Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu anda

bliywig

Öne çıkan mesajlar

Boğaza yanaşmış bir ABD Savaş gemisinde amerikanların bulunduğu yaklaşık 100 kişilik bir kokteyl veriliyor. Ve türk yetkililerin bunun ne amaçlı ve neden yapıldığı nasıl yapıldığı hakkında bir bilgisi yok haberden anladığım kadarıyla.

benim yorumum: Adam resmen savaş gemisini çekmiş boğaza kokteyl verio yok böyle bişi kimsenin haberi yok vs kimler var orda ne bok yioalr İstanbul'u verdikte benim mi haberim yok nasıl bu kadar rahat bunlar nedir bu oha oha yani abd savaş gemisi yanaşmış kokteyl vericek millete bilgi vermicek ne olup bittini yani ben mi çok manyak düşünüorm bişiler kuruorm ohamıyım?

Tipleri görseniz böyle yani savaş gemisinde olmıcak böyle diplomatik tipli heriflerde var ve çok neşeliler böyle kadehler tokuşturmalar yani sanki abartıomuyum bilmiorm ciddi ciddi ahahahahah savaş gemisinide demirleriz kokteyl de yaparız haberde vermeyiz havasındalar OHA

gözüme şimdi gemide acayip amerikan filmlerinden çıkma CIA tipli heriflerin etrafı gözlemesi / noluyor ya?
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
eheh rahat olun, izinsiz gemi girmiş olsa çanakkale boğazından buraya gelene kadar kaç kez batırılmıştı =)

izinli olması sence dahamı aydınlatır olayı? izinli olsa neden ne medyanın nede kimsenin haberi yok o gemi savaş gemisi ama yardım amaçlı karedenize çıkıcak olan bi gemiydi neden boğaza yanaşıyor kokteyl veriliolar acaip tipler var çok ilginç.

ayrıca

şu anki hükümet bir amerikan gemisi anlaşmalar dahilinde olmayan tonajda donanımda bir gemi geçmeye kalksa (savaş gemisi) ABD ye ait ba - tır - maz - lar. En azından batırılmaması için TSK ya baskı yapar neyse bunun konuyla alakası yok

Sosyal ağlarda paylaş

ulen adamlar tv kanallarını almış beyninizi yıkıyorlar umrunuzda değil.
sinemaları tekellerine almış hayallerinizi boyuyorlar umrunuzda değil.
yazılım sektörünü ellerine almış subliminal öğelerle bilinçaltınızı şopar ediyolar umrunuzda değil.

gelipte boğazda parti yapıncamı siniriniz bozuluyor.
gerçi bu kadar tecavüze açık bir toplum olduğumuz sürece böyle yüzeysel şeylere tepki gösterip asıl sorunla ilgilenmememiz de hiç anormal değil..

boşverin hacım bunları
wow yeni paket çıkardı lvl cap 80 olmuş onla ilgilenin siz..
Sosyal ağlarda paylaş

NOKTA ,VİRGÜL KULLAN ohao rörö

irmakseverak said:
. NOKTA , VİRGÜL
KULLAN ohao rörö ajan oha moha türkçemizde yok
edit çünkü bi bok anlamadım.

Buradaki tek kıt senmişsin ( ayrıca nerde ajan kelimesi geçiyo yazdıklarım arasında?)

Nokta ,virgül kullanmam gerektiğini, ''ohao, rörö ,ajan ,oha ,moha'' gibi kelimelerin Türkçemizde olmadığını gayet iyi biliyorum.

Sen anlayamazsın diye o anki yazma isteğim ve heycanım arasında'' aaaaa ırmakneseveraq şimdi ne der kızar o ,anlamaz ayar vermeye çalışır, sıçar topic in içine ...En iyisimi ben dikkatli yazayım''diye düşünüp makale hazırlar gibi yazı yazamam

Baskalarına bu konuda höt höt diye ötmeden önce eski postlarına bakman ve Caps Lock una mukayet olman dileğiyle...

bana bunun özellikle Türkiye'de yapılması batıyor. git Bulgaristan'a demirle Yunanistan'a yanaş kokteyl ver Romanya'ya Moldovya'ya demirle abi neden Türkiye neden yani? resmen bilinç altımda ''ahahahahhaah'' seslerini duyuyorum adamların gelmeyin üzerme çok kuruntu yapıorm bu ara sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...