sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 alakasız kullanılmasına karşıyım, yukarıdaki iki örnekte at şeyindeki kelebek gibi olmuş. yoksa kendim de yazıyorum arada ingilizce cümleler. ama dedim ya sonuçta yazanın takdiridir. ha bu arada, stargate ne la diyeni anubis çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ben yazmam normalde btw falan zaten, ironi yaratma amaçlı kullandım orda. çok sığsınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bazı kelimeler var türkçesi yok ama mesela ie. "mesela" gibin ama tam diil. kelime de diil eet ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ie. = yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Rahan said: uzaya çıktığı yetmiyor bir de elinin hamuruylan tamir işine girişiyor sonra bey yok ben çantayı kaybettim yok bilmemne. bıraksan evdeki damlayan muslukçuya tamir çağırır kokoş ama beceriksiz didik ya, inadı tuttu. lol lol ne be!? lafı mı olur lütfü? hani yeryüzünde olunca sorun olmayan şeylerin boşlukta büyük sıkıntı yaratıyor olması işin zorluğu tabii. bi belgeselde adamların kapanmayan bi kapak ile uğraşmaları gösteriliyordu, bayağı zorlanıyorlar gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Jadelith said: oh süper diyip bir büyük açmamıştır adam. "oh great" demiştir. sg-1 ne be Super kelimesi ingilizcedede vardı sanırım.Birde adam değil kadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 atmosfere girse, yanmadan bir afrikalının başına düşse, ikinci bir "Tanrılar Çıldırmış Olmalı" vakası izlesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 çok naif bir tepki vermiş kadın, ne güzel, ne kadar saf, ne kadar temiz hehe türk olsa, hele bi de erkek olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 kadinlari uzaya cikarip birde erkek isi yaptirirsan bu olur iste dedik dedik dinletemedik esitlik de bir noktaya kadar hani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bir bunlara bakıyorum bir de çantasını düşürüp ardından "süper" diyenlere yalansınız, başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bi dk bi dk bu demek oluyoki her an kafamıza alet çantası düşebilir bilmem kaç km hızla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 mangal yürekli bir arkadaşa benziyordun sen ama bir alet çantasından bile ürktün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 kadina tamir isi yaptiran nasada kabahat, otursun ISSin mutfaginda yemek yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 aabi o çanta dünyaya düşer, hem de kalahari çölü yakınlarına falan düşer. sonrasını biliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 HOPLAYAN VAMPIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 O neydi ya kafasında çince bir şey yazıyordu. Hala yazıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 "oh great" Türk olsa erkek gibi "hay ebenin ..." derdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Oh Shit demesinden iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar