kgns Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Dworgian said: kgns said: Dworgian said: offff bu ince espriyi yakalayamamışım I failed once againYes, my apprentice, you suck. watch ur language for ur own sake, or u may fail worseYou failed me once again, young apprentice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kıyamam :) weekly paintance ı bi kere de ben yaşasam şöyle evimde kurulup iş güç ok oooh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bayram haftasını bekle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 lan arkadaşı heycanlandırmak için, abi realmler gelmiş go go go dedim. sonra gülüyorum hehe gelir şimdi küfür eder diye. bi baktım ki hakketen realmlar up -_- i failed... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Gangren said: bayram haftasını bekle :p offffffffff evet ders çalışmam için bahane olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 off off sirketteyim ben o paini yasayamıorum bıle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bingildak said: Absolut said: Paris+2 degilmiyiz biz? +1 iz. 2 hafta oncede aynen boyle yaptilar.. forumlarda iptal bende.. EYYY KUUU. 10 saat maintenance nedir ya, bari o high pop serverlari kapasitelerini falan arttirsinlar bi artisi gorelim yani bu 10 saatlik bakimlarin.. coğrafi olarak +2 yiz ama yaz/kış saati uygulamaları ile server saatlerinin 1 saat ötesinde oluyoruz. bu maintenanace belki o high-pop serverlara girilememesi ile ilgili olabilir. sabrın sonu selamettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 painance olsa daha komik olurdu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar