Predator Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mirage hocam gitar ne senin ?[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 ıkı uc tane sorum olcak A)gıtardın ustundekı volum dugmesı gıbı bısı var dondurulen aynı sekılde tone d var bu tone bazı gıtarlarda 2 tane dugmesı var 2 dugmesı olanlar daha mı ıyı bıde ben fark goremıyorum dugmeyı saga cevırıyom sola cevırıyom bısı olmuyo:)neyse B)gıtarda kol gıbı olan sey tıramusu mudur nedır neyse o bazı gıtarlarda super mıymıs neymıs ne fark var profosonellerde hep normal var nedır bu C)pedal ne ışe yarar D) Bı anfı vardı ampullumu neydı tam bılmıyom cok pahalı hatta ızmırın studyo frekans ta var o ıle normal anfının farkı nedır? saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 beyler bı sey sorcam 2lı manyetık le teklı arasında ne farkvar ha bıde cort x 11 de 2 2lı 1 teklı manyektık var ıyımıdır yanı cok manyetık olunca ıyımı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 abi böle şeyleri çok merak ediyorsanız kimseyi yormayın www.garaj.org a girin makalelere girin her konuyla ilgili war okuyun. dediğim gibi mirage a katılmıorum.[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 bu arada en güzeli gitarı elinize alıp ugrasarak bulmaktır ne ne işe yarıo die ton düğmesinin bişi farkettirmemesi imkansız üstünde ton abi tonu deiştirio 4 ton düğmesi olanda 2 humbucker(çifli manyetik desem analrsınız) için ton ve volume düğmeleri ayrı aslında avatantaj diebilirz.[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 amma bıdı bıdı ettin bornoz msn açsana[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOy_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Bende Elektro Gitar aldım 170$ Ama Kullanmak ıcın bir Kurs bilen warmı Istanbulda oturuyorum Avrupa yakasında Yi bir kurs bilen warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 hoca ne çalcan rap mi çalcan gitarla[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Şimdi ben Numb'un fender squieri alıyorum. köprüde dimarzio manyetik takılı.(single coil manyetik) bana daha ağır şeyler çalmak için dedi yani tam modeli bilmiyorum. ben bu manyetiği ortaya kaydırsam , yerinede bir adet humbucker taksam(mesela dimarzionun humbucker from hell) , yüksek , ağır tonda bir ses alabilirmiyim ?[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır [Bu mesaj Predator- tarafından 02 Mayıs 2004 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 onda humbucker slotu yokki sinlge o abi modelini öğrenmek istiosan gir www.dimarzio.com a sinlge coillere gir strat repalcementların hepsini aç görünüşü aynı olan odur.[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 tüh kötü oldu bu. valla açtım baktımda en az 5 tane benzeri var benim manyetikle aynı görünüşte=)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 6 yıldır gitar calıyorum, ibanez,jackson ve bc richim oldu..ama huzuru cort'da buldum..fiyat performans olarak inanılmaz bir gitar tavsiye ederim. Tabi kötü modelleride var..Gitari deneyebilecegin bir yere git..bakmadan, calmadan, siparisle alma sakın..klavyenin düzlügüne,fretlerin düzlügüne dikkat et..aynı marka 2 gitarin aynı modelleri arasında bazen daglar kadar fark oluyor..mesala bir ibanez rg270 süperken bir digeri igrenc olabiliyor..istanbuldan gitar almamani tavsiye ederim..orada cok pahali gitarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Cort X-Custom tavsiye edilir seymour duncan manyetikler Lo-Pro edge tremolo sistemi jumbo fret pettrucci kasa klavyesını anlatmıyım anlatılmaz yasanır.. İlla ibanez isterim diyenlerede, bulabilirseniz rg 770 cok iyidir.15 mm klavyesi var zaten o yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 olay kalbyenin bilmemkaç mm olamsı değil bi fenderin sesi alışı bir les paul ün sesi alışıyla bir cortun ibanezin sesi alışı arasında zilyoın akt fark war 6 yıldır çalıosun böle şeyleri bilmen anlaman gerekir ben de ibanez kullanıorum hesaplı ve kaliteli olud çünkü benim için ama hiç ibanez rocks diye dolaşmıorum çünkü öle deil ama güzel ben de büyük bi gitarist deilim daha elimdekinden fazlasını zaten haketmiorum[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Hadiya bilmemmi lazım? nasıl olurda bilmiyorum? bilmedigimi iceren bir yazı yazdımmı?Nerden kapıldın bu kanıya?Anlamam lazım bide?Manyetıkleri bosuna yazmadım oraya..Olay klavyenın bımlem kac mm olması degıl nedemek ya?klavyenin inceligi kalınlıgı düzgünlügü ve fretlerin düzgün olması en onemli seydir gitarda..manyetikleri degistirebilirsin,ama klavye daima aynı kalır..Ton zevke göre degisir dinlenen müzik tarzına göre o isin zevk kısmı..tabi manyetiklerin kaliteside bu zevki artırır..oturup burda su gitarin tonu söledir bununki böledir diye anlatmanın bi anlami varmı?Cort x-customda her bakımdan (bana göre)kusursuz bir gitar fiyatıda cok uygun tavsiye ettim neresi rahatsiz etti seni sölersen cok sevinicem,tonları derinlemesine anlatmadım manyetiklerin markasını yazdım cok merak eden o manyetikleri arastırıp bakar,nasıl ton veriyormus vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 "hiç ibanez rocks diye dolaşmıorum" ayrıca bu nedemek? ve senın daha iyisini haketmenın yada etmemenın ne alakası var konuyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 dedim ibanez kuallnıorum neden? hesaplı oldu kalitesi de iyi dersen ki neden gidip oakdar sewdiğin fenderi gibson ı almıosun ? zaten okadarı bana fazla alsam ne farkeder şeklinde işlemiştim konuyu gereksiz sorualrdan uzak kalmak açısından[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Delanoresse Cok anlıyorsun sen herhalde gitardan biraz bizi bilgilendirsene? rg270'leri anlatıyormusum ben. sen'de anlat biseyler dinleyelım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Cok para verip iyi gitar aldıgını sanan bir sürü insan var yazık ne diyim.cort sux ok abi sux,alt tarafı üstünde 1500 dolarlık gitarlarda olan parcalar var ama 750 dolar.cok sux gercekten,ne'de olsa 2 katını veriyorsun kesin daha iyidir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Birinizde cort un o modelinin linkini verse de baksam parçalara merak ediyor insan bukadar tartışma çıkaran aleti, ağacını vs...[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Yazdım parcalarını, seymour duncan manyetikler,lo-pro edge tremolo sistemi,jumbo fret ve inanılmaz bir klavye..Teller nerdeyse fretlere deyicek okadar alcak ve hic bir ses bozulması olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 e olath, tellerin fretlere deymesi cortla mortla alakasi yok, action denmiyormu ona? truss rodu cevir icabinda her gitar 15mm yaklasir fretlere icabinda. lo-pro zaten ibanezin floyd rose yerine gitarlarindaki standart tremolosu, e cogunda wizard neck var, cort un ne o ozelligi kaldiki? ucuz? e millet birazcik sabretsin birkac ay extra para biriktirsin, acele ise seytan i$er. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ağacını merak ettim ben sen pickup ları söyledin ama.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Tellerin alcalması sorun degil,alcaldıgı zaman en ufak bir bozulma olmadan calması onemli,Lo-pro edge standart olan degil.floyd rose standart olan tremolo sistemidir..aralarında oldukca fazla bir fiyat farkı vardır..ibanezin sitesine gidip bakabilirsin yuksek modelleride edge yada double edge brigde'ler vardır ancak..Ben rg serisinin nerdeyse bütün gitarlarını caldım yeni olanlar dahil,ayrıca ibanez jem'in de bircok modelini caldım.ve fiyat performans olarak bana en uygun gitar bu geldi..ibanez alacak param olmasına ragmen,ve benimle aynı fikirde olan bircok insan var.Ki bunlardan 2 tanesi Jem sahibi...gitarı denemeden yorum yapmayın..Ki bir noktadan sonra is kisisel zevke'de giriyor..İbanezin en beyendigim modeli ise RG770 gercekten muhtesem her bakımdan..bulabilseydim onu alırdım x-custom yerine.atıp tutmuyorum bir cok gitari test ettim ve sonuc olarak buna karar verdim,neden herkez gereksiz yorumlar yapıyor anlamıyorum ozellikle cogu gitari eline bile almamısken..neyse artık yorum yapmıcam sacma sapan bir hal aldı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Gül agacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar