sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 film indirdim rapidden. filmi acinca nedense agir cekim oynatiyor. nasil duzeltebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 CCCP yükle. Media Player Classic kullan. Windows Media Player bazı formayları hiç iyi gösteremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Eğer codeclerin iyice kendilerini dağıtmışsa Media Player Classic dahi çalıştırmayabilir iyice, bilmiyorsan bu sorunu çözmen zor olur; öyle bir durumda GOM Player kullan GOM bilgisayara yüklenen codecleri kullanmaz, kendi codecleri var, bağımsız Windows'un sisteminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 http://www.gomplayer.com << üşengeçlere Codecleri kendisi indirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 gerge'nin dedigi daha dogru. sadece codec indirmiyor, kendi codec'ini kendisi kullanabiliyor. boylece windows'un sorunlu olsa da gomplayer'la rahatca izleyebiliyorsun. ama logosu cok cirkin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Media Player Classic indirdim duzeldi. bu da giderse GOM player indiririm :) bu arada bir ubuntu kuramadim zaman bulamiyorum kahretsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 VLC kullaniyorum ben hala, sorun cikmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar