Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Estel_Anorien said: penth long distance never works. yalan tam tersi long distance olunca normalde yürümicekler yürüyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ldr er ya da geç fails Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 long distance insanın kendini kandırmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 funq said: ldr er ya da geç fails Masquerade said: long distance insanın kendini kandırmasıdır. yanlis... diip kacmicam. yuruyenleri de oluyor bazen, cok inandim karsi gelmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yani şimdi bu şeye inanmak gibi. ben f=m.a nın doğru olduğuna inanmıyorum demek gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 isin icinde olunca, inanmak istiyorsun elden bisi gelmiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 senin dışındaki sorunlarını bahane ederek senden ayrılmak istemesi doğru değil, ki ayrılma sebebiniz buysa bence en yakın zamanda yanlışını anlayacaktır. ama belki arkadaşının demek istediği şey -burası biraz karamsar özür dilerim :( - karşı tarafı çok üzmemek için söylenen klasik tabir "aslında sorun sende değil, bende... ayrılmak istiyorum"un farklı bir versiyonu olabilir. ya da şu anda öyle yorumladım. oturun konuşun işte :) umarım ikiniz için de en iyisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Jadelith said: Estel_Anorien said: penth long distance never works. yalan tam tersi long distance olunca normalde yürümicekler yürüyo :) evet aynen boyle olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Estel_Anorien said: penth long distance never works. ever uzgunum penth =] yani yururse kisa sure icin yurur de, bitis tarihi belli olmayan ya da iliskinin toplam beraber gecirilmis suresinden uzun olan long distance yalandir, balondur edik; arayi uzatmayin, nasil olacaksa biriniz digerinin yanina gitsin mealinde soyluyorum, felaket tellalligi amaciyla degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 long distance ayrılıgı sadece bir kaç ay geciktirio ama sonuçta yine ayrlıosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Nefr said: Estel_Anorien said: penth long distance never works. ever uzgunum penth =] yani yururse kisa sure icin yurur de, bitis tarihi belli olmayan ya da iliskinin toplam beraber gecirilmis suresinden uzun olan long distance yalandir, balondur edik; arayi uzatmayin, nasil olacaksa biriniz digerinin yanina gitsin mealinde soyluyorum, felaket tellalligi amaciyla degilvalla ben de never works diyodum ama evlenebilecegim bi insanla beraberim en sonunda seklinde dusundugum icin, sorunsuz bi sekilde ilerliyo su an. 18 gun sonra ben Turkiye'deyim, spring breakte gelmeye caliscak, gelemezse yazin 3 ay burda zaten staj yapicak hallolur bi sekilde ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ya o istatistikler yalan diyorum size. Penthin yaşların bir insan için zaten yakın ilişkilerin %80ı falan herhalde 1-2 senede bitiyordur, 10 uzak ilişkidenm 9u bitiyorsa ne fark var ki arada? Sorun mesafe değil yani, belki yaşta belki çağın getirdiği bakış açısında onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 abi şundan alıyon şimdi.. ısıtıcı özelliği de varmış. üşümezsin bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 off yakıı çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 yakarım bilirsin yoksa yaparım bilirsin miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bana lazım galiba ondan sürekli sırtım ağrıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar