Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet üzerinden canlı intihar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Gkgokhan said:

Polis geldiği an..

Mektup

I am going to leave this for whoever stumbles across my bookmarks later on.
I hate myself and I hate living.

I think that if someone who knows me reads this they will know who I am. So I will leave this unsigned.

I am an a******. I have let everyone down and I feel as though I will never change or never improve.

I am in love with a girl and I know that I am not good enough for her. I have come to believe that my life has all been meaningless.

I keep trying and I keep failing. I have thought about and attempted suicide many times in the past.

I used to think of my failure as some mystical way of telling me that I was really meant for something meaningful. The only thing I dread, besides the pain, is the way my family will suffer.

I do not want my mother or father to think that it was anything they did that lead me
to kill myself.

I never really had any plans of leaving a note. I thought that I would not be able to describe why I want to do this and I am right.

There is no way to tell you or anyone else why I dread every new day.

My father had such high expectations for me and tried to give me every opportunity to improve upon myself. I let him down.

I think that I am a major disappointment to him. I have a job but I'm always broke and I am in college but barely, I show up to class but that's about it.

I want my life to end. I am tired of f*****g up everything. I am tired of people always telling me that they do not like me. I am tired of trying to be decent. I hope that someone finds this post and I hope that my parents know that I f****d up not them.

It is my fault I screwed up my own life. The hate that rages within me, rages not for those I love so dearly or those who have crossed my path. This hate rages full force towards me and only me.

I have long forgiven those who've hurt me, but I have not and cannot come to terms to forgive myself for the things I have done to myself, and the things I've done to hurt those in my life.

You have all touched my life in one way or another, especially those whom I call family.

I cannot tell you how sorry I am for ending my life the way I did.

I hope that you can all find it in your heart to see it as way for me not suffering anymore and that I am finally at rest with myself, for being at rest with the guilt that constantly ate at me for so long.

Please forgive me all for taking my own life so early. I tried so hard to fight against this strong battle.

I have reached out for help so many times, and yet I believe, I was turned away because of the things I did, that it is a punishment I am willing to take, for I know that being who I am has only brought myself and others pain.

I love you all and will forever live within the memories we created.
Forgive me.
Love always and forever,

As for my signature I will leave you with a quote so that if anyone reads this they will know it's me, 'Can't feel pain if your dead? Just Saying.'

Buda elemanın MySpace'i..

Artık yavaş yavaş intiharlar artar.Bu çocuk çok özgüven verdi millete...

Eğer ki mektup dogruysa American Dream diyorum ben sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Şimdi kusra bakmayın, kimseye saygısızlık etmek istemem. Kimsenin düşünce ve fikrini de eleştirmem. Ama bence (kesin olarak daha acılı ve kısa vadede kesin fiziksel ölüm kaçınılmaz olmadıkça, hani örneğin savaşta bomba yemiş kurtulma şansı olmayan yaralı asker gibi) intihar etmek aptallıktır. Yani intihar eden, etmeyi düşünen insan da zaten yaşamayı haketmiyordur, yaşam denilen "hediye" onun için lükstür benim gözümde. Ha, burada "hayat çok anlamsız, kimse beni sevmiyo, sistemin zincirlerini kırarak intihar ediciğim" diye ilgi çekmeye çalışan şımarık emo kid bozuntusu ruh halli tipleri saymıyorum. Onları ağzı burnu dağılana kadar dövmek yeterli sadece.

Ama intihar'ın bir çözüm olmadığı ortada, herhangi bir faydası olmayacağı da ortada. Geriye bırakacağı şey de ortada. Bu durumda intihar eden insan gerçek anlamda gerizekalıdır, ya da zaten değersizdir. Ha, kendi canını alacak kadar kendine değer vermeyen insana başkasının değer vermesi ya da bizden değer vermemiz de beklenmemeli zaten.

