Buyse Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bi de pistte ışıklandırma yoktur büyük ihtimal. bu yarış yarım kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 98-99 sezonlarında anımsar gibiyim ben kırmızı bayrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yağmur da tam yağmur ha bardaktan boşanırcasına denir ya. öyle ahmak ıslatan falan değil. muson yagmuru direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 sözlükte alibeyköyü su bastı, f1 araçları offroad yapıyor diye yazmışlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 sıralama nasıldı bundan önceki tur? hatırlayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 güzel yağmur, güzel yarış. durmak yok yola devam hadi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 button da 4 pit stop la yarış kazanacak ha. 2 de 2 oluyor yarış böyle biterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 http://www.formula1.com/services/live_timing/live_timing.html son durumu her şeyi falan görebilirsinizi buradan; ama üyleik lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 devam eder yarış ya azalır yağmur birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 sıralama button glock heidfeld trulli barichello hamilton rosberg webber massa bourdais piquet alonso nakajima raikkonen daha vardı da bu kadarını yazdım, sitede var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 üyelik kolaymış oldum üye. güzelmiş ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 hava tahminlerinde "yağmur yok" dendikten 5 dakika sonra muson yağmurlarının başlaması da takdire şayandı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Hamilton ın abisinin mercedes patronu tripleri öldürecek beni ya. Dış kapanın mandalı paso artistlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 buttona senelerdir bi sempatim var bu sene bisiler yapsa yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yarış bitti restart verilmiycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yarış bitti button 1. oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 malezya takvimden çıkarılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 adam şampanyayı kırdı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Toyota'nın yükselişi de oldukça iyi yalnız. Sözlükte falan FIA'nın Brawn'a hem 2 yarıştır, hem de difüzör muhabbetinde falan kıyak geçtiği konuşuluyor. Yapılan hareketlerde bunları görmek mümkün de, bu amaçla kasıtlı olarak mı yapılıyor, onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 brawn mercedes motoru mu kullanıyo? takım mercedesle ortak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 mercedes motoru kullanıyormuş ama ortak değiller, eski ferrari teknisyen / stratejisti ross brawn kendi satın almış takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 onu biliyorum, ilerde ferrariyle anlaşır belki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 adamların sponsorları bile yok =) çok risk almış takımı almak için ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yaktın beni vettel. Ulan adam olacak bir gün bu herif tam ama bakalım ne zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ZaugnaKhaldun said: Toyota'nın yükselişi de oldukça iyi yalnız. Sözlükte falan FIA'nın Brawn'a hem 2 yarıştır, hem de difüzör muhabbetinde falan kıyak geçtiği konuşuluyor. Yapılan hareketlerde bunları görmek mümkün de, bu amaçla kasıtlı olarak mı yapılıyor, onu bilemiyorum. onlar herşeyi yapabilirler tv şovu olduğundan takımlarda gıkını çıkaramaz bernie amca susun dedikten sonra yeni heyecan getirecem dedi F1 e getirdi. 3 büyükleri dibe çekti. Ufak takımlara gazı verdi. 2008 de 1. lik için kapışırken büyükler, bunlar diğer araçlarına odaklanıp onu geliştirdiler. Şu anda performansları da belli oluyor çıplak gözle. Sezon içi testleri yasaklamalarıda büyük takımların ufak takımları yakalamalarını istememelerinden kaynaklanıyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar