Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Birincisi, ubuntu'mda kuracağım bir torrent programı arıyorum fakat bu windows vista'da da çalışmalı. Yani iki os ten yönetebilmeliyim. İkincisi, wine vasıtasıyla ubuntudan çok güzel bir şekilde Warcraft III oynanıyor fakat alt+tab yapılamıyor bunun için yok windowed çalıştırın gibi flagler önermişler. Ama ben o flagleri çalıştıramadım bir türlü, tavsiyeniz nelerdir? -opngl -windowed commandleriyle çalıştırmam gerekirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 said: Birincisi, ubuntu'mda kuracağım bir torrent programı arıyorum fakat bu windows vista'da da çalışmalı. Yani iki os ten yönetebilmeliyim. Bunun tek yolu (teorik anlatıyorum hiç denemedim) wine aracılığıyla uTorrent çılıştırman ve tüm downloadlarını NTFS ya da FAT32 ile formatlanmış bir diske yapman. uTorrent öyle bir diskte yüklü olmalı. Sonra wine'ın iki diski de aynı uzantıyla görmesini sağlaman. Mesela wine benim NTFS harici HD'yi "Z" olarak görüyor, Windows'un da öyle görmesini sağlamalısın, bir yerde bir ayarı vardı ama hatırlamıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 2 : Ben oynarken her şey çalışmıştı, şunu dene: winecfg'yi çalıştır, Graphics tabında "Allow the window manager to control the windows" şeysini onayla. O winecfg'den disk harfini de değiştirebilirsin Drives tabından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Zaten o onaylı olması gerek, eve gidince check ederim birdaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 said: Bunun tek yolu (teorik anlatıyorum hiç denemedim) wine aracılığıyla uTorrent çılıştırman ve tüm downloadlarını NTFS ya da FAT32 ile formatlanmış bir diske yapman. uTorrent öyle bir diskte yüklü olmalı. Sonra wine'ın iki diski de aynı uzantıyla görmesini sağlaman. Mesela wine benim NTFS harici HD'yi "Z" olarak görüyor, Windows'un da öyle görmesini sağlamalısın, bir yerde bir ayarı vardı ama hatırlamıyorum şu an. Bu soyledigini ben kullaniyorum. Reg sorunu cikarmayacak programlarin hepsinde calisir. Bunu anlamanin kolay yolu da programi oldugu gibi c/p ile baska bir makinaya koyup calistirmayi dene. Eger install etmeden (sadece c/p ile) calisabiliyorsa, Windoz altinda FAT32'lik kisima kur. Daha sonra Wine ile calistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 O program ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 - of, prd :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Windows icin olan herhangi bir torrent programi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar