Pluton Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Böyle bilgisayarın açıldığı ve kapandığı logları, hatta ve hatta nasıl kapatıldıgı hakkında log tutabileceğim bi program var mıdır ? Aradım taradım şu kısıtlı vaktimde vizeye yetişmem lazım hemen bi konu açıp gidiyim dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bilgisayar açılırken f8 ile (genellikle safe mode'a geçmek için) açılan menüden enable boot logging ile açabilirsin bilgisayarı. sonra systemrootwindowsntbootlog.txt dosyasından loga erişebilirsin. ama bu işini görür mü emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Event Viewer'dan görebilirsin. Ama direk olarak "kapandı-açıldı" olarak yer almıyor ama servislerin başladığını vs gösterdiği için hemen anlaşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ikiside işime yaramadı ya bunun bi programı yok mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Logger program bilmiyorum da şöyle bir tip olabilir; bilgisayarı kilitli ve açık bırak, "Boot up on AC Power" seçeneği de açık olsun BIOS'ta, geldiğinde login ekranının durumundan anlarsın az çok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Baggio said: Logger program bilmiyorum da şöyle bir tip olabilir; bilgisayarı kilitli ve açık bırak, "Boot up on AC Power" seçeneği de açık olsun BIOS'ta, geldiğinde login ekranının durumundan anlarsın az çok :p Aslında amacım şu benim =) Ben evde bilgisayarı açık tutuyorum 24 saat DL bırakıyorum. Benim bi yeğen var dota oynarken kapatıyo sanırım benim bilgisayarı. Soruyorum "yok ben kapatmadım" dediği için gıcık oldum. Onun için ne zaman açılıp kapandıgını bilmem lazım vurucam çocugu yoksa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 İşte "Boot on AC Power" dersen, geldiğinde bilgisayarı kapalı buluyorsan anlarsın ki elektrik falan gitmemiş, binersin tepesine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Eventvwr.msc denen olayda güvenlik sekmesi altında var açılış kapanış logları. ama yiğenin logout/logoff yapmak yerine prizden çekiyorsa fişi, yaramaz sanırım. hiçbir program yok onu gören. yani anca bi server falan olacak, sürekli bağlı olacaksın. bilgisayar kapanınca bağlantı düşecek, bağlantının ne zaman düştüğüne bakacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Baggio said: İşte "Boot on AC Power" dersen, geldiğinde bilgisayarı kapalı buluyorsan anlarsın ki elektrik falan gitmemiş, binersin tepesine :) Bi deneyeyim ben o işi. Şimdi geldim eve yine bilgisiyar kapalı. Öldürecem çocugu ya allahtan warcraft öğrettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 söyle DL yi kapasın sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 GEd said: söyle DL yi kapasın sadece :) DL'yi kapattıkdan sonra bilgisayarın açık kalmasının bir anlamı yok ki =) Adobe Master Collection indiricem indiremedim 6-7 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Fişten çekip pcye zarar falan vermesin en azından ondan dedim :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 GEd said: Fişten çekip pcye zarar falan vermesin en azından ondan dedim :=) Yok yok normal kapatıyo bilgisayarı heralde =) Her sordugumdada elektrikler gitmiş oluyo nedense... KAtil olurum lan ben bu evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 keyloggerları bi araştır,genelde pcnin açılış kapanışınıda saat ve tarihle kaydediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar