Reksa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 arkadaşlar yaklaşık 1 aydır çok çabuk sinirlenip sinirlerime hakim olamıyodum.ve pazartesi günü psikiyatri doktoruna gittim ve derdimi anlattım.neyse 2 tane ilaç verip kan tahlili istedi.neyse kan verdim filan bugün annem sonuçları almaya gittiğinde doktor guatr de yüksek bi artış var demiş.peki nasıl bi hastalıktır bu ve ne gibi önlemler almam gerekir.internette araştırma yapacağıma burda insan tavsiyesi almayı daha uygun gördüm. ilginiz için teşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Burada insan tavsiyesi almayı uygun görme arkadaşım, bildiğim kadarıyla regularlar arasında doktor yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 tedavi edilebilir bişey hormonla ilgili birçok belirtisi var kan testinde değerin yüksek çıkması hastasın anlamına gelmez psikiyatri doktoru yerine dahiliye veya endokrinoloji dokturunu dene bir de kollarını omuz hizandan dümdüz uzatıp ellerinin titreyip titremediğini kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 gerge no offense ayrıca tiroid fonksiyon testleri ve tiroid ultrasonu da yaptırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 annemde var yıllardır uğraşıyor, yavşalatmak durdurmak için. bir tanıdığım atom tedavisi görmüştü, kiloluysan süper bişi acayip kilo vermişti herif öamsödçmasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 GERGE said: Burada insan tavsiyesi almayı uygun görme arkadaşım, bildiğim kadarıyla regularlar arasında doktor yok! Qui. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 valla bildiğim kadarıyla tiroid hormonlarından dolayı meydana gelen bir bozukluk, böyle boğazın şişiyor, balon gibi oluyor falan. Allah göstermesin valla, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 paso kilo alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Tuzlu ayran iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar