Bunises Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Oyun open beta'da iyimser bir tablo sergilerse bende sizlerle olacağım. Aoc, warhammer gibi olursa gidiciler tayfasına katılırım vesselam. Oyun içinde sistemler, dinamikler, şunlar, bunlar, onlar az olsun;ama iyi çalışsın tek isteğim bu. Yoksa konsept doldurup, skille doldurup bunların ağrı aksak bile çalışmadığını görmek iğrendiriyor resmen. Kısaca bekliyoruz...
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 open beta olmayacak :) ocak ayında çıkacaksa zor olur.
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Bunises said: Oyun open beta'da iyimser bir tablo sergilerse bende sizlerle olacağım. Aoc, warhammer gibi olursa gidiciler tayfasına katılırım vesselam. Oyun içinde sistemler, dinamikler, şunlar, bunlar, onlar az olsun;ama iyi çalışsın tek isteğim bu. Yoksa konsept doldurup, skille doldurup bunların ağrı aksak bile çalışmadığını görmek iğrendiriyor resmen. Kısaca bekliyoruz... instance ile pvp olmaz. WAR ın yalan olacağını biliyodum bu yüzden. dfo da instance yok. küçük firma. vs. server sorunu ve bug olmazsa güzel olur, tek sorun bunları görüyorum.
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bu arada oyun patlarsa veya kotu cikarsa guild cabalar bosa gitmez, onun yerine heycanla Mortal Online 'u bekleriz sdfg.
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 beni de ekleyin, coşalım hep beraber :D
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 mortal online a mİ ? bence swgemu yu beklesek daha mantikli :P
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Off daha 1 ay var ya, tam DFO modundayım şu anda, çıksa deli gibi oynarım.
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 forum bitmek uzere, yarin veya en gec pazara kadar bitme ihtimali yuksek.
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 lan 80 olcam, itemlari toplamaya fisatim olmaan cikacak oyun bosa kasiyorum aslinda su an ama yapcak bisii yok ehe
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bende kendimi tutuyorum mmo oynamamak için sırf bu oyuna saklıyorum enerjimi.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bende ayni sekilde eve online i oynamayi unutmak uzareyim... herseyimle buna konssantre oldum ben fazla birsey beklemiyorum lootlamak olsun crafting i ayrintili olsun yeter aslinda...
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Guild hakkinda guzel seyler, bilgiler vs. az sonra...
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 eet forumu bitirmeye calisiyorum, onun acilisiyla guildin bitmis hali, vs. hersey hakkinda bilgileri yazacagim.
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kolay gelsin o zaman. Yanar döner banner var mı? onu söleyin önce gerisi önemli değil :P
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 banneri gecici olarak yaptim. Arcane bap bu aralar cok mesgul oldugu icin askida kaldi banner. Simdilik benim ayarladigim bisi var ama cok yetersiz o :D
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Bu guild meselesi icin son defa bir thread acacagim temizinden, bir tane de genel guild basligi acariz oyun release'ine yakin.
Öne çıkan mesajlar