Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 MUNDAR BU İNSANLAR YEMİN EDİYORUM ÖLDÜRÜCEM TOPLU KIYIM YAPICAM.PARTİ KURUP İKTİDAR OLUP TTNET BAYRAMI DÜZENLEYİP KOYUN KEÇİ YERİNE KITIR KITIR BU HERİFLERDEN KESTİRİCEM.:X oh be rahatladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bir önceki mesajımı dahada arttırarak hatta baya bir küfür içerikle destekleyerek yineliyorum. bu ttnet alt yapısında çay demlemekten aciz adamların bulunuşu nedeniyle ben akıl sağlığımı yitirmiş durumdayım.ttnete komple gireyim teşekkürler iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 arkadaşlar bıkkınlı kgeldi ya istanbul/bakırköyde oturuyorum ve 3 gündür lagtan internete giremez oldum. 130 kb ile dosya çekiyordum normalde suanda 60 üstüne çıkamadım adiyim ya deliricem bnet wepla garenada oynuyorum hepsi lagtan yerlerde yarın pvp turnuvası var uoda saten uoda slm yazıyorum 32993291391293912931299319239 saat sonra ekrana geliyor deliciem ttneti arıcam şimdi durumu ögrenicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 normalde 200 le çekiyordum 2 haftadır 130 max gördüm internet vergisiyle beraber hızında da indrim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Bu niye böyle bu aralar? Gece 12den sonra düzeliyor bir de. Sinir oldum. 1k ms'ten aşağı görmüyorum WoW oynarken vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yeter lan bu ne,kıvranıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 hala sorun yaşayan var mı? bende deli gibi bir yavaşlık var.. ist. avrupa uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 uydunete şarkı yazıcam güvendiğim dağlara kar yağdı temalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 şu yukardaki speedtest şeyini yaptım: standart telekom adsl izmir benimki, herşey normal gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Coldwind said: hala sorun yaşayan var mı? bende deli gibi bir yavaşlık var.. ist. avrupa uydunet. ttnet benim son 1 haftadir iğrenç internet Florya'da oturuyorum. Yalniz herkes şikayet ederdi benim şu güne kadar 1 kere sikayetim olmadı netten dolayı . İlk kez bu bölgede int. bu hale geldiğini gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 136 kbps download var şu anda o.0 benim de ilk oluyor herhalde böyle bir sorun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 http://www.speedtest.net/result/403454440.png http://www.speedtest.net/result/403455924.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Dün gece düzelmişti, şimdi yine başladı. QQ cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yine başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ankaradayım uydunet yalan 68kb download gozukuyor uploadı ölcemiyor bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kablo sıçtı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 fede said: kablo sıçtı gene sıçmak az kalır : ) ohaa testte yardırdı şimdi 221 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ankara kablo patlak durmadan bu ara persembe cuma biticekmis calısmalar bu arada benım gıbı yapın, bole mudurlugunu aradım ben bagırdım cagırdm. 4mbit alamadıgım gunlerın parasını dusucekler faturadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 4 mbit baglantı 260k gosteriyo speedtestte. allah belanısı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hemen arıyorum benimde 2mb 90 felan gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 dotadan soğudum ya. iyi bari öyle bisey yapıyolarsa arayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ya birde bu KabloNet ip sabitmi sürekli aynı ip ile baglanıyorum reset atsam bile şuan biraz düzeldi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sabit kalmıyor ıste sorun o 10 dakka sora bı bakıosun 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 benim 2 3 gündür aynı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ortalikta olmayan fakat az cok bilinen bir bilgi sunayim; Telekom routing yaparken feci sekilde sacmaladigi icin bazi yerler felaket sorun yasiyor 1-1,5 aydir. Son zamanlarda bazi konularda denemelere basladilar, o sebeple artik sadece belli bir bolge degil, tum Istanbul'u aglatiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar