kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Merhaba arkadaşlar Babam ve arkadasının bana; ''oğlum bize bir navigasyon aleti önerde alalım'' demesi üzerine araştırmalara başlamış bulunuyorum. Arkadaşlar navigasyon aletlerinde önem vermemiz gereken özellikleri nelerdir? ve tabiki sizin önereceğiniz bir navigasyon aleti var mı? Not: çok pahalı olmamasını rica ettiler.. saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Navigasyonda en iyi marka garmin ve mio dur. Garmin kullanıyorum. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bu arada cok pahalı olmasın dedım ama bana verılen son bilgiye göre 1 milyarlık bir ücrete kadar okey diyorlarmıs. marka ve model olarak öneri sunarsanız cok sevınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Garmin ve TomTom bence. TomTom henüz TR haritasında zayıf ama Avrupada en iyisi yani TRde de başarılı olacaktır. Model bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Türkiye'de navigasyon sistemleri ne alemde? Haritalar ne kadar doğru? Haritalar sık güncelleniyor mu? Almanya'da bir navi sistemi almayı düşünüyorum da. Hazır almışken Türkiye için de iyi performans veren bir şey alayım dedim mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 garmin nuvi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 arkadaşlar garminden çok memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ben Telefon olarak kullanıyorum. ASUS p535 var elimde, içerisinde i-go yazılımı yüklü. Türkiyede ve Ukraynada ıcığına cıcığına kadar herşeyi gösteriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar