prozzak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 El Yapımı Corvette!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Oha o nası oluyor merak ettim el yapımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 vay be, adama rep vedim :) edit: BİRE BİR?!? ohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Selam, İhtayaçtan değil ZEVKTEN satılık ! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Bu son adam tribe girmiş! Ya çok canını sıkmışlar önceki satışlarda yada bayağ havalı birşey! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Adam sonunda arabaya benzin döküp yakacak o derece bezdirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Adam triplere girmiş sanki volvosu yok diye 30 yıl ezmişler sonra alınca da dalga geçmişler.. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 short !! Abi ne kadar hanzo herifler var.. Şu merso nun kullanıcı profili ne zaman değişecek çok merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ayvalık'taki 25 dönüm zeytinliğim ile 3 öküz, 6 koyun ve 1 tavuğumu veririm o arabaya ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Selam, Ben ayakta alkışlıyorum şahsı :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Long'u var ya bu da Short işte. İngilizce olarak karşıt anlamlı kelimeleri bile biliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 abi bundan sonra tall grande venti arabaların boyu birde short !! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Yeni kasa Grand Cherokee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Selam, Tam full Yarı full 3/4 full Bu ne biçim tanımlardır yahu... Ayrıca '4 MEVSIM ARAZI LASTIĞI TAKILI' tabiri de ayrı bir güzel :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bilmiyorum burası uygun kaçar mı , almanca çünkü ama yinede koymak istedim . İlanda, pis türkler aramasın , türklere ve müslümanlara satmam,çok yazık olur bu kıymetli dede yadigari arabama gibi yazılmış komik bir ibare var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 paramecium said: Selam, Tam full Yarı full 3/4 full Bu ne biçim tanımlardır yahu... Ayrıca '4 MEVSIM ARAZI LASTIĞI TAKILI' tabiri de ayrı bir güzel :P Saygılar. tam full!! koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Selam, http://www.sahibinden.com/gaz_24_volga-98WQQaXQQ11632587WQQpXQQdisplayitem Abi verilen yedek parça nedir öyle?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 GEd said: Bilmiyorum burası uygun kaçar mı , almanca çünkü ama yinede koymak istedim . http://www.tierone.de/bmw.jpg Oha naziye gel. Vay anasını hala var mı bunlar ya. prozzak said: El Yapımı Corvette!! Yalnız araba mükemmel olmuş. Biraz zengin olsam alır garajıma koyardım, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 çatışmaya girmiş H3 Hummer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 oha!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bence sorulması gereken soru nerde çatışmaya girmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ÇOK SEMBOLIK BIR PAZARLIK PAYI sizce ne kadar :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Oha Hummer ilanı harbi acayipmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yalniz adamlarin terimleri turkcele$tirmesi cok iyi ya.. lettop, monutor. ben bi ara bi mercedes clk bakiyordum yeni model. Elemanin biri ozellik olarak 'gylesgoo' yazmi$ boyle bi 5 dakika du$undum, sonra tamamen du$unmeyi biraktim.. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Oha resmen düşündüm bulmak için. Ona rağmen emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar