Valeron Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum,bu batı ataşehiri bilenler vardır belki İstanbulda. Ataşehirin diğer tarafındaki Ağaoğlu falan.Arkadaşlar şimdi ağaoğlunun oraya kadar kadıköyden saat gece 12 ye kadar minibüs var,şimdi gece bi yere çıktıımız zaman dönüş sıkıntımız oluyo doğal olarak.Şunu sormak istiyorum,e-5 üstündeki yeni sahra köprüsünün ordan geçen herhangi bir minibüs kadıköyden saat kaça kadar var en geç ? bilgisi olan var mı ? + köprünün kadıköye giden tarafında her daim geç saatte olsa taksi var mıdır ? teşekkür ediyorum,cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 soruyu anlamadım ama: altunizade'de 7/24 taksi oluyor, kadıköy dolmuşu bırakır gündüz açtırır devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 abi soru çok basit : ) Altunizadeyle işimiz yok ki Yenisahra köprüsü var e-5 üstünde,kadıköyden kalkıpta onun ordan geçen minibüsler en geç saat kaça kadar var ? ayrıca o köprünün orda taksi her daim varmıdır demek istedim. gece gitcem o yüzden : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 yenisahranın orada paso taksi oluyor gece 2de 3te gittiğimiz oradan geçtiğimizi hatırlıyorum dolmuşlar da aynı şekilde gece boyunca geçiyordur heralde geçiyordur geçiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Kadıköyden kalkan e-5 ten maltepe var sanırımda 12-1 den sonra bilmiyorum nasıl olur. Max 2 de tükeniyo zaten alayı. Kartal minibüsü de olabilir e-5 den giden. Ama 12 den sonra kalacağını sanmıyorum. Çünkü durak boşalıyo kadıköydeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar