Matteo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Lost Land Serverında Satılık Accaunt Var!. Magery=100 Eva=100 Tactics=100 Anatomy=100 Meditation=80 MageFighting=65 Healing=60 Stealth=70 İçinde 2m Para 4 Tower 10 Small House Guild Masterlık 1 Zostrich Must Ve benzeri Binekler Bulunmaktadır!.. Ayrıca Pazar Alanında Vendorum Vardır!... Fiyat Su An İçin 60 Milyondur!..Pazarlık Yapılabilir [email protected] ıcq=291916052
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Account satmak bildigim kadarıyla yasak.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 nie yasak ? anayasanın hangi maddesinde yasak ?[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 anayasayla ne alaksı var patıcıgın[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Lostland yetkilileri duyarsa accountu banlarlar eğer tabi yasaksa.Forumdada bildiğim kadariyla yasak değil böyle birşey.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Apache, 04 Mayıs 2004 16:52 tarihinde demiş ki: anayasayla ne alaksı var patıcıgın aRkadas yasak demiş bende neye dayarak ve niçin yasak oldugunu sordum dolaylı olarak[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 04 Mayıs 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Aramis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bence yasak olmamali.Cunku kisisel tatminkarlik kisiden kisiye degisebilir.Cogu kisinin savundugu skill kasmadan zevk alinmaz mantigi bazi kisilere olumsuz gelebilir.Cunku dial up kullanici o paranin kac katini tekeloma oduyor.Fakat burda cok onemli bir konuda satilan accountun guvenligidir.Eger shard gorevlileri bu konuda yardimci olursa alanda memnun olur satanda...
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Account alım,satım yasak bu kadar basit.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 diemaster a katılıyorum.[signature][hline]ASP,VB,.NET,Pascal,CGI,PHP,JS,Java,SSI (DHTML),Macromedia Shockwave,WAP Technology. http://www.RedTurk.com
XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sizene ya yasak sa yasak! Allah allah Paticik.com forumlarında account alımı-satımı YASAKTIR!!!
xheana Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 kaça :D[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Nebula accountu satmak yasak. Diğer serverlarınki yasak değil.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: xheana, 04 Mayıs 2004 21:18 tarihinde demiş ki: kaça :D :-)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Daniel_Xavie, 04 Mayıs 2004 17:40 tarihinde demiş ki: Account alım,satım yasak bu kadar basit. Ya arkadasım alan razı veren razı olduktan sonra nesi yasak kaldiki nasıl anlaşılcak ? .[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 05 Mayıs 2004 03:50 tarihinde değiştirilmiştir]
xheana Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ben bu duruma herhangi bir kısıtlama koymuyorum lakin bize zararı dokunmadığı sürece.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng.
Matteo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Sebeb Ne imiş yasak. Yasak Felan Deil Lostlanda account satmak Yasak deildir Bu kadar Satıyorum. İtitrazı Olan da Yok Sanırsam!...
Matteo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Diemaster Cok Tşk Ederim İlk Basta. sana Sonuna Kadar Katılıyorum. :)
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Cigicigi Forumlarında biri Nebula acc ı satıordu 7x warlock char 350 milyon edermi bilmem ? Sen kaça satıosun ?[signature][hline]No Victory, Without Sacrifice
Matteo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ben 60 Milyon İstiyorum. Alcaksan Yardımcı Olurum!..
Öne çıkan mesajlar