Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 BENDEDE PROBLEM YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 açılmışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bazi ipler ucuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 offffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bende de problem yoktu dune kadar. ancak dunden beri ozellikle bazi sayfalara sanki girmeye calismadan hata veriyor. eksisozluk'e filan giremiyorum mesela. hidemyass.com araciligiyla giriyorum girmedigi sitelere cok bir fark yok. hizda filan zaten bir etkilenme yok, 20dk da bir film indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yurt dışı bağlantısı bende iptal durumda ne yaptıysam kar etmedi en sonunda vaz geçtim hiç birşey yapamıyorum mail dahi açamaz duruma geldim sizde de aynı şekildemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 dns ayarlarını değiştirmeyi denedin mi? kadıköy>open dns> her bi yer çalışıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sağlam dns pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 kullandığın dnsleri bi sıralasam burdan bağdata yol olur treewalk kullanıyodum kaldırdım dayanamadım. fikir, dns ve önerilerinize açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 hmm bak herhal senin o taraflarda bi sorun var.. ben opendns kullanıyorum. dasaaa said: opendns'ninkiler şunlar köü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Yurtdışında hiçbir siteye giremiyorum. Allah belasını versin, az önce telefon ettim yurtdışı çıkışlarında sorun var dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 speedtest.net de , 4mbit olan internetim amerika da sorunsuz, avrupa da almanya dan hicbir sonuz alamiyor, ingiltere de 500kb hiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Rapidshare başta olmak üzere inndir.com servarları youtube download, bir takım update serverlarında 5kb geçemedim. Bir problem varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bende yok bir sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Bende var sorun. Öyle 5kb filan değil ama 20 30 filan olyuor 1mbitlik bağlantı bi iki hafta önce tek connectionda yurtdışında 100kb abanırdı ahh ahhhh... kopardılar yine kabloları balinalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 evet benim de dl hızı yerlerde 4-5kb falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 TTneti allah bel... Facebooka bile 17 dakkada ana sayfaya ulaşıyorum yeni formatlı bilgisayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 tam da kısa film indircektim ya du bakiyim bende hız nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 her on gunde bir bununla ilgili konu acilmasa da bir sticky mi olacak nasil olacaksa daha iyi olma mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 selam smile adsl 2mb lik var 120kb yle indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Smile adsl alcaktım, korktum daha yeniler alt yapıları yoktur diye ama TTnet daha beter. Hem sömürüyorlar hem alt yapı 0 ölün hemi hepiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 format ne alaka ben onu çözemedim?? :S dns değiştirin, farklı dnsleri deneyin falan.. bende sorun yok misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 stormeagle said: Smile adsl alcaktım, korktum daha yeniler alt yapıları yoktur diye ama TTnet daha beter. Hem sömürüyorlar hem alt yapı 0 ölün hemi hepiniz ya ttnet ile aynı altyapıyı kullanıyorlar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 kimileri çıkıp bilgisayarında ad,aware virus trojan vardır demesin diye 0 formatlı bilgisayar dedim. Ben istanbulda yaşıyorum ama balıkesirde öğrenciyim. suanda balıkesirdeyim buranın alt yapısı 0 sanırım istanbulda daha iyidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mum_Chamber said: her on gunde bir bununla ilgili konu acilmasa da bir sticky mi olacak nasil olacaksa daha iyi olma mi? Sen yurtdışındaydın sanırım dimi mum? Eğer öyleyse o zaman şöyle demek istiyorum: "oradan konuşması kolay tabi gel burada can çekişen Türk internetini gör saçlarını biraz yol sonra konuları mı soyıyorsun küfürleri mi sayıyorsun görürük" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar