silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Masquerade said: lol ahğokaeoğhkldfigkdfgldf igl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 meh. 240k$ lik eve tasindim biraktim. ama ev asmis hakikaten. malikane mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ahahaha recep şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 recep aynı olmuş aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 evli kadını ayarttım. bianda bizim eve taşındı. çocuğu falanda var. kocası arada ziyarete geliyo admaın gözünün önünde sevişiyoruz . arada adamı dövüyom yüzsüz gibi yemek yiyo tv izliyo yatıyo falan yatagımda. adamı döverken karısı yemek yapıyo iyi oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 insanlar cesit cesit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 binaların içi gözükmemesi cok kotu olms ya cok imba olrdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 simsi neden mmoya cevirmiyorlar anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 mmo yaptılar battı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 hatuna yukletiyorum simdi wow oynarken bayiliyo yanimda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 yaşlanma süresini değiştirmek mümkünmü, doya doya gençliğimi yaşamak istiyorum. bi kadına yazıyordum ertesi gün senior olarak geldi hiç hoş olmadı hehehe gerçi social status de zengin yazıyordu evlesemmi acaba :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ayarlana biliyomus birkac sayfa once oyle yaziyodu. bu arada online shop ta yeni sehir geldimi oncekini hic sevmedim reviview mi ne daglik ormanlik bir seydi suan bende 2 sehir var biri oyunla gelen baska hic girdimi shop a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Oyunu yukledik ama Registration code diye birsey istiyor done , dont continue falan var. Burdan sonra ilerlemiyor ne yapmak lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 guden said: yaşlanma süresini değiştirmek mümkünmü, doya doya gençliğimi yaşamak istiyorum. bi kadına yazıyordum ertesi gün senior olarak geldi hiç hoş olmadı hehehe gerçi social status de zengin yazıyordu evlesemmi acaba :? level7 veya level8 gardeningle yetiştirebildiğin life plant diye bi bitki var. onun meyveleri yaşlanmayı geciktiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 DiadanLocke said: simsi neden mmoya cevirmiyorlar anlamam. sims online diye yapıldı seneler önce. ama online genelevden öteye geçemedi. genelev motivasyonu da sanıldığı kadar bağlayıcı çıkmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 O değilde accounti olan varsa kullanmayan ben kullanabilirim halen oynuyorum :( ama acc yok ve manyağı oldum oyunun bildiğin aile fenomenine girdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 of çok canım çekti oyunu ya expansionlarla birlitke mi başlayayım 3'ü oynamadım hiç yoksa direk 3 mü oynayayım expansionlar nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 en son çıkan ek paket, ambitionsu bilmiyorum. kız arkadaşım oynuyordu en son, onun için indirmiştim, ama ekpaketlerde onu da beni de cezbeden pek birşey yoktu açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 guden said: yaşlanma süresini değiştirmek mümkünmü, doya doya gençliğimi yaşamak istiyorum. bi kadına yazıyordum ertesi gün senior olarak geldi hiç hoş olmadı hehehe gerçi social status de zengin yazıyordu evlesemmi acaba :? Optionstan yaşlanmayı kapatabilme yada epic normal short life süreçlerini seçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 oyunu 7 saattir oynuyorum aralıksız :D adamlar yapmış ya 3'ü oynamamıştım hiç büyük hataymış. expansionlara dalıcam bugünde inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ev yapmasini cok seviyorum ben ya, bolca ev yapip sikilinca siliyorum oyunu sdf gameplay nasi hicbi fikrim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 sdfsd daha ev yapmadım ben direk yerleştim tek bi elemanla bi eve ama kendi adamıma acaip kıl oldum ressam yazar takılıyor evden yazıp çizip para kazanıyor yattığı yerden bide aynanda iki kız götürüyordu ki öbürü pek woohooya yanaşmayınca yol verdim diğeriyle seviyeli bi ilişkiye başladım bana taşındı falan ama yaşlanma ayarını yapmamışım adam zart diye elder olcak die elim ayağıma dolaştı en azından bi çocuk yapıp hikayeye devam etmek lazım baba parası yesin oda bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 abiii evil hırsız falan bi eleman yaptım acaip eğleniyordum evlere giriyorum yürütüyorum bir şeyler kaçıyorum falan derken bilgisayara girdim ve Troll on Forums seçeneğini görmemle yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bi sorum var yanlız diyelim 2 ayrı ailem var. eski simslerde bu ayrı insanları karşılaştırabiliyorduk oyun içinde sims3 te bunu yapamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 tamam buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar