Phae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Akila'yı possesslemiş Gökçen bariz. Bi cuce çıkarma ritüeli şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Warrior/Druid vs Rogue/Priest bi taktik verin bakalım .. Ben druidim .. Priest atla koşa koşa gelip fear'ı yediriyor bana... Benim Warrior yanına gitse pillar arkası yapıp tüm hotları dispelleyip pata küte giriyolar pressure'ı kaldırmak çok zor oluyor iki türlü de.. Gerçi fight'lar hiç o noktada bitmiyor da.. shield'ı elinden çıkarttırmak için rogue'a cyclone fln veriyorum ancak cyclone bitince fln yine başa sarıyoruz bi süre sonra benim arkadaş gg.. Gerçi yendiğimiz de oluyor da hatta geçen sezon 2 - 2.3k arası yenilmiyoduk nerdeyse bu setup'a .. Şimdi çok vuruyor rogue'lar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 aquila said: saklanip durana adam demem, delikanli gibi cenk edin ortada, bi de sikayey ediyolar saklanamiyoruz diye. HELLO KITY DEGIL OLM BURASI, AZEROTH! Ahah of asrın mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 @Deathmoon, fightın başında combat başlamadan warriorunu iyice dotla. Öyle atla üstüne koşan priest olursa warrior chargelasın ona, rencide etmeye başlasın, zaten rogue warrioruna yapışır o noktada. Rogue'u cyclone'a al, warrior'un üstünde kalamasın. Cyclone dr'a girince rogue'a dönsün warrior'un priesti ccleyin bu noktada da. Rogue warrior'un eğer iyi baskı oluşturuyorsa zaten evasionları falan arka arkaya patlatmaya başlar. 30sn boyunca survive etmeniz lazım bu noktada. Daha sonra prieste chargelasın warrior'un rogue peşinden koştururken de patlatsın sweeping + bs'yi. O noktadan sonra yaşarlarsa bile cdleri bitmiş olur zaten. Senin yapacağın en önemli işte hotları sürekli up tutarken (mesela hotların bittikçe atma, hotların son 1-2snsinde fear/blind yersen o maç orda biter zaten) bir yandan da priestin mana burn/fear/dispel rangeinden uzak durmak. Hot dispel abolish poi. ve lifebloom'u düzgün kullanırsan hiç problem değil bir de. Hatta priestin manası bile biter duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ^ Başarılı guide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Phae said: Akila'yı possesslemiş Gökçen bariz. Bi cuce çıkarma ritüeli şart. gokcen yokken ben varyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ahah of, combat log adam gibi calışıyor olsa epic ss koyacaktım sabah sabah; 7k mind blast 5.5k swd 900 devo pl. 3.2k vampiric touch 1.4k swp hepsi tek gcdde. Hani raidlerde ekranda dotlar topluca critlediğinde 30k civarı dmg görmeye alışmıştım da wsgde furious druide MB + SWD atarken çıkan burst başımı döndürdü. Adam %70 falandı sanırım, druidlere fd gelmiş heralde dedim asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Dram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Priest druide koşuyorsa charge atacakwsın priest'e sonra da hamstring. Hem Priest'in druide gitmesini engelliyorsun, hem 5-6 saniye sürüyor rogue un üzerine gelmesi iyi oluyor. Priest' döndüğünde unrelentless assault ve MS olduktan sonra SS+BS aç. PS'a zorladın 75 saniye sonra tekrar et, puanları topla. Gouge'u falan da berserker rageleme bir de, full feari yiyorsunuz sonra gülüyoruz. Dün 2v2 oynadım uzun süreden sonra 3v3'teki elemanlar olmadığı için, ne abuk subuk setuplar türemiş kardeşim ya. Ret Sp SP Mage Enh Sham Rogue SP Resto Druid Şu mage rogue da hala blizzard sheep ve blindi aynı DR'a koymadı ya gülüyorum. DK PAladin ve DK druidlerden sonra en nefret ettiğim setup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Blind sheep aynı cdye girene kadar wizard cleavelerinkiler girsin, hunterlarınkiler girsin pls. Gece maç yaparken shaman/mage/lock geldi abartmıyorum 20sn cc'de kaldım. Ventten sheep, kurbağa, seduce, spell lock, cs demekten başka birşey yapamadım lol . Adamlar daha sheepin 3snsi varken hex, hex daha bitmeden cs üstüne seduce basıyor. Bir de düzgün ccleseler demek bir hafta ccde kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Wizardcleave'den ben de nefret ediyorum. Shaman Mage Lock gay setupın önde gideni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 3.33 le bg quueueları kısalcak diye bir söylenti var. Nasıl yapacaklar çok merak ediyorum 3vs1 ratio lu bg'lerde. CS'teki gibi bot ekler artık blizzard eksik tarafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Blind'la sheep dr'a girerse mage class'ını silin gitsin arenadan. İş yapabildiği spellcleave ve rmp var zaten, gerisi kolpa. Spellcleave pure faggotry. Küçük harrasslarla kesinlikle oyun falan oynatmıyorlar. Pillarlaman lazım, ama pillarlayınca sen de bir halt yiyemiyorsun, çok leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ghostcrawler multibox ally shaman kastırıyomuş bütün staffa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mecbur kalıp kidneyi trinketlayınca Welcome to 28 sec cc oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Wispy said: 3.33 le bg quueueları kısalcak diye bir söylenti var. Nasıl yapacaklar çok merak ediyorum 3vs1 ratio lu bg'lerde. CS'teki gibi bot ekler artık blizzard eksik tarafawg deki gibi eksik tarafa hp ve dmg buffı versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Aman gerçekten iğrenç birşey tenacity ya. 8 stackli ret 2 tane autoattack vurup üzerimden geçiyor. Kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 tenacity kadar salak bir olay yok evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Tenacity nasıl düz bir mantık allaaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ee o zaman sıra beklemeye devam ediceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ya 5dk + sıra bekleyeceğimiz zaman soru çıksın desin ki, 1 mark almaya razı mısınız? Evet diyince versin markımı o yoluna ben yoluna. Yoksa wsgde middle fighter retard sürüsüyle 30dk kanser olmaya hevesli değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bir de bglere tenacity gelse o zaman horde asla kazanamaz. Av açılacak 10 tane ally 40 horde 4x tenacity, 200k hp tank gidip drektharı sololar artık. Zaten av mapi horde açısından dezavantajlı direk, her zerg maçı auto lose lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 simdide zergliyoruz zaten aslında av duzeldi eskiden10-40 dı simdi baslangıcta 25-40 dreke vardıgımızda 40-40 oluyoruz daha gecen hafta girdigim hic bi avı kaybetmedik direk zerg modda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 iyide bu yazdıklarınız tamamen serverdan servera değişen şeyler. Genel BG ayarlamalarında kimse kaale almazki sizin BG'nin yada bizim BG'nin durumunu. Bizde AV başlıyor 40 horde 5 aly oluyor içerde. 15 kişi giriyorsa 5 kişide başka BG'ye kaçmış oluyor. Bittiğinde bile 40-40 olmuyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar