BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 İstanbul Kısa Filmçiler Derneği'nin düzenlediği 8. ULUSAL KISA FİLM FESTİVALİ / KISA FİLM YARIŞMASI'nın bu yılki konusu "GÖÇ" olarak belirlendi. Yarışmaya Katılım Koşulları : 1. Yarışmaya T.C. uyruklu olan amatör ve profesyonel herkes katılabilir. 2. Yarışmaya sinema, video ve dijital formatlarında yapılmış KURMACA, BELGESEL ve CANLANDIRMA türündeki filmler katılabilir. 3. Katılma ve ön eleme için filmin PAL renk sisteminde, DVD kopya ile birlikte VCD kopyası gönderilecektir. (Özellikle DVD ve VCD kopyaların her medyada çalışabilir olmasına özen gösterilecek olup VCD kopya gönderilmeyenler ön elemeye alınmayacaktır.) 4. Film ile birlikte; Filmin adı, Yapım Yılı, Süresi, Yönetmeni, Filmin Kısa Konusu, İletişim Bilgileri ve katılımcının "Yarışma koşullarını kabul ediyorum" yazısının yer aldığı imzalı bir belge gönderilecektir. 5. Yarışmaya katılacak tüm yapıtlar en çok 20 dakika ile sınırlı olacaktır. 6. Yarışmaya katılan filmlerin festival sırasında ve ileride yalnızca ticari olmayan kültür faaliyetlerinde izleyicilere sunulması, TV'lerde gösterilmesi ve çoğaltılması yarışmacılar tarafından kabul edilmiş olacaktır. 7. Seçiciler Kurulu kararı kesindir. 8. Aynı yarışmacı birden çok filmle yarışmaya katılabilir. 9. Daha önce başka yarışmalara katılan filmler bu yarışmaya katılabilirler. 10. Yarışmaya son katılım tarihi 15 ŞUBAT 2009'dur. Festival ile ilgili başvuru ve bilgiler için: İSTANBUL KISA FİLMCİLER DERNEĞİ / 0212. 293 65 11 Kısa film yarışmaları Türkiyede ki kısa film yarışmaları kısa film festivalleri ödüllü festivaller sergiler gösterimler kısa film söyleşileri dersleri ses sistemi montaj kurgu dekor kısa film yönetmenleri kısa film oyuncuları kısa film ödülleri Budur. Ben katılmak istiyorum, senaryo ve yönetmenlik işini yükleniyorum başka böle yarışmalara katılmak isteyen varsa bir ekip kuralım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben kameraman olurum d600 var samsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 iki meğapiksel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 askere gitmesem girerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 samurai panda'dan sonra o özgün çalışmalarınla sinema sektörüne de el atmış olman biz pati ahalisini nasıl sevindirdi bilemezsin beilow. tüm kalbimizle destekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 @cons göç konulu film seni oyuncu yapsak orman filan ortam sağlam lol @ samuraypandadan sonra büyük becerim budur evet ^^ hiç bişi yapmayıp bok atmaktanda iyidir :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 editörel departmanda görevli olcam tamam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Kavga Derneği olsun filminin adı, esinlendim dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 samuray panda : the movie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Asteroth'un Kıymetlisi koycam esinlendim dicem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Ninja Ayı : The Chronicles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 takıların efendisi olsun veya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ebenizin efendisi dicem ama trollerin efendisi yada bi yol alın düzgün topic açtık kendinz gibi bok etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 allahbaba : kısım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Hızar da olabilir, o da güzel bi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mahmut Hakkında Bazı Şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 gitarist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Çakallar Platosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 mehmetçiği kurtarmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 lavobo kedileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Kill Bilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sevap şehri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bilo rolünde İlyas Salman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 süratli ve sinirli çok süratli çok sinirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Kurbağa Adam : Yeşil Şövalye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar