DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 selam 1-2 ay içerisinde digital fotograf makinesi almayı düşünüyorum 300-350 milyon falan verebilirim... internetten araştırıpta bulduğum 2-3 model war 1) HP PHOTOSMART 735DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ 2) KODAK EASYSHARE CX6330 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ Fiyatını bilen warsa sevinirim birde Canon un bir tane wardı onu tam hatırlamıorum şimdi.. neyse ben amatör olarak ilgilendiğim için öle çok ahım şahım bişi aramıorum.. yanlız pil canavarı olmasın en büyük isteğim bu 1 kere şarj ederek 100 civarı çekim yapabileyim (bu paraya yapamazsın demeyin lütfen ) tavsiyelerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Daha yüksek MP e param yetmez sanırım.. ama araştırmaya devam ediyim ben bir.. Kodak çok pahalı yaw... 400 den başlıo nerdeyse 1 2 modeli war onlarda baya kötü gibi 200 milyon civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Sony ler de pahalıymış birde bu war: HP PHOTOSMART 635 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ya benim esas böyle birşey alış amacım yazın inter rail yapıcam 5 6 ülke falan dolaşıcam.. pat küt resim çekmek istiorum tabi haliyle onun için maximum fotografı minimum yere sıkıştırmaya uğraşıcam sanırım yanında birde 256 veya 512 Mb memory alıcam 5MP benim için fazla olmazmı yani o kalitede çekiceğim bir foto 2 3 Mb yer kaplar sanırım ben normal kalitede resimler cekmeyi planlarıorum ne bileyim en fazla 800kb 1Mb falan olur herhalde çektimlerim arasıra max. kalitede çekerim herhalde Dig Cam. ler hakkında çok bir bilgim yoktur esasında 3 MP likler görür benim işimi demi.. birde piller hakkında bilgi verirseniz sevinirim bazı verilern rechargeable piller 20 30 çekim sonrasında bitiyormuş.. e haliylen bunlar bana hiç yaramaz tek şarjda 100 civarı resim çekebilceğim piller mevcutmu [Bu mesaj DonCorleone tarafından 03 Mayıs 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 haydaaa... kafamı karıştırdın şimdi ya senin dediklerinde hhep 800 milyondan falan başlıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 digi alma etme dion 500 dolar gözden çıkar zevk almazsın kırmızı göz zart zurt :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 amacın sadece resim çekmekse, optic zoom'u olmayan 3MP'lik pretec'lere felan bak.. ama bakınca kaliteli resim görmek istiyorsan, Sony'nin 5MP'lik carl-zeiss mercekli kameralarından alman lazım (ki 1 milyar onlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 HP'nin bir dezavantajı: Fotoğraflar ve videolar çok yer kaplıo (2 kat nerdeyse). Çok daha az fotoğraf kaydedebiliosun.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ya bence 1. söylediğim makina beni idare eder gibi sonuçta ben sağı solu çekicem yurt dısındayken anı fotografı olucak bunlar benim için profosyonel olarak kasmıcam.. 3MP yeterlidir herhalde.. HP nin yer kaplama olayını bilmiorum saol onu bir araştırırım.. merak ettiğim dier şey pil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Dorsia, 03 Mayıs 2004 22:41 tarihinde demiş ki: Daha yuksek cozunurluk daha cok yer kaplar ancak zaten 5MP lik makinelerde genellikle o yer mevcut, minimum 256 lik kapasiteyle geliyor bu makineler, 50 dolar kadar fazla vereerek de 512 yapilabiliyor. yazış harbici yazış 12mp makineler bile 16 veya 32 mb kartlarla veriliyor sen sonradan istersen alıyorsun ek olarak sadece makinenin mp i etkilemiyo resim boyutunu 5mp ile çektigin 2 resim arasında 400kb a yakın fark da olabiliyor bu tamamen ortamdaki renk sayısı ve detayla alakalı 6mp lik fujifilm s5000 var bende 1.5-2mb arası değişiyo resimler 2nin üstünede cıktıgı oluyor veya 1.5 in altınada iniyor ama genelde aralık böyle kaldıki istersen 6mp deilde 1 mp likde çekebiliyorsun ama sen prof amaçlı kullanmayacaksın+ resimleri yazıcıdan a4 kagıda falan cıkartmayacaksın bu yuzden 5mp lik makine sana lazım degil ccd si kuvvetli bir makine al 3mp olsun kafi pil konusu cok hassas illaki kalem pil le çalışan bitane al özel pili olmasın git 2300MaH lik 4 tane pil al hatta yola gidiyosun 8 tane al çok uzun süre gidiyor 100 foto çekersin cok rahat[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Dorsia bütün markaları bütün firmaları araştırdım ben 1 yıl boyunca burda Fotografcılık fuarınada gittim pekcok marka biryerde ve ürünlerini tanıtıyor+satıyorlardı oradan birtane aldım kendime ve cogunu da kullandım kalitelerine baktım hepsi kutulu hali ile 16 veya 32 mb lik kartlar ile satılıyor 256 lık kart la gelen yok ha sen amerikada mı canada mı neydin tam hatırlamıyorum oradan aldı ise arkadasın bilemem türkiyede böyle bir olay yok kutudan direk 256 kart la cıkmıyor arkadasının hangi makineyi nereden ne fiyata aldıgını yazarsan açıklayıcı olur yoksa 256 lık kart la geldi 50$ verip 512 yaptırabiliyosun demek hiç ama hiç yardımcı olmuyor , çünkü böyle bir olayla karşılaşmadım ben[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Valla ben Nikon coolpix 3200 aldım ve acaip memnunum. Fiyatıda diğer markalara göre uygun. Ekstra hafıza kartı almazsan 400 milyon civarı. 3 MP, 3X optik zoom 8x dijital zoom, her ihtiyacı karşılayan çok çeşitli çekim seçenekleri, hafıza kartı süresince ses kayıtlı kamera (256 ram aldım 8 dk civarında kayıt yapıyor) ve daha birçok özellik var.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 3200 400m civari ise alsin derim kaçırmasın çok güzel nikon enstantene hızıda çok iyi cdd si deli kaliteli zaten foto makineleri klasmanında ilk sıralarda kalite olarak[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bende canon un eski modeli war a30 3 senelik 1.2 mp 1024X768 çekiyo ve süper yani normal foto boyutuna 13 e küsür fotocuya bastırıncada gayet net yarım a4 boytunda ben print ettim oda güzeldi daha büyüğünü denemedim yani öle ufak boyutlu yüksek mpli abudik gubidik makinelerden çok daha ii sesli video kayıt falan bişeylerde war hem şimdi bunun a70 mi ne wardı en son onada bi bak derim ekranlada pili (oyun oynamadıkça şuraya zumluyım ekrandan dışarıyı seyrediyim falan) 100 resmi çıkarır 1800ma lık pille ekranı kapa hayat boyu :) bide optic zum olsun dijitalin pek bi güzelliği yok kimi makina dijital zumladığında çözünürlüğü düşürüp aha zumladım diyip kandırmaya çalışıyo [Bu mesaj WaNTeD tarafından 04 Mayıs 2004 10:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Dorsia o makineyi inceledim ben çok güzel birşey lcd ekranı çok geniş fakat kötü yanlarıda var ele oturmuyo cok ufak , tutarken düşürecekmişsin hissi veriyo ve düşse herhalde iptal olur çünkü çok narin bi görüntüsü var lcd ekranı biraz içerde fln olsa korur da direk çatlatırsın en ufak bi düşürmede fln ayrıac ya 16 yada 32 mb dı onun kartı türkiyede amerikan sitelerinde fln böyle urunleri satarken 256 kart la yolluyorlar dedigin oralarda geçerli türkiyede direk kutulu 256 lık kartla satılmıyor ayrıca bu arkadaşa bu cam gereksiz ihtiyaç ve kullanım amacına göre öneri yapman lazım çok pahalı[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 evet sony baya abartı hem o kadar küçük olmasınada gerek yok.. ccd algılayıcıydı sanırım düşük ışık seviyesinde foto çekmeye falan yarıodu sanırım peki nasıl anlıcam ccd nin kaliteli olduğunu bir birimi falan wardır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ee nedir şu ccd anlatırmısınız biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ccd si kaliteli olanlar canon,nikon,sony,hpnin üst modelleri,fujifilmin üst modelleri,kodak ın üst modelleri,.... diyim kısaca lensinin kalitesine bakıyor simdi piyasada görmüşsündür bazı makineler 5mp bazısı 2mp ama 2likler 5liklerden daha pahalı buda direk lense bakıyor foto cektiginde anlıyosun zaten kaliteyi renkleri nasıl yakalamış hangisi daha gerçekçi fln bunları cok rahat anlıyosun ccd si kaliteli olanla uyduruk olan arasi kıyaslama yaptıgında nikon 3200 400milyon sa al derim ben[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ben HP635 aldım 3X optic zoom için ve fiyat olayıda etki etti tabi resim kalitesinden memnunum gece çekimi hiç bi zaman sony kadar iyi olamaz ama yine de tatmin ediyor fakat best ile çekersem resimleri 12 resim alıyor pili zort diye bitiyor ve en büyük dezavantajı bu bence AA pilli makine yerine şarjlı bi cihaz al derim. Ben şarjlı pil ve şarj cihazı aldım ama sen yurtdışında gezicem diyosun şarjlı pil seni kesmez kesinlikle şarjlı bi cihaz al.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: DynamicK, 04 Mayıs 2004 08:25 tarihinde demiş ki: 12mp makineler bile 16 veya 32 mb kartlarla veriliyor sen sonradan istersen alıyorsun kesinlikle haklısın. said: pil konusu cok hassas illaki kalem pil le çalışan bitane al özel pili olmasın git 2300MaH lik 4 tane pil al hatta yola gidiyosun 8 tane al çok uzun süre gidiyor 100 foto çekersin cok rahat AA pil için daha akıllıca diyenlerin sayısı çok ancak 2100 mah'lik piller ile 70 foto çekip pil bitince kızmaktansa şarjlı bir cihaz ile bi şarj ile dünya kadar resim çekmeyi tercih ederim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 yok benim demek istedigim tekrar şarj edilebilen 2300mah lik piller ben aldım 8 tane makinem 4 tane kullanıyor ve okadar uzun süre gidiyorki çok memnunum simdi bu şarj cihazlarının arabada fln şarj etmek için çakmak yuvasına giren uclarıda var hatta komple set satılıyor 8pil + pek çok uçlu şarj cihazı: 50-60milyon arası idi veya normal bi şarj cihazı alırsın 15-20milyon civarı ve alacagın makine 2 pil kullanacak senin 2300mah lik 8-12 tane al , evde şarj et , şarj cihazını getirmene gerek yok 1 ay yeter o piller[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar