dunno Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 aksam düstü yüzüne sen gece gibisin oyle sessiz, kar gibi odamda erir kimler üzdü? kimler aldattı? gozlerine uzansam cicekler, yeniden yuzunde acar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Bak bu da çok kopuk olmuş. Vermek istediğin hissi anladım ama belirttiğin hususları bağlayıcılarla kuvvetlendirsen daha güzel olur kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 dunno her yazdıgın yazıyı bi oncekinden daha cok begeniyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ilk bölümde kopukluk var sanki ama duydu anlaşılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 devami gelsin o zaman: :) aksam düştü yüzüne sen gece gibisin öyle sessiz, kar gibi odamda erir kimler üzdü? kimler aldattı? gozlerine uzansam çicekler, yeniden yüzünde açar mı? hem var hem de yok gibisin sözlerin bulutlu biraz eksik, kırılmış çatlamış sesin kimler üzdü? kimler aldattı? dudağına dokunsam gülüşün, yeniden sesinde çınlar mı? kimler üzdü? kimler ağlattı? kollarımda uyusan yüreğin, yeniden huzurla dolar mı? kollarımda uyusan yüreğin, biraz da benimle dolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 edit yapcaktım ama yapamıom nie bilmiom... edik: duydu olmıcak duygu olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Smiley karşılığı : :S Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 AthleT said: Smiley karşılığı : :S Saygılar. o kadar mi karisik ya=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bence güzel ya beğendım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 güzel şarkı sözü olur, besteleyebilr miyim? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar