hozceri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bendeki wowu dvd ye cekip kuzenlerin makinaya yuklucemde bendeki wow maşallah 8-9 gb bunu tek dvd ye nasıl sıgdırırım nerelri silmem lazım bunun icin, ziplesem olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Dual Side DVD'ye sığar. Dual Side yazabilen DVD-RW ve Dual Side DVD gereklidir. Hiçbirşey silme, RAR'lamak çok fayda etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben parça parça bikaç dvd ye kaydettiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ´rar larken 2 ye böleceksin, belki 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 dreagloth said: ´rar larken 2 ye böleceksin, belki 3. aynisini dicektim compressionda archive i sec 0 compressionla 2 rar yap 2 dvdye bol orda birlestirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben rarlamamıştım dosya dosya çekmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Heh öyle de olur tabi ama hazir bizim icin ayiran program varken kullanmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 rarlarken bozulur mozulur aman diim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ya bende yanlıslık mı var wow klasörü 15,3 gb data diye bi dosya var 11,6 gb lichking.mpq expansion.mpq diye dosyalar 2 si 4,5 gb neyi atmam laızm dvd ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 wow dosyasını tamamen parçalayarak rar layacaksın. 15,6 gb ise 4 parçaya böleceksin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 11,6gb olması lazım son patchlerle beraber. wow klasöründe updates diye bir klasör daha var içindekiler patch dosyası zaten yapılmış olan patchler boşuna yer kaplıyor orda (3gb falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar