Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sims 3

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

guden said:

yaşlanma süresini değiştirmek mümkünmü, doya doya gençliğimi yaşamak istiyorum. bi kadına yazıyordum ertesi gün senior olarak geldi hiç hoş olmadı hehehe gerçi social status de zengin yazıyordu evlesemmi acaba :?

level7 veya level8 gardeningle yetiştirebildiğin life plant diye bi bitki var. onun meyveleri yaşlanmayı geciktiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
guden said:

yaşlanma süresini değiştirmek mümkünmü, doya doya gençliğimi yaşamak istiyorum. bi kadına yazıyordum ertesi gün senior olarak geldi hiç hoş olmadı hehehe gerçi social status de zengin yazıyordu evlesemmi acaba :?

Optionstan yaşlanmayı kapatabilme yada epic normal short life süreçlerini seçebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

sdfsd daha ev yapmadım ben direk yerleştim tek bi elemanla bi eve ama kendi adamıma acaip kıl oldum ressam yazar takılıyor evden yazıp çizip para kazanıyor yattığı yerden bide aynanda iki kız götürüyordu ki öbürü pek woohooya yanaşmayınca yol verdim diğeriyle seviyeli bi ilişkiye başladım bana taşındı falan ama yaşlanma ayarını yapmamışım adam zart diye elder olcak die elim ayağıma dolaştı en azından bi çocuk yapıp hikayeye devam etmek lazım baba parası yesin oda bare
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...