Bu yüzden tutup burada "aman yavrum intihar etme, etme eyleme" dizeleri dizmek, "hayat çok güzel toz pembe"likler yapmak bana ters geliyor. Ciddi şekilde düşünmüş ve karar vermiş belli bir seviyeyi aşmış insan zaten bu sözlerle kanacak değildir. "Geber bana ne, dünyadaki aşırı nüfus artışı ve kaynak tüketimi azalır haketmeyen biri daha elenince" demek daha doğru bir çözüm. Hani bina çatısına boğaz köprüsüne çıkıp atarım kendimi yakarım kendimi diye şov yapan tipler var (çoğu zaten intihara hayatta cesaret edemeyecek şov budalaları ya da medya maymunları), bunlara neden polisin müdahale ettiğini de anlamıyorum. Başkasına zarar vermedikçe etsin. Kendi hıyarlığıdır diyip geçmek gerekir bence. Hatta üstüne devletin memurunu ne yoruyosun boşa diye dövelim bi sora atla demek lazım. "Sevdiğim kızı getirmezseniz atlarım" zaten en meşhuru. "Atla lan. Bana mı dert, hayatımda görmemişim seni zaten. Sanki bana koyacak" Böyle internetten falan yayınlara da inanmıyorum açıkçası. Şov yapmaya çalışıyolar (ha gerçekse de farketmez kendi bilir.).

Biraz acımasız oldu, ama doğruya doğru. Nedir bu yapmacık empati havaları anlamıyorum. Ha şimdi klasik demogojiciler basacak "senin oğlun kızın akraban olsa böyle mi diyeceksin" diye (İnsanlık tarihinin en bayat savunma yöntemi bu da), evet, açıkçası burada yazdıklarımı, intihar ve intihar edenler hakkında bu düşüncelerimi direkt söylerim yüzüne de. Eğer fikrini değiştirecekse zaten öyle "yapma canım cicim"ler değil bu gerçekler değiştirir. Değiştirmeyecekse de zaten yapacak bir şey yok.

Bu nasil bir bakis acisi yahu. Adam kendini öldürmüs sen onunla dalga geciyosun. Hayir ölüye saygi mevzusu yapmiyorum banane. Istersen cesedini yak ama yorumun cok cocukca. Yapilabilecek son sey kendini öldürmektir. Bi insan sorunlari problemleri yüzünden kendini öldürüyosa ciddiye alinmasi gereken bi durum vardir demekki ortada. Bu evden kacip da aileyi telaslandirip sonra geri dönmek gibi bi konu degil ki. Bi insan kendini öldürüp nasil prim yada reklam yapar ya. Gülüp geciyorum bu senin komik realistik yaklasimina. Bogaz köprüsüne cikip da "ben süreyya yi seviyorum getirin yoksa atlarim" diyenleri savunmuyorum. Ama intahar tesebbüsünde bulunmak bi yana bunu gerceklestirmis insanlarin üzerinden, Haketmis, müstahak, gülüp geciyorum, ciddiye almamak gerek, gerizekalilik gibi yorumlar yapmak da bana göre gerizekalica.

Adam ölmüs yahu ötesi varmi? Bi insan kendini öldürebilecek bir psikolojiye girmisse durum gerizekalilik degil ciddi bir problemin göstergesidir.

Ölen herifi tanimam, alakadar da etmiyo. Istedigin kadar dalga da gecebilirsin ama durup bi düsünmen lazim. Intahara tesebbüs eden yada reklam amacli girisimde bulunan ile, etmis birini ayni kefeye koyamazsin.

Benim de sahsi bi görüsüm var. Bu tip olaylarda olayi baside vuran, "abi adam gg olmus, loot neymis" gibi yorumlarda bulunan insanlar duygusal zekadan yoksun kisilerdir. Ölümü hakeden onlardir aslinda en sevdikleri kisinin basina gelmedilir ki anlamalidirlar cekilen aciyi üzüntüyü. Ondan sonra yasamalidir ayni durumu sanal ortamda yada yüzüne karsi gecilen dalgayi. Bu en güzel cezadir.

Allah kahretsin! Okadar Cool um ki ölümle bile dalga geciyorum. + rep istiyorum more more. Feci erkegim.
Sosyal ağlarda paylaş

İntihar ettiği gece ki aldığı ve kişinin sürekli kullandığı ilaçlar..

80mg methadone
8mg klonopin
120mg resotril
1.5 grams KB
4 grams mersh
I just ate about 160mg inderal
I drank some 151
8mg klonopin the mix
'24mg klonopin '
400mcg LSD
2 grams mesc
100mg 5Meo DMT
8 grams shrooms

Arada dialoglarından birisi;
[04:45] tonight is a good night
Sosyal ağlarda paylaş

boyle amacsiz ve gereksiz intiharlara saygi duydukca bu intiharlari cok goruruz. bu insanlara cesaret veriyor..

intihar kacisdir, caresizlerin degil, care aramaktan kacanlarin isidir. intihara saygi duyulacaksa onuru icin, ulkesi icin, ailesi icin intihar edenlerle webcam basinda, msn basinda intihar edenleri ayni kefeye koymayin..

Bu arada konu yanlis yere acilmis, bunun yeri internet bolumu..
Sosyal ağlarda paylaş

Onur, aile, ülke, vs. kimileri için güzel nedenler belki, ama sadece kendisi için bile bu yolu seçmiş olsa birisi saygı duymak gerekir, herkesin değerleri, düşünceleri aynı değil.

Ama konusu geçen eleman hakkında bir şey söyleyemedim, hani yapabilmiş olması bile garip geliyor aslında, şova dökenler genelde beceremezler, çünkü intiharı düşünmüyorlardır bile. Anlık gazla filan yardırdı heralde eleman, bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

üzerine düşünülecek ölümler listesinde bu çoooook arkalarda kalır, abartmamak lazım. hayatı da çok abartmamak lazım, adam bitirmiş, sıkılmış demek ki. olabilir. ben tebrik ettim kendisini, herif ciddiymiş. ha senin bi yakının intihar etse böyle mi dersin derseniz, belki derim belki demem, günlük hayatta arada ruh hastası gibi sırıtmamak için üzülmüş gibi yaptığım çok oluyor ama. her ölüye üzülecek değiliz ya. hem el el eşeğini türkü çığırarak arar gibi bi durum bu. ha demeyin ki bana duygusal zekâ sıfır, kuul olmak için söylüyosun. doktor ekg sonuçlarıma bakıp yüzüme "her an ölebilirsin" dedi de "tamam" dedim ben vaktiyle.

ha loglara şöyle bi bakarsanız, adamın über çaresiz falan gibi bi hali de yok hani. üstelik kasmış bi de webcam falan. instant kill çekse bi yerde kendine, bundan iyi. bu adam resmen kaşınmış benle kafa bulun diye. poor nigga.
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:
Suicide=Alt F4

Yeteri kadar iradesi olmayan ve sorunlarınla kafa kafaya çarpışamayan insanlar intihar eder.(Bu kişilerin hepsi intihar eder demiyorum,sadece intihar edenler bu kişilerdendir.)

Ve kim intihar aptallıktır dediyse sonuna kadar haklı.

irade mi?! ahaha...
hayat anlayışına ve insanları sorgulayışına kafam girsin.

tam tersi hayatı ve yaşamayı süper bi bok sanan ve "yaşıyorum ulan ben ohh şu an canlıyım oleey vallahi hayat harika yaa vapurlar filan" diyip kendini kandıran pembe beyinli vatandaşlar intihar etmelidir kanımca.
intihar eden bi insan aşmış insandır, en dipi de en yükseği de görmüş insandır, noktayı koyan insandır.

son olarak : "intihar eden salaktır" diyen adamın beş karış aklı yoktur!
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
intihrai mi savunuyosun arkadas, ne bu agresiflik

yep.
intiharı savunıyorum. daha önce ettim, silahım olsa yine ederim.
misal şu dakka silah verin, hiç tedirginlik yaşamadan beynimi patlatayım.

çünkü aksini iddia edip yaşamamı gerektiren bi durum yok. sizin de yok ama her nedense yaşıyosunuz işte, 3-5 karış durumları...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...