Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işin yoksa heyecandan üşü şimdi

reddiye

Öne çıkan mesajlar

senin dışındaki sorunlarını bahane ederek senden ayrılmak istemesi doğru değil, ki ayrılma sebebiniz buysa bence en yakın zamanda yanlışını anlayacaktır.

ama belki arkadaşının demek istediği şey -burası biraz karamsar özür dilerim :( - karşı tarafı çok üzmemek için söylenen klasik tabir "aslında sorun sende değil, bende... ayrılmak istiyorum"un farklı bir versiyonu olabilir. ya da şu anda öyle yorumladım.

oturun konuşun işte :)
umarım ikiniz için de en iyisi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:
penth long distance never works.

ever

uzgunum penth =]

yani yururse kisa sure icin yurur de, bitis tarihi belli olmayan ya da iliskinin toplam beraber gecirilmis suresinden uzun olan long distance yalandir, balondur

edik; arayi uzatmayin, nasil olacaksa biriniz digerinin yanina gitsin mealinde soyluyorum, felaket tellalligi amaciyla degil
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr said:
Estel_Anorien said:
penth long distance never works.

ever

uzgunum penth =]

yani yururse kisa sure icin yurur de, bitis tarihi belli olmayan ya da iliskinin toplam beraber gecirilmis suresinden uzun olan long distance yalandir, balondur

edik; arayi uzatmayin, nasil olacaksa biriniz digerinin yanina gitsin mealinde soyluyorum, felaket tellalligi amaciyla degil
valla ben de never works diyodum ama evlenebilecegim bi insanla beraberim en sonunda seklinde dusundugum icin, sorunsuz bi sekilde ilerliyo su an.
18 gun sonra ben Turkiye'deyim, spring breakte gelmeye caliscak, gelemezse yazin 3 ay burda zaten staj yapicak
hallolur bi sekilde ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya o istatistikler yalan diyorum size. Penthin yaşların bir insan için zaten yakın ilişkilerin %80ı falan herhalde 1-2 senede bitiyordur, 10 uzak ilişkidenm 9u bitiyorsa ne fark var ki arada? Sorun mesafe değil yani, belki yaşta belki çağın getirdiği bakış açısında onu bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...