Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Mayıs Cumartesi 20:00 CNBC-E'de For a Few Dollars More

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fistful of dollarsta yojimbodan :)

zaten o sayede milletin dikkatini çekmiş ama sonra sergio leonenin eşşek baglayıp oynatsa süper film çıkaracagı belli olunca pek sallanmamış senaryonun aynı olması :)

sam'in dedigi gibi o dönem holywood müzikallerle ugraşırken adam manyak bi üçlü çeviriyor eli öpülesi biriymiş :)
Mesaj tarihi:
imdb'de rashomon'dan ebeleme diye bilgi bulamadım ama olabilirdir, gene de sergio leone'deki vizyona bakın ki adam 40 yıl sonra anime'leriyle dünyayı titretecek capanları rehber edinmiş kendine. bunu da dünyayı kurtaran adam mantığıyla değil de esaslı şekilde yapmış..

rashomon ile yojimbo'yu da izlemek boynumuzun borcu ama kim yayınlayacak da izleyeceksin ki.. ancak adsl olacak da kurosawa'nın ahını alacaksın, ekmeğini çalacaksın.. onda bile hayır yok, fedo'nun dediği gibi teknoloji hakikaten alemi şey mi etti ne..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
var dvdleri türkiyede. hatta (gerçi seni bağlamıyo ama) akademisanat, tarık zafer tunaya belediye ve yeşilçam sinemaları arada veriyo onun filmlerini. ehehe... sinemada.. keh keh.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Mesaj tarihi:
Bugün Samanyolu TV'de saat 21.45'de tekrarını izleyebilirsiniz. Nasıl mi haberim oldu? Samanyolu'nun çizgi film kuşağını seviyorum. Ayı yogi, huysuz, atom karınca, değerli, nostaljik oluyor.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
eha süper ya:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
dandik adamlar film yerine abuk bir tartışma programı mı ne oynatıyorlar, zaten film de fistful of dollars olacakmış..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
  • Yeni Oluştur...