Farinal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 akıllı olun lan satanistler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 cerebralis said: not:lütfen soru kökündeki yinergeleri dikkatli okuyun..lanlı lunlu konuşmayın! X( sana mı sorcam lan? oldu mu şimdi? =P kümülatif, kollektif dadaist anlatım dersine beklerim bende =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yaşasın dada, kahrolsun dada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kollektif tek l ile yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 aslında kolektif de tek l ile yazılır lan lun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 hayatımda en hislendiğim şiir :/ jolifanto bambla o falli bambla grossiga m'pfa habla horem egiga goramen higo bloiko russula huju hollaka hollala anlogo bung blago bung blago bung bosso fataka ü üü ü schampa wulla wussa olobo hej tatta gorem eschige zundaba wulubu ssubudu uluw ssubudu tumba ba- umf kusagauma ba - umf hugo ball bu topikte paylaşayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 çok rampifel ama az değil geçmiş zaman da sevmedim di şimdi olsa severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 TELGRAFIIIĞN TELLERİNEEĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ÇITIBÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 im blue daba di dabaday daba di daabaayyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Farinal Üye ID yeni § 21 Nov 2008, 16:22 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] -------------------------------------------------------------------------------- akıllı olun lan satanistler -------------------------------------------------------------------------------- "Gagarin flew into space, but didn't see any God there" Overseer Üye ID yeni § 21 Nov 2008, 16:32 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] -------------------------------------------------------------------------------- Alıntı: cerebralis not:lütfen soru kökündeki yinergeleri dikkatli okuyun..lanlı lunlu konuşmayın! sana mı sorcam lan? oldu mu şimdi? =P kümülatif, kollektif dadaist anlatım dersine beklerim bende =P -------------------------------------------------------------------------------- marl0_on : oha çok çirkin bir şey buldum sadf utopia Üye ID yeni § 21 Nov 2008, 16:35 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] -------------------------------------------------------------------------------- yaşasın dada, kahrolsun dada. -------------------------------------------------------------------------------- She'll talk to you with no one else around, but only if you're able to entertain her. Overseer Üye ID yeni § 21 Nov 2008, 16:35 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] -------------------------------------------------------------------------------- kollektif tek l ile yazılır -------------------------------------------------------------------------------- marl0_on : oha çok çirkin bir şey buldum sadf Overseer Üye ID yeni § 21 Nov 2008, 16:37 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] -------------------------------------------------------------------------------- aslında kolektif de tek l ile yazılır lan lun -------------------------------------------------------------------------------- marl0_on : oha çok çirkin bir şey buldum sadf utopia Üye ID yeni § 21 Nov 2008, 16:40 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] -------------------------------------------------------------------------------- hayatımda en hislendiğim şiir :/ jolifanto bambla o falli bambla grossiga m'pfa habla horem egiga goramen higo bloiko russula huju hollaka hollala anlogo bung blago bung blago bung bosso fataka ü üü ü schampa wulla wussa olobo hej tatta gorem eschige zundaba wulubu ssubudu uluw ssubudu tumba ba- umf kusagauma ba - umf hugo ball Spoiler Gizle bu topikte paylaşayım bari. -------------------------------------------------------------------------------- She'll talk to you with no one else around, but only if you're able to entertain her. Overseer Üye ID yeni § 21 Nov 2008, 16:46 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] -------------------------------------------------------------------------------- çok rampifel ama az değil geçmiş zaman da sevmedim di şimdi olsa severim -------------------------------------------------------------------------------- marl0_on : oha çok çirkin bir şey buldum sadf Overseer Üye ID yeni § 21 Nov 2008, 16:53 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] -------------------------------------------------------------------------------- TELGRAFIIIĞN TELLERİNEEĞĞ -------------------------------------------------------------------------------- marl0_on : oha çok çirkin bir şey buldum sadf utopia Üye ID yeni § 21 Nov 2008, 16:54 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] -------------------------------------------------------------------------------- ÇITIBÖR -------------------------------------------------------------------------------- She'll talk to you with no one else around, but only if you're able to entertain her. Farinal Üye ID yeni § 21 Nov 2008, 17:37 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] -------------------------------------------------------------------------------- im blue daba di dabaday daba di daabaayyyy -------------------------------------------------------------------------------- "Gagarin flew into space, but didn't see any God there" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 anal mı tutuosn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ya bi şkarı vardı ich liebe dich olabilir ismi böle arabesk tarzı türkün teki sölüdu almanca neydi o lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yunus bülbül geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 dota +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yunus bülbül + 1 http://images.gittigidiyor.com/677/6779105_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 İlkokuldaki sınıf arkadaşlarımdan birine neden ''bülbül'' diye seslenildiğini seneler sonra farkettim. Ürkütücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar