huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 altındaki insanı değil, kafadaki bez parçasını tartışmaktan oluyor bütün bunlar. baykal siyasi bir hareket yapınca, kafalar karıştı biraz haliyle. baykal'ın samimiyetine zerre inanmıyorum bu konuda; ama en azından iyi birşey yaptığı. ufakken izlediğimi hatırladığım bir film vardı. köleliğin sürdüğü yıllarda abd'de bir çiftliğin ufak kızı, kendi yaşlarında bir zenciyle 2 kelime ederken; zenci çocuk yanlışlıkla elini kesiyordu. kız, çocuğun eline bakıp " a benim kanım da kırmızı" falan diyordu, sonra muhabbetleri artıyordu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 yılmaz özdille bekir coşkunu sepete koyup zimbabweye göndersek karşılığında enginarsıç ı vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 oha "laik yobazlardan" bahseden bir yılmaz özdil, şoklar içindeyim doğrusu, helal olsun. gerçi kamusal alanda çağdışı kıyafet nitelemesi yine fail ama, bu bile büyük bi aşama yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 http://www.ensonhaber.com/images/news/108545.jpg son 2si zor geldi devletin kuruluş takiyesinin postmodern versiyonu lan yıl olmuş 2008, 2 dakka düşünselermiş bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 DIN DE BENIM MILLET DE BENIM CHP DE BABAMIN MALI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kusun nefretinizi kusun devletin kuruluş takiyesiymiş baykal'ın samimiyetine zerre kadar inanmıyorum, ama çarşaflılara başka birilerinin de kucak açması birilerini fena halde rahatsız etmiş belli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 biz türbanlılara, çarşaflılara devlet kucak açsın diyince dinci-gerici-hain falan oluyoruz, baykal yapınca sadece birazcık samimiyetsiss..şu mübarek kurucu-chp şerbetinden bi yudum da biz tatsaydık be ya.. ha bi de şey var tabi dini siyasete alet etme falan var..bence kapatma davası açılsın derhal dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Devlet çarşaflılara kucak açmamış, vatandaşlıktan çıkarmış, bizim de haberimiz olmamııııışşş. sirden masallar dinlediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 sg-1 said: kusun nefretinizi kusun devletin kuruluş takiyesiymiş baykal'ın samimiyetine zerre kadar inanmıyorum, ama çarşaflılara başka birilerinin de kucak açması birilerini fena halde rahatsız etmiş belli ki Kim nefret kusmuş ? Abartmasak diyorum. Mehmet Ali Şahin sadece günaydın dedi mesela cevap olarak. Ben hiç sanmıyorum kimsenin rahatsız olduğunu tam tersine gülüyorlar bu çaresizlik durumuna :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 akp kendisi de bu konuda samimi olsaydı, ne gülerdi ne kızardı ne de samimiyetsizlik açıklaması yapardı, chp'yi kendi fikirlerine destek olacak şekilde hareket ettiği için alkışlardı. şu an için ben bi alkışlama göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yani hiçbir siyasetçi hiçbir konuda samimi değildir ama.. türbanlıların üniversiteye girmesini engellenmesini alkışlayıp çarşaflıların içinde aydınlık var demek lol^2 olmuş :P ama dediğim gibi pozitif bir harekettir bu, çarşaf türban geyiğine giren insanların tek parti seçimi akp saadet filandı böylece chp de var(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 nüfus cüzdanın olunca bütün vatandaşlık haklarından yararlanabiliyosun çünkü bu ülkede, di mi sg-1? hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Hangi haklardan yararlanılamıyor, bi açarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yahudi bi tanıdık yedek subay olmak istemişti senin ismin türk değil sen türk değilsin subay olamazsın dediler bir tanıdık 20 yaşında ailesiyle beraber ülkeden kovulmuştu (anlatmıştım burda). eski örnek ama olsun. ismin soyadın yahudiyse normalde x zaman alıcak işin 3x zaman alır vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yasada böyle bi madde var mı, yahudiysen 3x zamanda işin görülür diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 geçen seçimlerden önce dedikleri ile (boş konuşması zaten default) bacağından vurmuştu dennis kendisini.. sanırım akp'nin düşen oy oranları diğer partiler üzerine dağılınca kendisine yönelen bu ilgiyi geri kaçırmak istemiyor. lakin; dennis kendisini yine bacağından vuracak sanki.. adamın mini bir bug'ı var; belli bir popularite üzerine çıktığında fazla kaldıramıyor bu durumu ve kendine çelme takıyor, kendi bacağına sıkıyor vs. umarım yine aynısı olmaz, tabandan oy kaybına uğramaz. sonuçlar göstericek. şimdi ne desek erken. fakat ne diyemeceğimizi biliyorum: bu içten gelen, dürüst bir hamledir! bildiğin, bayağı politik bir hamledir işte.. gelen türbanlılar arasında, komür karşılığı "padişahım çok yaşa!" çeken sıradan vatandaşın kandığı oranda bir "kanma" olacaktır ve belki akp'ye yükselen tepkiden dolayı chp'ye geçen oylar burada kalacaktır önümüzdeki seçimde.. kim bilir.. belki de tabanı kayacaktır dennis'in, umarım ayağının tabanı da kayar da şu "saltanat benüm! taht benüm! sultan benüm!"cü dennis yerine başkası da kendisini gösterebilir. bak o zaman oylarının artacağı garanti. keşke düzgün insanlardan kurulu başka bir parti olsa oy vericek. not: dennis hayali bi karakter olabilir. belki.. e sanırsam.. hmm.. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 sg-1 said: yasada böyle bi madde var mı, yahudiysen 3x zamanda işin görülür diye? sorun o zaten yasada olmasa da insanlar yapıyor. eşitlik sözde kalıyor sanırım sir de bunu söylüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 dennis şey işte yav, şu padişahın soytarısı memecan'ın çizdiği karakter yanlış anlaşılma olmasın diye açıklama yapmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Jadelith said: sg-1 said: yasada böyle bi madde var mı, yahudiysen 3x zamanda işin görülür diye? sorun o zaten yasada olmasa da insanlar yapıyor. eşitlik sözde kalıyor sanırım sir de bunu söylüyordu. bunun devletle bir ilgisi yok o zaman, şahıslarla ilgisi var. bugün biri böyle davranır, yarın başka biri gelir daha doğru düzgün davranır. bakın, asla böyle bişey olmaz demiyorum, olabilir, yahudi düşmanlığı da ırkçılık gibi dünyanın her yerinde var. başbakanımız da bir zamanlar yahudi düşmanıydı, değişerel gelişmeden az evvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 jadelith doğru yerden yakaladı söylemek istediğimi, ancak bu iş şahıslarla ilgili değil, devletin yetkili organlarıyla ilgili. hangi organlar? hani şu ihtilal anayasalarıyla "kayıtsız şartsız" millet egemenliğine ortak olanlar canım. YÖK, Anayasa Mahkemesi, MGK.. anayasada "demokratik" yazıyo, ama demokrasinin bu ülkede uygulanmıyor oluşu sence şahıslarla mı ilgili gerçekten? anayasada "laiklik" de yazıyo, ama uygulamada laiklikten söz etmek mümkün mü-diyanet işleri, zorunlu din dersi, imamların devlet memuru olması.. anayasa "sözde" olunca her kurum kendi kafasına göre çekiştirebiliyor elbette. ve bu zaten bizim devletimizin bir geleneğidir, ne düşüneceğine, ne kadar hak sahibi olacağına, nasıl giyineceğine devlet karar verir. eh, bu geleneğin siyasi alandaki başlangıcı da chpdir hiç kuşkusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 anayasada "xyz kişiler yargılanamaz" demesi de ilginç bi bizde var bi de franco ispanyasında vardı :) zimbabwede de vardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 hmm anlıyorum, yani yarın öbür gün fenerli bi devlet memuru galatasaraylı birinin işini 3x zamanda yapsa "devlet galatasaraylılara ayrımcılık yapıyo, demokrasi yok bu ülkede" diyeceksiniz yani. O diil de bizim evde tuvalet kağıdı bitmiş, ben böyle köhne ulus devletin, altı okun, laikliğin taaaa... Eskiden tuvalet kağıdı mı vardı, bi ibrik suyla yıkardık mabadımızı, devrimler g.tümüzde travma yaratmıştır nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 sg-1 said: hmm anlıyorum, yani yarın öbür gün fenerli bi devlet memuru galatasaraylı birinin işini 3x zamanda yapsa "devlet galatasaraylılara ayrımcılık yapıyo, demokrasi yok bu ülkede" diyeceksiniz yani. Bence soylediklerini anlamamak icin cok kasmissin kendini, pek olmamis. Adamlarin soyledigi iki uc kisinin bireysel hareketiyle sinirli degil. Bahsedilen olay, kitabinda adabina gore yazilmis olmasi ama uygulamada yetersiz kalinmasi (cok fazla ornek var, tek tek sayilmasin). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 münferit(!)tir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bazen düşünüyorum bu adamlar akşam yatmadan önce partinin içine etmek için neler yaparım diye mi özel olark mı düşünüyorlar? yoksa taa akp nin ilk günlerinden itibaren mi sattılar partiyi birilerine de ondan mı kendilerini sabote ediyorlar ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar