sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 film indirdim rapidden. filmi acinca nedense agir cekim oynatiyor. nasil duzeltebilirim?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 CCCP yükle. Media Player Classic kullan. Windows Media Player bazı formayları hiç iyi gösteremiyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Eğer codeclerin iyice kendilerini dağıtmışsa Media Player Classic dahi çalıştırmayabilir iyice, bilmiyorsan bu sorunu çözmen zor olur; öyle bir durumda GOM Player kullan GOM bilgisayara yüklenen codecleri kullanmaz, kendi codecleri var, bağımsız Windows'un sisteminden.
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 http://www.gomplayer.com << üşengeçlere Codecleri kendisi indirir.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 gerge'nin dedigi daha dogru. sadece codec indirmiyor, kendi codec'ini kendisi kullanabiliyor. boylece windows'un sorunlu olsa da gomplayer'la rahatca izleyebiliyorsun. ama logosu cok cirkin yahu
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Media Player Classic indirdim duzeldi. bu da giderse GOM player indiririm :) bu arada bir ubuntu kuramadim zaman bulamiyorum kahretsin :(
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 VLC kullaniyorum ben hala, sorun cikmiyo.
Öne çıkan mesajlar