Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 öneri topiği olsun bu genel olarak. birçok tavsiye istenen konu açılıyor birnevi toplayalım hepsini. fps-tps-spor gibi ayırıp herkes önerdiklerini yazsın. küçük inceleme gibin ben baya bir kararsız kaldımda şu anda oyun alma konusunda. mgs4'ü bugun birkez daha bitirdim (6.kez oldu stealth camo aldım öyle diyeyim). neyle takaslasam bilemiyorum ama. fallout3 için o kadar kötü eleştiriler okudum ki (özellikle axedice saolsun mahfetti benim için oyunu) cod:waw için single modundan şüphe duymuyorum fakat multi oynamak için alırsam nasıl oynayan var mı? ya aslında online uzun süre oynayabileceğim birşeyler arıyorum cod4 multi uzunca oynamıştım ve sıkılmamıştım sırf gta4 almak için takaslamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ps3 icin mi? little big planet al, biz oynayamiyoruz, siz oynayin bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 yeni deil ama korku fps istersen ve birincisini beğendiysen condemned 2 al çok başarılı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 fallout3, f1-2den sonra olabilecek en iyi fallouttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 condemned 2 bitirdim takasladım hakikaten başarılı oyun. korku oyunu diil şiddet oyunu resmen. multiplayer uzunca oynanabilecek oyun tavsiyesi alayım birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 fallout 3 bir FO oyunu olmasa da kanimca kaliteli bir post apoc fps. Oyna yani sen yine de, oyun iyi cunku. Pc de oynaman belki dha iyi olabilir gerci ama sen bilirsin. Ha bi de yeni Tomb Raider bayagi bayagi iyi. Bi de subat 20 ye kadar sabret, sf 4 cikiyor, dunyalar bizim olacak o tarihten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Al UT3, kal klavye mouse. Sıkıldıkça oynarsın. Little Big Planet var bi de tabi almak lazım onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 little big planet güzel oyunda o tip oyunların insanı diilim çok. aslında konsol insanı diilim. fps+strateji+wow oynadım geçen seneye kadar. mgs aşkı yaktı beni sdfg. cod:waw edinmeye karar verdim. gt review saolsun. sw oynamak çok istiyorum aslında demosuna baktım çok hatalı hakikaten ama saber var :p cod4 multi oynamıştım eğleniyodumda. bikaç ay önce tekrar almayı bile düşünüyodum multi sistemine eklemerde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Arkadaşlar Dead Space alın PC de de var PS3 de de..Third Person shooter artı bilmi kurgu ve korkudan hoşlanıyorsanız kaçırmayın..Oyuna başladıktan 5 dak sonra altınıza yapmazsanız ben neyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 cod:waw geldi bugun bitirdim şimdi multiye daldım. müthiş. single zaten zevkli hele ww2 sevene iyice müthiş japon var :P multiside beklemediğim kadar iyi. cod4'ten sonra sası bir tat bırakmasını beklerken zombileşmiş bir şekilde oynuyorum şu anda. hatta şöyle söyleyeyim daha iyi ww2 multisi oynamadım 10/10 veriyorum şiddetle öneriyorum BANZAEEAAAİİİİİEEAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar