Matteo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Lost Land Serverında Satılık Accaunt Var!. Magery=100 Eva=100 Tactics=100 Anatomy=100 Meditation=80 MageFighting=65 Healing=60 Stealth=70 İçinde 2m Para 4 Tower 10 Small House Guild Masterlık 1 Zostrich Must Ve benzeri Binekler Bulunmaktadır!.. Ayrıca Pazar Alanında Vendorum Vardır!... Fiyat Su An İçin 60 Milyondur!..Pazarlık Yapılabilir [email protected] ıcq=291916052 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Account satmak bildigim kadarıyla yasak.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 nie yasak ? anayasanın hangi maddesinde yasak ?[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 anayasayla ne alaksı var patıcıgın[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Lostland yetkilileri duyarsa accountu banlarlar eğer tabi yasaksa.Forumdada bildiğim kadariyla yasak değil böyle birşey.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Apache, 04 Mayıs 2004 16:52 tarihinde demiş ki: anayasayla ne alaksı var patıcıgın aRkadas yasak demiş bende neye dayarak ve niçin yasak oldugunu sordum dolaylı olarak[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 04 Mayıs 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bence yasak olmamali.Cunku kisisel tatminkarlik kisiden kisiye degisebilir.Cogu kisinin savundugu skill kasmadan zevk alinmaz mantigi bazi kisilere olumsuz gelebilir.Cunku dial up kullanici o paranin kac katini tekeloma oduyor.Fakat burda cok onemli bir konuda satilan accountun guvenligidir.Eger shard gorevlileri bu konuda yardimci olursa alanda memnun olur satanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Account alım,satım yasak bu kadar basit.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 diemaster a katılıyorum.[signature][hline]ASP,VB,.NET,Pascal,CGI,PHP,JS,Java,SSI (DHTML),Macromedia Shockwave,WAP Technology. http://www.RedTurk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sizene ya yasak sa yasak! Allah allah Paticik.com forumlarında account alımı-satımı YASAKTIR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 kaça :D[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ahahahah *kopar* :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Nebula accountu satmak yasak. Diğer serverlarınki yasak değil.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: xheana, 04 Mayıs 2004 21:18 tarihinde demiş ki: kaça :D :-)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Daniel_Xavie, 04 Mayıs 2004 17:40 tarihinde demiş ki: Account alım,satım yasak bu kadar basit. Ya arkadasım alan razı veren razı olduktan sonra nesi yasak kaldiki nasıl anlaşılcak ? .[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 05 Mayıs 2004 03:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ben bu duruma herhangi bir kısıtlama koymuyorum lakin bize zararı dokunmadığı sürece.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matteo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Sebeb Ne imiş yasak. Yasak Felan Deil Lostlanda account satmak Yasak deildir Bu kadar Satıyorum. İtitrazı Olan da Yok Sanırsam!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matteo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Diemaster Cok Tşk Ederim İlk Basta. sana Sonuna Kadar Katılıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Cigicigi Forumlarında biri Nebula acc ı satıordu 7x warlock char 350 milyon edermi bilmem ? Sen kaça satıosun ?[signature][hline]No Victory, Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matteo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ben 60 Milyon İstiyorum. Alcaksan Yardımcı Olurum!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar