Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 enee öteki topikte sölediim R8 burda önceden farkedilip konuşulmuş lam. edit : neyse işte...
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 rahatsiz said: himm her uc ayda bir mp`den izin aliriz simdiye kadar hep biz karsiladik. salak miyiz lan biz. bi ajansla konusayim bakayim :) Her 3 ayda bir r8 veriyorsanız ok :) fakat genellikle çakallık yapıp ötvsini verdiriyorlar..
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 http://www.sahibinden.com/opel_astra_classic_1_4_16v_twinportWQQaXQQ12683541WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=1#mega çarpışma testinden teğet geçmiş
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 takla atmış diyecem de, bu baya bi parande falan atmış be. salto da olabilir. (çift burgu)
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Selam, En azından değişeni yok :D Saygılar.
Syn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 o değil de, veyron sahibindene düşmüş eheh. 3.2M €
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Benim favorim hala; PERFO MUSTİ MODİFİYE GÖRSÜN GÖZÜNÜZ BİRADER_VARSA DAHA KRAL BUYRUN_HONDA CİVİC_ FİYAT 14000 YTL PAZARLIK PAYI VE TAKAS OLABİLİR. ARACIMI YARI FİYATINDAN DAHA AŞAĞIYA SATIYORUM VE HASARI,KAZASI KESİNLİKLE YOKTUR ÇÜNKÜ USTA ŞÖFÖRÜM. ARABAMDA TEK EKSİK BODY KİD,BİLEKER YAPMADIM,SEBEBİ PERFORMANSININ DÜŞTÜĞÜ,ARABANIN GİDİŞİNİ ETKİLİYOR. BU ARABA İLE BEN HER YOLA GİTTİM,ARABANIN ORJİNAL GÖSTERGESİ YETMEDİĞİ PATLADIĞI İÇİN,AMERİKADAN ÖZEL SAYAÇ GETİRTTİM. BU ARABADA NE ÖZELLİK ANLATILARAK BİTMEZ.BİRÇOK ÖZELLİĞİNİ YAZMIYORUM. -MOMO DİREKSİYON,PEDALLAR VE VİTES KOLU. -EL YAPIMI İÇ TAVAN VEKOLTUK KILIFLARI._TAMAMEN ELDE YAPILDI. -BU ARABADAKİ BUJİLERDE OYNAMA YAPILDI,SEBEBİ PERFORMANSIN DAHADA FAZLA ARTMASI. -ARACIN TÜRKİYEDE GÖRÜLMEYEN BİR ÖZELLİĞİDE RENKLENDİRME SİTEMİDİR.YANİ ARAÇ 3 RENK OLABİLİYOR_MAVİ_YEŞİ VE BORDO SADECE KUMANDADAN RENK SEÇİMİ YAPIN TAMAM TUŞU İLE 3 DAKİKADA ARAÇ TAMAMEN DEĞİŞİK BİR HALE GEÇEBİLİYOR. -BU ARADA ARABANIN İÇ DÖŞEMELERİ HİÇBİR ARABADA KULLANILMAYAN FİL DERİSİNDEN YAPILMIŞTIR,BUDA TEK BENİM ARABAMDA GÖRÜLMÜŞTÜR -BU ARABADA YOK YOK REKLAMI PEK SEWMEM AMA ANLATILMASI LAZIM BU ARABA İLE BİRÇOK KUPA KAZANDIM. 2002 YILINDA PERFORMANS KRALI SEÇİLDİM VE ZATEN LAKABIM ORDAN KALDI PERFO MUSTİ. 2003 YILINDA İZMİR FUARINDA BİRİNCİ SEÇİLDİM VE KUPAMI ALDIM 2004 YILINDA YAPILAN DRAG YARIŞINDA AÇIK ARA FARKLA BİRİNCİ OLDUM BU ARABA SAYESİNDE YASAK OLAN SOKKA YARIŞLARINDA ÇOK PARADA KAZNDIM -ARABAM 1.5 MOTOR FAKAT ÇİFT TURBO DESTEKLİ,AYRICA FUL MODİFİYE YAPILDIĞI İÇİN ARACIN GÜCÜ İKİ KATINDAN DAHA FAZLA GÜÇLENMİŞTİR. YAPTIĞIM HIZ DENEMESİNDE 390 KM HIZA ULAŞTIM,KISACASI BU ARAÇ BİR YER UÇAĞI.BU ARADA CESARETLİ OLAN VARSA BENDEN TEKLİF ARABASINA,EVİNE YADA PARASINA HER TÜRLÜ KAPIABİLİRİM. -REMUS PERFORMANS EGZOSU -HEDIS MONİFOLT SİSTEMİ -HEDIS AÇIK HAVA FİLTRESİ -AMERİKADAN ÖZEL GETİRTDİĞİM 10 AYRI RENGE DÖNÜŞEN TÜRKİYEDE EŞİ OLMAYAN ÖZEL RENKLERDE LEON. -18 KROM JANT, 40 YANAK ÖZEL YAPIM LASTİK ZIRHLI YANAK -DELİKLİ DİSK,SOĞUTMALI FREN DİSKİ ÖZEL YAPIM. -AMASÖRLER ARABAMIN HIZINA GÖRE ÖZEL YAPIM -XENON 8000KW FAR SİSTEMİ_XENON 1000KW SİS FARLARI -NOS_(BU ARADA UCUZA BİLDİĞİNİZ NOS GAZI DOLDURAN YER VARSA LÜTFEN SÖYLER MİSİNİZ) UFAKTAN MÜZİK SİSTEMİ -7750 DVD PİONEER -8 TANE 17 MİD. TAKIM KİCKER -8 TANE KİCKER KOMPENAT TAKIMI -2 TANE MONO AMFİ KİCKER -3 TANE STERİO AMFİ -2 TANE L7 BAGAJ GİYDİRMELİ -3 TANE KAPASTÖR 3 FARAD -KOLTUK BAŞLARINA MONÜTÖR,LETTOP VE PLAYSTATİON 3 -YA SÖYLEMEK İSTEMİYORUM AMA SİZDE BİLİYORSUNUZ CAMLARIN FİLİM OLDUĞUNU,AMERİKAN ÇİZİLMEZ FİLM,AMERİKADAN ÖZEL GELDİ CAM FİLMLER.NEYSE YARISINI YAZABİLDİM BU ARADA EĞER TUNİNG,MODİFİYE ALEMİNDE BENİ HERKES TANIR PERFO MUSTİ,HERKESE SELAM,NEYSE KURTULDUNUZ SONUNDA İSTEDİĞNİZ OLUYOR,ARACIMI SATIYORUM,TAKAS EDERSEMDE VAY HALİNİZE O ZAMAN.
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Koydukları fotoğraflarda hep yabancı plaka var araçta, kendileri çekmemiş belli ki. Çekmeye mi üşenmişler yoksa yalan ilan mı diye merak ettim de, "abi Veyron yeni bitti Getz verelim sana" diyecek hali yok ya adamların da, ne geçecek ellerine yalan ilan verip :p
Syn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 KIZDIRMAYIN ABUK SUBUK MESAJ ATMAYIN TOKATLARIM BAK
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kaput altındaki beygiri soğutuyor beee yürrü beee. ulan bari miafiori kasa olsaydı :D
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Selam, Syn said: KIZDIRMAYIN ABUK SUBUK MESAJ ATMAYIN TOKATLARIM BAK İlandan said: otogenç devir saati egzos sistemi el yapımı full adana 4adet boş korna Abi bunlar nedir? Saygılar.
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 aahahahaha bos korna efsane de , full adana nedir ya mangal mi koymus adam
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 http://image3.sahibinden.com/photos/528/13706516_600027_u8m3528.jpg HAAHAHAHHAHAAHHAHAHAHHA ARABANIN İÇİNDE AT VAR LAN
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 http://image3.sahibinden.com/photos/223/13706516_600027_ydpu223.jpg
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 mini cooper tarzı doseme yapmaya calısmıs kumasla
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Selam, Ne öfkelisi yahu! Resmen gazı var bunun :) Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Selam, said: YAĞMUR SENSURU PARK SENSURU En azından internette bak nasıl yazılıyor :P Saygılar.
Öne çıkan mesajlar