Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurt dışı çıkışları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende de problem yoktu dune kadar. ancak dunden beri ozellikle bazi sayfalara sanki girmeye calismadan hata veriyor. eksisozluk'e filan giremiyorum mesela. hidemyass.com araciligiyla giriyorum girmedigi sitelere cok bir fark yok. hizda filan zaten bir etkilenme yok, 20dk da bir film indiriyorum.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bende var sorun. Öyle 5kb filan değil ama 20 30 filan olyuor 1mbitlik bağlantı bi iki hafta önce tek connectionda yurtdışında 100kb abanırdı ahh ahhhh... kopardılar yine kabloları balinalar.
Mesaj tarihi:
kimileri çıkıp bilgisayarında ad,aware virus trojan vardır demesin diye 0 formatlı bilgisayar dedim.

Ben istanbulda yaşıyorum ama balıkesirde öğrenciyim. suanda balıkesirdeyim buranın alt yapısı 0 sanırım istanbulda daha iyidim.
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:
her on gunde bir bununla ilgili konu acilmasa da bir sticky mi olacak nasil olacaksa daha iyi olma mi?

Sen yurtdışındaydın sanırım dimi mum?

Eğer öyleyse o zaman şöyle demek istiyorum: "oradan konuşması kolay tabi gel burada can çekişen Türk internetini gör saçlarını biraz yol sonra konuları mı soyıyorsun küfürleri mi sayıyorsun görürük" :D
  • Yeni Oluştur...