Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mp3 icin bir program ariyorum, Mp3 ler bazıları 128kb bazıları 320kb olarak kaydedilmis simdi bunların hepsini aynı seviyeye getiren ve ses duzenini aynı seviyeye ayarlayan bir pogram lazım bana. Freeware olması tercih sebebidir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 öyle bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 320lerin hepsini 128 yaparsın ancak. Böylece aynı seviye olur ama niye kalitesini düşürmek isteyesin bilemiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Yani o kb i degi$tirmen neye yarayacak ki =) 128 i 320 ye dondursen de kalitesizligi yine 128 olarak kalacak. 320 leri 128 e dondursen bu sefer de 320 lere yazik olacak. Sanirim diger istedigin de $u; boyle bazi parcalarin volume adjustment i yapilmami$ olur veya kimisi yuksek sesle calarken, kimisi alçak sesle calar butun parcalari sabit ses yuksekliginde verecek programlardan biri i-tunes, oyle bir ozelligi var. Ama eminim ki winamp in de oyle bir plug ini veya ayari vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar