Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Merhabalar, 5.1 speaker sistemi almayı düşünüyorum fiyat olarak max 150 milyon verebilirim.Önerebileceğiniz speaker sistemleri nelerdir ? Şimdiden teşekkürkler.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 creative inspire 5+1 5200 *!m79 sallar*[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ehueh sağol bende onu düşünüyorum aranızda o sistemi kullanan var mı? nasıl iyimidir?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Çoq Paran olursa Bunu al İnspire 5700 Suanki Fiyatı 370+Kdv[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 iyi güzel söylüyorsunda ben 150 milyon civarı diyorum sen 350+kdv den bahsediyorsun, neyse genede sağol[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Düşündüğün ses sistemi gayet iyi ve güçlü arkadaşımda var şahsen ben çok memnunum filmlerde falan beraber izlerken çok iyi.Cızırtı bozurtu bişey olmuyor,ayrıca ses kaliteside iyi. Yukardaki komşuyu rahatsız edecek kadar yeteneğide var :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 peki içinden ayaklık yada speakerlar kaymasın diye jelatin bi altlık fln çıkıyor mu? birde duvara monte imkanı var mı? (çok şey soruyorum biliyorum :D )[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Xayd3r dediklerinin hiç birisi yok ne ayaklik ne duvar :) 5200 ses kalitesi iyi fakat yukses seslerde cizilti yapior birde evinin yakininda Turkcell Vericisi filan varsa sakin alma derim manyetik kalkan olmadigi icin surekli bir "Cizzzzz" sesi duyuyorsun haberin olsun[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 29 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 21 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Bak ben bu problemleri bilmiyordum iyi oldu söylediğin. Eniyisi Creative'in sitesine gir araştır.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 lol bana hem güzel kaliteli, hemde duvara vida ile monte edebileceğim yada altında ayaklık olan bi speaker sistemi istiyorum, lütfen söyleyin çok şey mi istiyorum ? ! :lol: bu arada odam biraz küçük ancak tv-monitör-fax fln var pcnin olduğu tarafta bunlar etkiler mi ses olayını?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer [Bu mesaj XaYd3r tarafından 02 Mayıs 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Etkilemez. Yinede fazla yakın koyma. Benim odayı görsen hepsi birbirine girmiş :) 5200'ün bir yükseğine bak.yada git 5200 alırken adama sor bunun ayaklığı varmı diye olmadı kendin yaptır.yada migrostan falan al Premier marka 5.1 :) gerçi çok kötüde değil ayaklık duvara monte var vede Eşşek gibi bi sub-woofer var.Yaklaşık yarım metre kadar boyu. Bi bak bence. Bilgisayarcıya 5200 ve ayaklarınıda sormayı unutma.ha unutmadan genelde çoğunda duvara monte imkanı vardır.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ehehe aslında uydu speakerlara baktımda çokta önemli değil ayaklık olayı ztn altlarında kaymamaları için fln bişi var, çift taraflı özel silikon bantlar var alır onlarla duvara yapıştırırım artık napalım :lol: netten almayı düşünüordum, hmmm evet arkadaşlar creative inspire 5200 hakkında kötü bir yanı olduğunu düşünen var mı? varsa neler? birde başka önerileriniz var mı? teşekkürler...[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ben 4+1 kullanıyorum param olsa 5+1 alırdım creative'in . gerçekten çok memnunum. ilk güm güm bateri seslerini duyduğumda resmen yüreğim hopladı çok süper bir olay. ayaklıklar içinde yoksa bile ayrıca satılıyor creativein benim yoktu fakat kitapçıkta satıldığını okudum. yani o tür şeyler bulabilirsin sanırım rahatça. en son fiyatı 80$ idi bizim burda(eskişehir)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 5200 ile nerdeyse aynı fiyattaymış ayaklıklar lol onlarsızda yaparım napim hehe, bu arada ses kartı olarak ne kullanıyorsunuz (4+1 ve üstü speaker sistemi olan arkadaşlara soruyorum), bende nf7-s anakart varda 5+1 destekliyor başlarda onu kullanim diye düşünüyorum ardından audigy e geçmeyi düşünüyorum[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 / | |[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer [Bu mesaj XaYd3r tarafından 03 Mayıs 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Audigy2 ZS Pro Edition :)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 5200 bende var, manyetik koruması var, dedikleri gibi yüksek seslerde iyi değil alet, ama apartman dairesindeyim zaten ne kadar açacam ki diyosan al.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar