Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bu ne ya omrumde boyle acayip sorun gormedim boyle aradabir resmen lag spike gibi net takiliyor, oyundaysam filan da DC yemiyorum ne hikmetse sonra kendi kendine duzeliyor arada gene gidiyor filan ama baglanti kopmuyor telekom anamizi aglatmak icin yeni bir silahmi gelsitirdi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 o var bi süredir öle, youtubda çok belli oluyor açılıyor çok güzel önce, arada 2 dk yemek yiyip geliosun bi bakmışın site açılmıo felan, hep oluyo bana lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Yav bende de anormal bi hata veriyo internetim var ama yok :D yani ödeme problemim fln yok modemdede net var gözüküyor ama 2 pcnin ikisindede wrong password hatası veriyor ama iş yerinden baktım ttnet üyelik şifrem doğru :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 o hata telekomdan kaynaklanıyo, bikaç kere karşılaştım, hatta bi tanıdığım telekom teknik servisinin "her şey doğru, o zaman modem bozuk" yönlendirmesiyle modem almış modem bozuldu diye. sonrasında yine aynı sorun tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Viktor said: bu ne ya omrumde boyle acayip sorun gormedim boyle aradabir resmen lag spike gibi net takiliyor, oyundaysam filan da DC yemiyorum ne hikmetse sonra kendi kendine duzeliyor arada gene gidiyor filan ama baglanti kopmuyor telekom anamizi aglatmak icin yeni bir silahmi gelsitirdi nedir Aynen, bilgisayar donması gibi donuyor internet böyle birkaç saniye. TT kendini yeniliyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 yaklaşık 1 aydır sık sık bağlantı kopma sorunları yaşıyordum artık canıma tak etti aradım söyledim derdimi Ve ttnet hizmetinin bana yaptığı inanılmaz çabuk hizmete bakın bağlantımı 4mbit ten 2mbite çektiler ve faturanın 2mbit olarak gelmesi içinde fax çekmem gerekiyormuş onuda geçtim neden olarakta altyapı 4mbit kaldırmadığı için 2mbite düşürmüşler. Evet gerçekten 1 kez bile bağlantım kopmadı son 18 saattir ama delircem söyleyecek bişey bulamıyorum sinirden bunedir ya?! bide ben fax çekicekmişim faturayı 2mbit olarak ödemek için.. ne diyim sana ttnet ne diyim...off bir insan sırf internet yüzünden 8 senedir nefret eder mi kendi ülkesinden yazıklar olsun ya bu kadar komik duruma düştük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 biri kullan... koç net e geç... adsl 2 kullan... hıhı evt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 sözleşmeliyim ama daha 1 sene 2 ay var OFFF delircem gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 o kadar fakiriz ki hala aptal 2 tane kablo alamıyoruz yazıklar olsun herşeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 telefon kablolarını yenilemeye calıs aynısını yasadım telefon hattını yenilettik gunde 1 max kopuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 inan 1 ay içersinde herşeyi denedim ama sonuç hüsran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kablonet yine berbet ankara / cankaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bela okumak forum kurallarini ihlal sayiliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bi şeyler dönüyo ama neyse. Yabancı sitelerin çoğu açılmıyo (armory, wowhead, 4chan, last.fm şimdilik sayabildiklerim), msn göçmüş vaziyette. Edit: 4chan ve last.fm düzeldi, msn arada bi göçüyo, armory ve wowhead'e halen giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Sorun mu var şu aralar? Çoğu siteye giremiyorum, açılanlar da kağnı hızında :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 225 kb ile çekiyorum, doruklardayım hepinizin içinde patlasın. lotro çekiyroum trial client 7,7gb ya :(:(:((:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 2 saat 20 dkda 1.7gb lık torrent indirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 allahım içinizde patlasın dedim benim içimde patladı. elektrikler gitti, download devam etmiyor şimdi %89 da kalmış... 7,7gb çekicem tekrardan ALLAH BELANI ELEKTRİK İDARESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 10 saniyede 1 saniye kesinti yaparak ttnet %10 tasarruf a gidiyormuş. nede olsa lübnanlıların artık. Adamlar köt kadar ülkeden gelip bizim tt yi aldığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 yeni modem aldım, format attım yeni windows yükledim herşey cillop gibi, internette süper herşey açılıo süper oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Yurtdışı bağlantıları saçmaladı gene ya 3k ping alıyorum oyunumda ve hiçbir yabancı hosted siteye bir 30sn-1dk dan önce giremiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 izmir deyim aynı sıkıntı bendede var yurtdışıyla ilgili gibi duruyor sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Yaklaşık 5 gündür bok gibi net bende. Siteleri çok yavaş açıyor, çoğu zaman hata veriyor açarken yenile diyince giriyor. Oyunlar desen rezalet, YF da çare olmuyor. Dün telefon ettim akşama doğru, hemen 1 saat sonra aradılar arızanız giderildi diye. Namussuzlar birşeyler karıştırıyor herhalde ki dün gece sorun yoktu. 2 saat kadar önce yine sapıttı bağlantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yurtdışı bağlantısı kötü değil ya bildiğin yok öyle bi bağlantı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bütün gün sinirimi bozucak kadar yavaştı hatlar. hala öyle. gerizekalıca bi ping alıyorum oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar