Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evli kadını ayarttım. bianda bizim eve taşındı. çocuğu falanda var. kocası arada ziyarete geliyo admaın gözünün önünde sevişiyoruz . arada adamı dövüyom yüzsüz gibi yemek yiyo tv izliyo yatıyo falan yatagımda.
adamı döverken karısı yemek yapıyo
iyi oyun ?
Mesaj tarihi:
yaşlanma süresini değiştirmek mümkünmü, doya doya gençliğimi yaşamak istiyorum. bi kadına yazıyordum ertesi gün senior olarak geldi hiç hoş olmadı hehehe gerçi social status de zengin yazıyordu evlesemmi acaba :?
Mesaj tarihi:
ayarlana biliyomus birkac sayfa once oyle yaziyodu. bu arada
online shop ta yeni sehir geldimi oncekini hic sevmedim reviview mi ne daglik ormanlik bir seydi suan bende 2 sehir var biri oyunla gelen baska hic girdimi shop a?
Mesaj tarihi:
guden said:

yaşlanma süresini değiştirmek mümkünmü, doya doya gençliğimi yaşamak istiyorum. bi kadına yazıyordum ertesi gün senior olarak geldi hiç hoş olmadı hehehe gerçi social status de zengin yazıyordu evlesemmi acaba :?

level7 veya level8 gardeningle yetiştirebildiğin life plant diye bi bitki var. onun meyveleri yaşlanmayı geciktiriyor.
Mesaj tarihi:
DiadanLocke said:

simsi neden mmoya cevirmiyorlar anlamam.

sims online diye yapıldı seneler önce. ama online genelevden öteye geçemedi. genelev motivasyonu da sanıldığı kadar bağlayıcı çıkmadı :D
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
O değilde accounti olan varsa kullanmayan ben kullanabilirim halen oynuyorum :( ama acc yok ve manyağı oldum oyunun bildiğin aile fenomenine girdim..
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
en son çıkan ek paket, ambitionsu bilmiyorum.

kız arkadaşım oynuyordu en son, onun için indirmiştim, ama ekpaketlerde onu da beni de cezbeden pek birşey yoktu açıkçası.
Mesaj tarihi:
guden said:

Optionstan yaşlanmayı kapatabilme yada epic normal short life süreçlerini seçebilirsin.
Mesaj tarihi:
sdfsd daha ev yapmadım ben direk yerleştim tek bi elemanla bi eve ama kendi adamıma acaip kıl oldum ressam yazar takılıyor evden yazıp çizip para kazanıyor yattığı yerden bide aynanda iki kız götürüyordu ki öbürü pek woohooya yanaşmayınca yol verdim diğeriyle seviyeli bi ilişkiye başladım bana taşındı falan ama yaşlanma ayarını yapmamışım adam zart diye elder olcak die elim ayağıma dolaştı en azından bi çocuk yapıp hikayeye devam etmek lazım baba parası yesin oda bare
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abiii evil hırsız falan bi eleman yaptım acaip eğleniyordum evlere giriyorum yürütüyorum bir şeyler kaçıyorum falan derken bilgisayara girdim ve Troll on Forums seçeneğini görmemle yarıldım
  • Yeni Oluştur...