Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 deadwoll said: Longshanks said: yalnız ioc falan sırasının gelmemesinin nedeni blizzardın battlegorund queue sistemini değiştirmesi sanırım. Onu diyorum işte. Blizzard şu bglerle pretbc'den beri oynuyor, her oynadığında daha da kötü oluyor.evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Xunn, 1.8k? wotlkda 2.2k achi yok? Senin gibi pro mage'in bu ratinglerde işi ne? Gnome olsan, 300 rating daha ekleyelim yine 2.2k etmio... Ayrıca horde BG sıraları 10dk, honor kasılmıyor imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Amet sağlı sollu saldırılar var ne diyosun bebeem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ahmedin babası burda mı onun bi sesini duyuuiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Rampage horde tarafı sux sanırım biz de tam yarın sha'tar horde tarafına geçicektik peki horde için nereyi önerirsiniz ? nereye gitmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ayrıca o nasıl bir bg 1.8k ile ladderda 300. olunabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 tbc ile açılan leş serverların bg si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Aililath said: Xunn, 1.8k? wotlkda 2.2k achi yok? Senin gibi pro mage'in bu ratinglerde işi ne? Gnome olsan, 300 rating daha ekleyelim yine 2.2k etmio... Ayrıca horde BG sıraları 10dk, honor kasılmıyor imdat. Wotlk arenam yok benim henüz, başlayamadan bitti. Sezon 5-6'da oyunu bırakmıştım, DK'ler baya üzmüş 6'te galiba, kaçırdım. Transferi boşuna demiyoruz, şu an serverımda 1 tane pvp yapabilen bir priest var o da zaten wizardcleave igrençliğini bırakıp rmp oynamaz. Rogue transfer oldu Ravenholdt'a. Eğer bir rogue bulamazsak ben bu hafta transfer. Rampage düşünüyordum ben, horde olarak. Kötü diyorsanız hiç gelmeyelim. Ayrıca riding crop ne zaman 70 üstüne işlemez oldu, bugün northrend discovered achievement'ını kasayım dedim işsizlikten, %310 glad drake'e crop taktım range rover'a gaz taktırır gibi vsdvs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 phae aradığın priest benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ya priest var, adam buldugum bir hesaptan girip oynuyor. Asıl lazım olan rogue. Vardır herhalde Frostmane'de ya, koca server bir tane rogue vardır. Yoksa priest'in server'a transfer olup oynamayı düşünüyorum, kafadan rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Horde için battlegroup önerisi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 statistics dont lie... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 neymiş statistics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Aililath said: statistics dont lie... Abi 2200 olamıyor dedin Glad çıktı? olmasın sonra ama. Üstüne gelirim kenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 s2 glad tebrikler, s7'de glad ol yine tebrik ederim. Ama 1.8k ratingle 300. sırada olunabilen bir bgde bu böbürlenme ne için onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ulan ne karın ağrın varmış be. özel mesajdan konuş. forum burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Aililath said: s2 glad tebrikler, s7'de glad ol yine tebrik ederim. Ama 1.8k ratingle 300. sırada olunabilen bir bgde bu böbürlenme ne için onu anlamadım? Abi böbürlenme yok ki? Arena yapmıyorum neyle böbürlenicem, sen baya baya asılıyorsun ama. Fazla bariz art niyet, kokusu geliyor inan. İlk kez yapışın da değil yani bunu, nickini ezberlettin o derece. Tatktiklerim iyidir benim, zaten oynadıgım setuplarda taktikleri mage'in vermesi zorunlu setuplar. O yüzden bo topiğe bol bol yazıyorum diye kralım mı diyor gibi oluyorum bilmiyorum. Ama işine bak bence sen, wow forumları yetiyor zaten aynı saçmalıklarla patide de ugrasmak istemiyorum sorun değilse senin için. Atayım şu riding crop'u, o kadar para verdik zamanında meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ayrıca bomba haberim var, eğer rogue bulursam priest'i oynayan Soon ana classı rogue'a geçicek, priest'i Hydra oynarmış konuşmuş. Ne sağlam kankalarım var ya. Demem odur ki Sporeggar'da, ve transfer olursam Stormscale'de rogue olan varsa verin rank kasıp geri verelim sdf. Adamlara noob mage versen onu da taşırlar ilk 20'ye en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yolunu bulmuşun hidra çok pis carryler sizi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Rogue olarak gelirim ben de stormscale deme ya, daha az vahşi bir bg olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 dk ile warrior var stormscale'da, var mı yanıma gelecek 2v2 için healer? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Wispy said: Rogue olarak gelirim ben de stormscale deme ya, daha az vahşi bir bg olsun. Ben de böyle dedim Soon'a, adam çok gelişirsin dedi. Adamı büyütüyormuş Stormscale. Gitmek lazım bence, minor BGlerden gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 xunn said: Bahsettiğim gibi 3v3 takımımıza bir priest arıyoruz, hedefimiz Vindication bg'sinde Rank 1 alıp oradan ESL ön elemelerine katılıp nereye kadar gideceğimizi görmek. Brag! /flames off, Aililath out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ettin topiğin içine tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Aililath said: xunn said: Bahsettiğim gibi 3v3 takımımıza bir priest arıyoruz, hedefimiz Vindication bg'sinde Rank 1 alıp oradan ESL ön elemelerine katılıp nereye kadar gideceğimizi görmek. Brag! /flames off, Aililath out. Nasip olmadı ki be olm, adamlar oyunu bıraktı, bir tane adam gelmedi oynayabileceğimiz. Sonra rogue bulduk priest gitti. rogue gitti priest bulduk. Ayrıca vindication rank'ını ne yapsın millet zuaa. Brag sıfır birde orada, hedefi yüksek tuttuk cocky mi olduk? Yetersiz oldu. Hadi ben warrior'a cleave faceroll yapıp geliyorum ona iki dakka glad alayım çok kolay lan bladestorm atıyorum birşeyler yatıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar