irin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 aratttım bi grup sozcukle ama bulamadım.acılmıs ise alan yetkililerine özurlerimi sunarım belki tam olarak bilmiyor baz istasyonunu ne oldugunu nasıl zarar verdigi ama isyanı bayaca yerinde.trajikomik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 oy cok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bilgisi olmasa da güzel ifade ediyor kendini çocuk. böyle cevherleri bulup işlemek lazım işte. eğitim hakkaten şart lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 iyi de, ne alaka paranız var bilmem ne onu anlamadım, o mahalleye yapılıyosa o mahalle kullanacak istasyonu, şirket mi kullancak sanki? yanlış ezberletmişler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 funq said: iyi de, ne alaka paranız var bilmem ne onu anlamadım, o mahalleye yapılıyosa o mahalle kullanacak istasyonu, şirket mi kullancak sanki? yanlış ezberletmişler bence çocuğun canına tak etmiş bazı şeyler patlamış helal olsun valla büyük adam olur bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 çocuk tikli mikli ama başbakan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 gomünist bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Oha şaka maka çok ilginç, araştırma konusu olur. İçeriği bilmese de içeriksiz kullandığı "kalıpları" süper kullanıyor, genetik falan sanırım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 çocukdan ii lider olur... arkadakilerden de ii şakşakcı grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Cons said: çocuk tikli mikli ama başbakan olur. Yeni Bülent Ecevit'ler çekirdekten yetişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 link veya sağlam dns plx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 eregorn2 said: çocukdan ii lider olur... arkadakilerden de ii şakşakcı grubu tipik lider işte. İçi boş etkili kalıplar.. :P Yalnız o yaşta çocuğa öğretilmez bu, çocukta doğuştan var bilgisiz isyankar ruh :P mahallemiz dediği de gazi mahallesi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 konuşan zehir gibi çocuk imkanı olsada ailesinin adam gibi yerlerde okusa keşke... ayrıca 30 da kalbinizi kırarım demiş çok güzel taktir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 eregorn2 said: çocukdan ii lider olur... arkadakilerden de ii şakşakcı grubu aklıma şu hikayeyi getirdi (no offense) said: Hikaye bu ya... Bir inek, bir beygir, bir eşek, etrafa dağılıp insanların ne yaptıklarını öğrenmeye ve üç yıl sonra buluşmaya karar verirler... Her biri başka yöne gider. Aradan üç uzun yıl geçtikten sonra buluşma yerine önce inek ve beygir gelir... İkisi de perişan bir halde, zayıflamış, dişleri dökülmüş, kamburları çıkmış, adeta çökmüştür. Beygir merakla sorar: 'Nedir bu halin inek kardeş?' İnek acıklı bir şekilde içini çekerek anlatır: -Sorma beygir kardeş... Bu insanlar çok merhametsiz... Beni durmadan birbirlerine sattılar. Alan sütümü sağdı. Bir inek daha bulup onu yanıma koyarak bizi çifte koştular, aç bıraktılar. Canımı zor kurtardım be kardeş. Beygir de acı acı başını sallayarak anlatır: -Ah, sorma... Benim de ağzıma bir demir parçası geçirdiler, ağzımı açamadım. Üzerime bindiler, ses çıkaramadım. Biri indi, öbürü bindi! Binmedikleri zamanlar zincire vurdular. Belim çöküp de onları taşıyamaz bir hale geldiğinde arkama kocaman bir araba bağladılar. Bu sefer birçoğunu yeniden taşımaya başladım. Ben onları taşıdıkça, daha hızlı gitmem için kırbaçladılar. Canımı zor kurtardım inek kardeş. İnek ve beygir böyle konuşurken uzaktan eşek görünür. Hayli neşelidir. Islık çala çala, taşlara tekme ata ata, hoplaya zıplaya gelir. Mutludur. Üstelik şişmanlamıştır. Tüyleri pırıl pırıl parlamakta, gözlerinin içi gülmektedir. Üzerinde lacivert takımlar vardır. İnek ile beygir şaşırmış bir şekilde, 'Nedir bu halin? Neler oldu? Neden böyle zevkten dört köşesin?' diye sorarlar. Eşek keyifli bir şekilde anlatır: -Sizden ayrıldıktan sonra uzakta bir memlekete vardım. Birisi yukarı çıkmış bağırıyor, bağırdıkça insanlar onu alkışlıyordu. Ben de yüksekçe bir yere çıkıp bağırdım. Benim bağırmamı bilirsiniz, yeri göğü inletirim. Sesimi duyan benim yanıma koştu, duyan duymayana haber verdi, etrafım insanla doldu. Onlar geldikçe ben daha çok bağırdım. Haktan, hukuktan, refahtan, adaletten filan bahsettim... -Eee, sonra ne oldu? -Ne olacak beni başkan seçtiler! -Deme yahu.. Yani sen başkan mı oldun? -Evet... Bir şey yapmama gerek kalmadı. Ben bağırdıkça onlar "Seninle gurur duyuyoruz" diye alkışladılar. Ben de yedim ve bağırdım, yedim ve bağırdım! -Pekiii, senin eşek olduğunu anlamadılar mı yahu? -Valla, yarısı anladı ama diğer yarısına anlatamadı! ne biliim liderlik ile yanyana gelince olmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Küçük Obama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bi de para alıp çocuklarının uyuduğu odanın tepesine istasyon kurduranlar var sonra haberciler sorunca "eme sen telifon kullanmıyomüsüün e onun kadar zararlıymış dediler iştee" diye. sen o zaman sürekli açık duran bi telefonu kafana bantla gez bakalım noluyo 15-20 sene sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 hakikaten obamaya da benziyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Ardeth said: bi de para alıp çocuklarının uyuduğu odanın tepesine istasyon kurduranlar var sonra haberciler sorunca "eme sen telifon kullanmıyomüsüün e onun kadar zararlıymış dediler iştee" diye. sen o zaman sürekli açık duran bi telefonu kafana bantla gez bakalım noluyo 15-20 sene sonra. offf star haberdeydi hatta. o kadına kıl olmuştum bildiğin kara cahil, böyle tehlikeli cahillerden direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bastaki lafları ezbere duruyor gibi ama sonunda fakirliğe veryansın edişi gercekçi bana kalırsa...ulkede insanlar arasındaki yaşam kalitesinin farkını gormek için sokaga cıkmak yeterli gerci ama kucuk yasta bi cocugun bagıra cagıra soylemesi de bi o kadar etkileyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 çok samimi buldum bu video yu ama bir o kadarda komik ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 yetkilelere sesleniyorum kaldirsinlar cabuk, su video bile radyasyonun insan ustundeki zararli etkilerini gosteriyor cocuk cocuk degil ghoul masallah coktan mutasyon gecirmis, arkadakilerde onun izinden gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bugün komşuya dikmişler yarın bizim eve dikerler diyo çocuk.Kimse komşunun onu oraya diktirtti diye ayda ne kadar havadan para aldığını söylememiş heralde ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 what a fucking waste of time... ayrıca don't feed the trolls. bitti bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 iyi konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Bence çocuğa ezberletip haber diye geçiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar