mani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 cehaletin belgesi nedir ya hahahaha. o değilde ben şu dincilerin düzenlediği evrim aldatmacasını çürütmeye yönelik yarışmaya horizon u örnek göstererek katılmak istiyorum. kendisi besbelli tarih öncesi devirlerden günümüze kadar değişmeden gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 lütfen mani kişisel hakaret etmeyelim sonra şikayet eder uçurulursun :) şikayette bir mecidir.canın sıkıldıkça edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Jadelith said: sg-1 said: Sinirlendiğinde daha da güzelsin. fixed önce böyle yazacaktım da 1- horizon tipim değil. 2- ben doğruyu, sadece doğruyu yazarım adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 sg-1 said: Sinirlendiğinde daha da saçmalıyorsun. İnsan gibi bir tartışmanın arasına girip , aha bence şu bilmemne ezikliği çekmiş bla bla gibi mesaj atmak tam sana göre. Varsa bir fikrin zikrin güzel güzel yazabilirsin. Laf atmak için mesaj atma lütfen. Pek olgunluk olmuyor yaptığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Fikir öne sürüldüğünde tek anlamayan, kılıf uydurup itiraz eden veya başka yerlere çeken bir sen varsın Horizon, sıktı artık yani o derece. 007 hariç herkes seni izleyip gülmekle yetiniyor, bazısı laf da atmış çok değil, kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 cahilliği savunman ve ilginç tanımlamalarından sonra yapabileceğim birşey yoktu, kaldı ki orada bir fikir beyan etmişim zaten. cahillik tartışmasına girmek istemiyordum, ama maem beni de çekmeye çalışıyorsun, iki satır da bu konudaki fikrim için yazayım. Buradan sonra yazacağım herşey "bence"dir. Bilgisizlikle cahilliği karıştırmamak gerekir. Bir kişi belli bir konuda, ömrü boyunca ihtiyaç duyacak olmasına rağmen, birşey bilmiyorsa, öğrenmemişse bu cehalettir. Evet, okuma-yazma GÜNÜMÜZDE bir insanın hayatı boyunca ihtiyaç duyacağı birşeydir ve okuma-yazma bilmeyen kişi CAHİLDİR. Bu cehalet okuyarak bilgi sahibi olacağı diğer pek çok GEREKLİ konuda da cehaleti beraberinde getireceği için kökten bir cahilliktir. Bir kadını futboldan anlamıyor diye cehaletle suçlayamazsın, çünkü futbol konusundaki bilgilere ihtiyaç duymamıştır, hayatı için gerekli bir bilgi değildir ve ölene kadar da ihtiyacı olmayabilir. Ama aynı kadını trafik kurallarını bilmediği için cehaletle suçlayabilirsin, çünkü vahim bir eksikliktir, bu gerekli bilgiyi bilmemek insanı ölüme bile götürebilir. Köylü birisi okuma-yazma bilmiyorsa istediği kadar iyi çiftçi olsun, istediği kadar davardan anlasın, cahildir. Çünkü bildikleri, hayatta herkesin ihtiyaç duyacağı temel bilgiler değildir. Ben onu bilgisayardan anlamadığı için cahillikle suçlamam, o da beni buğdaydan anlamadığım için cahillikle suçlayamaz, ama okur-yazar olmadığı için ona "cahildir" diyebilirim. Sonuç olarak eğitim seviyesi yükseldikçe kişinin cehaleti azalır ve bir yerde biter. Buradan şu çıkmasın, "üni bitirmeyen bitirenden cahildir" demiyorum. BUGÜN, EN AZINDAN ilkokul dördü beşi bitirmemiş kişi cahildir. Bu sınıfları bitirmiş kişi BUGÜN İÇİN hayatta gerekli olacak temel bilgileri almış demektir. Bundan sonra öğrenecekleri hayatta-toplumda geleceği yeri-seviyeyi belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Evet sence ve bence bunda bir sorun yok zaten. Yanlız hala ilk cümlen yanlış. Yazmadıklarımı buraya gelip bıdı bıdı etme , benim cahilliği savunduğum tek cümle göster. Benim cahillik tanımlamam ile seninki veya başkasınınki uymayabilir. Bu da belli zaten. Ama oturup demedğim şekilde bana cahilliği savundun vs deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Tutup da ahşap boyama tekniklerinin incelikleri eğitiminden bahsedecek değiliz, eğitim sürecini bilgili olmayı cahilliği niye konu konu ele alıyosun arkadaşım tam saçmalamışsın lol. 2 gündür bahsettiğimiz temel eğitim işte. "Eğitim görmek" denince sen ne anlıyorsun, bişey anlamıyorsun sanırım ki hala laf çevirmeye çalışıyosun. Tanıma tanımama olayına girmen kadar gereksiz bir olay olmadı şu ana kadar bu topikte. Bir adamın ilkokul diploması yoksa tanısam ne fark eder tanımasan ne fark eder hayret bir olay! Lafı uzatma sadede gel toplum cahil, belgeledik de ispatladık da neyi kasarak kendini komik duruma düşürüyorsun ki lol. Horizon said: Eğitim açısından ele alıyoruz. Eğitim tek midir ? Sadece ilk okuldan üniversiteye midir ? Hayır. Her iş dalında , meslekte eğitim vardır. O yüzden orda konu konu şeklinde örnek verdim. Tanıma tanımama tam tersine konunun can alıcı noktasıdır. Sen bir insanı tanımadan aha bunun diploması yok cahil mi diyorsun ? Olabilirmi böyle birşey. Sen karşındakini tanımadan ne derece eğitim olup olmadığını , ya da kendini ne derecede geliştirip geliştirmediğini bilemezsin. Ahmet var yolda küfür etti , Türkçesi de bozuk , cahil adam. Böyle birşey diyemeyeceğimize göre önce tanımamız ve hakkında bilgi sahibi olmamız gerekiyor. not : Sg-1 canım sen böyle saçma sapan laf atçağına kumda oyna. Yaşın başın gibi mesaj atta birşey sanalım lütfen. Bak ben okuma yazmayı televizyondan öğrendim. Maydonozuda senden. O değil de Türkiye'nin sömürülen cahil çoğunluğunu bırakıp asıl konuya dönersek bugün star ana haberi izlemiş olan varsa görmüştür, işte ordan bir olay: Doğalgaz kutusu olan evlerin önüne atılan 40'ar çuval kömürler! Başlığın arka sayfalarında kalan ve ateşlice olayın aksini savunup belge isteyen arkadaşlar cevap versin! Arka sayfalardaki arkadaşları tekrar mevzuyu ya da AKP'yi savunmaya çalışırken görmek istiyoruz! Üstteki olaya ek olarak mahallelinin "ihtiyacı olmayanlara kömür veriyolar!" isyanını ve 1. elden "millet kömürleri satıyor!" gözlemlerini eklemiyorum bile! TV'den gelen 2. haber: AKP'nin dağıttığı kömürlerle doğalgazlı konutlarda da kömür kullanılmaya başlanmasıyla Ankara ve İstanbul'da hava kirliği hızla artıyor! Cevap bekliyoruz birileri bu durumun sebebini açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ekstra yeni iddialar için şu anda star haberi açabilirsiniz. edit: Tespit edilen en son hırsızlık: 25 kilo yazan çuvallar 23-24 kilo kömürle dolu. Bu durumda her çuvalda 1-1,5 kiloluk hırsızlık yapılıyor. Hesap edilirse bu durum AKP'nin tam 105 milyon YTL'lik hırsızlık yaptığını ispatlıyor. Devletten 25 kilo olarak kömürcü ve çuvalcılara ödenen halkın parası halka toplamda 105 milyon YTL eksik veriliyor! Çuvallar da ulaşım daha maliyetli olmasına rağmen kömür yataklarına yakın fabrikalarda değil AKP'li yetkili olan çuval fabrikatörünün Gaziantep'teki fabrikalarında yapılıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Şok! AKP Adana'da geneleve kömür dağıttı! [www.haberturk.com] Daha neler duyucaz yerel seçim uğruna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 niye sok yahu, tamam komik olmus ama abuk bir tarafi yok ki kadinin yaptiginin yani komuru akpnin vermesi komik olmus tabii, ama 'bu kadin yardimi haketmemis cunku genelevde calisiyor' diyorsan bir sorun var oyle demedigini tahmin ediyorum diger mesajlarindan da, sok kismini anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Haberi televizyondan duydum. Habere göre kişiye değil geneleve yardım yapılmış, soruşturma başlatılmış hatta. "Kömürler ihtiyaç sahiplerine garibanlara gidiyor!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar