipi kotları ve beyaz gömlekleriyle, sürekli bir sürü halindeler sürekli bir ortamların içindeler. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bLackcha0s said: dinan es te emoluk yaygındır rüzgarına kapıldıysan dönüş zordur. 222 lerde budha barlarda devam et gece hayatına. gitme glow a falan Ya işin kötüsü olmicak şeylere can sıkıntısı yaratarak sözümde değil özümde emoluğa yelken açıyorum. oh şet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 off sana fena damardan vermişler bunun zehrini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 benim gibisin. Bende öyleyim gereksiz şeylere takılıyorum üzülüyorum. Hayat kısa bunlara üzülmeyecek kadar kısa. Hacı es tesin. Git takıl clublara git 222 ye takıl. twentysix e git orda iç canlı müzik dinle kendine gelirsin. Bunların hiçbiri işe yaramazsa ve durum vahim olursa pm at. Gelir alırım seni ;) emo kazandırmamak lazım dünyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Şimdi Asteroth'tan msnde özel moral takviyesi alıyorum. heuaae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Tamam ben bu gazla bikaç hafta idare ederim. Kitliyorum topiği. görüşürüz.dfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 depresyondan zevk alan insanlarla emoları karıştırmayalım yanlız gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Farinal doğru söylemiş. İki ağlayınca büyütmemek lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar