Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Arena, BG, World PvP Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Aililath said:

Xunn, 1.8k? wotlkda 2.2k achi yok? Senin gibi pro mage'in bu ratinglerde işi ne?

Gnome olsan, 300 rating daha ekleyelim yine 2.2k etmio...

Ayrıca horde BG sıraları 10dk, honor kasılmıyor imdat.

Wotlk arenam yok benim henüz, başlayamadan bitti. Sezon 5-6'da oyunu bırakmıştım, DK'ler baya üzmüş 6'te galiba, kaçırdım. Transferi boşuna demiyoruz, şu an serverımda 1 tane pvp yapabilen bir priest var o da zaten wizardcleave igrençliğini bırakıp rmp oynamaz. Rogue transfer oldu Ravenholdt'a. Eğer bir rogue bulamazsak ben bu hafta transfer. Rampage düşünüyordum ben, horde olarak. Kötü diyorsanız hiç gelmeyelim.

Ayrıca riding crop ne zaman 70 üstüne işlemez oldu, bugün northrend discovered achievement'ını kasayım dedim işsizlikten, %310 glad drake'e crop taktım range rover'a gaz taktırır gibi vsdvs.
Sosyal ağlarda paylaş

Aililath said:

s2 glad tebrikler, s7'de glad ol yine tebrik ederim. Ama 1.8k ratingle 300. sırada olunabilen bir bgde bu böbürlenme ne için onu anlamadım?

Abi böbürlenme yok ki? Arena yapmıyorum neyle böbürlenicem, sen baya baya asılıyorsun ama. Fazla bariz art niyet, kokusu geliyor inan. İlk kez yapışın da değil yani bunu, nickini ezberlettin o derece. Tatktiklerim iyidir benim, zaten oynadıgım setuplarda taktikleri mage'in vermesi zorunlu setuplar. O yüzden bo topiğe bol bol yazıyorum diye kralım mı diyor gibi oluyorum bilmiyorum.

Ama işine bak bence sen, wow forumları yetiyor zaten aynı saçmalıklarla patide de ugrasmak istemiyorum sorun değilse senin için.

Atayım şu riding crop'u, o kadar para verdik zamanında meh.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca bomba haberim var, eğer rogue bulursam priest'i oynayan Soon ana classı rogue'a geçicek, priest'i Hydra oynarmış konuşmuş.

Ne sağlam kankalarım var ya. Demem odur ki Sporeggar'da, ve transfer olursam Stormscale'de rogue olan varsa verin rank kasıp geri verelim sdf. Adamlara noob mage versen onu da taşırlar ilk 20'ye en az.
Sosyal ağlarda paylaş

Aililath said:

xunn said:

Bahsettiğim gibi 3v3 takımımıza bir priest arıyoruz, hedefimiz Vindication bg'sinde Rank 1 alıp oradan ESL ön elemelerine katılıp nereye kadar gideceğimizi görmek.

Brag!

/flames off, Aililath out.

Nasip olmadı ki be olm, adamlar oyunu bıraktı, bir tane adam gelmedi oynayabileceğimiz. Sonra rogue bulduk priest gitti. rogue gitti priest bulduk.

Ayrıca vindication rank'ını ne yapsın millet zuaa.

Brag sıfır birde orada, hedefi yüksek tuttuk cocky mi olduk? Yetersiz oldu. Hadi ben warrior'a cleave faceroll yapıp geliyorum ona iki dakka glad alayım çok kolay lan bladestorm atıyorum birşeyler yatıyor sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...