Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sahibinden.com vb sitelerden komik araba ilanları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadasLar siLivride yazLık ankara`da Arsa,beyLikdüzünde Daire gibi TAKASLAR için mesaj atmayın. cevap veriLmeyecektir.

auhauha ortama bak aq
ama hatirliyorum banada geliyodu bole seler tekne gelmisti tekne deilde kayik
Mesaj tarihi:
bi tanesi clk 200 için şey bi sürü özellik yazmıştı:

orjinal amg ön tampon

orjinal slr jantlar

çift yönlü klima

x

x

x

x

-arkadaşlar ne var ne yok yazdım lütfen arayıp bana arabayı anlatır mısın demeyin.

-mesajları takip etmiyorum, istediğiniz kadar boş mesaj atabilirsiniz.

-değil ayvalıktaki zeytinliğinizi kız kulesini de verseniz TAKAS YOK.

bu sonuncu madde öldürmüştü beni =).
Mesaj tarihi:
http://www.sahibinden.com/58_000_km_de_2003_model_1_4_16v_renault_megane_z_burnu_i_s_t-45WQQaXQQ14045835WQQpXQQdisplayitem

içinden geldiği gibi yazmış
said:
ARAÇ MEGANE AUTHENTIOUE 1.4 16 V +AC DİR ARACIN MUHAYENESİ 28.05.2011 KADAR VARDIR 65 BİN BAKIMI TİRİLGER VE DEVİRDAYİM KARAKUŞLAR YETKİLİ SERVİSTE DEHİŞTİ ENCIL FAR VE ZENON VARDIR İSTENİRSE ORJİNAL FARLAR MEVCUTTUR ARACIN İSTETMESİDAHİ FABRİKANIN TAKTIHIGİBİ DURUYOR DEHİŞEN YADA BOYA YOKTUR ALARIM CAM KALDIRMA MODÜLLÜDÜR FİLİM CAMLAR FERRARİ KORNASI VARDIR araç 17000 DÜR TŞKLER
Mesaj tarihi:
said:
-değil ayvalıktaki zeytinliğinizi kız kulesini de verseniz TAKAS YOK.

agahahaha

ama harbiden bezdiriyorlar bizim arabaya karsta hatlı minibüs veren vardı.hergün 3-4 tane takas yapmak isteyen oluyordu
Mesaj tarihi:
http://www.sahibinden.com/hundai_accent-80WQQaXQQ18633567WQQpXQQdisplayitem

özellikle 4. resim cok bomba. araba taşla duruo yokusta. on tampon vuruklar içinde. kaput kapanmamıs yada full yamulmus.
alttada " araç iyi durumdadır lpğ li ve çok iyi durumdadır."
yazıo :D
Mesaj tarihi:
Selam,

Bence araç temiz. Plastik tamponları boyamaya hevesli milletim insanı astarı düzgün attırmaz veya o plastik boyanmaya uygun mu sormaz ve basar boyayı; neticesi resimdeki gibi soyulan boyalar olur. Kaput ise açılmış ve motoruna bakılmış, sonrasında ise düzgün kapatılmadığı için açık kalmış.

İtiraf ediyorum, araç benim. Ufak bir pazarlık payım vardır :P

Saygılar.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...