Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sen fosforlu yeşil transparan tshirtünü ve tanga giymeyi bırak biz de kedi kesmeyi bırakıcaz söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 leoneo5 said: kardeşim sizde alınıp sataşacağınıza giymeyin şu metalica, opeth ve harley davidson tshirtlerini. lol.. abi adam daimi ıskalıyor ama pes etmiyor, ısrarcı.. ha koçum pet, bidon, davidson.. ama metalica da typo var. metallica. çift L ile vaniLLe gibin.. de vanille nerde yahu? bi de daesu yok hiç.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 yanlız dergileri wc de karıştırman ... hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 wc muhabbetine niye takıldınız onu anlamadım hiç mi kitap dergi okumadınız wcde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=oWk8ouioXgE and I have a beard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 leoneo5 said: tarz meselesi tabi... ama forum popülasyonunun %90'ının uzun saçlı siyah opeth tshirt ü giyen insanlar olduğunu düşünürsek yanlış yerde soruyorum bu soruyu =) HAHAHAHAHAHAHA MADBOY said: Dalga geciyor yalniz adam ehahah, ha genellemeler ayri bir sacmasapan, metroseksuellik ghey falan degildir efendim, kendine bakmak, kendini temiz tutmak gayet guzel birseydir, ek olarak da omuzdan 1 karis asagi saclarim var, 2 gunde bir banyomu da yaparim, heryerimi tertemiz tutup trasimi da olurum, GURRUP tisortu falan giymeyi gectim siyahtan uzak dururum genelde. Genellemeyin, insanlari tanimadan kotulemeyin, yapmayin etmeyin. Ha harbi onu gectim niye o kadar fazla erkek moda dergisi pek yok ortalikta ben de anlamadim valla, arada sirada kurcalanabilir gayet hos fikirler alinabilir yani. Hayır arkadaşım, birincisi omzundan bir karış değil çok fazla karış aşağıda saçın var, genellemeden yırtmak için kısaltma saçını şimdi burada. İkincisi Malevolant Creation tişörtüyle az görmedim seni, onu da geçeceksin. Üçüncü olarak pis bir insansın, biz hep pis insanlarız. Çünkü modayı sallamayıp saçı sakalı salıyorsan pissindir. Çünkü uzun saçı yıkamak falan imkansız, kızlar kız olduklarından temiz (çünkü sıçmıyorlar, osurmuyorlar ve pislenmiyorlar. Haliyle kokmuyorlar) erkekler saç sakal uzattı mıydı pistir. Hele modayı takip etmiyorsa illa Opeth tişörtü giyiyordur. Eğer bunları yapmıyorsa da illa gay olmak zorundadır. Çünkü modayı takip etmek, hele hele kendine bakmak (saçın uzunsa kendine BA KA MAZ SIN) gay bişeydir. Erkeklik onurum zedeleniyor her duş yaptığımda, Harley'imi 7 yıldır yıkatmadım. Genelleme 101 dersini burada sonlandırıyorum, çıkabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Ayrıca MADBOY arkadaşımız ortalama bir imamdan daha temiz gezmektedir, şaka bir yana. Hatta "abi duş yapıp çıkıyorum" repliği aramızda kült olmuştur öyle diyeyim. 15 dakika sonra gelecekse ucuna 2 saat ekleriz. Çünkü onda Opeth tişörtü yok....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 dus alip gelicem derken baska birsey ima ediyordur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Griswold said: Ayrıca MADBOY arkadaşımız ortalama bir imamdan daha temiz gezmektedir, şaka bir yana. Hatta "abi duş yapıp çıkıyorum" repliği aramızda kült olmuştur öyle diyeyim. 15 dakika sonra gelecekse ucuna 2 saat ekleriz. Çünkü onda Opeth tişörtü yok....... ahahaha bide telefonla konuşurken abi bi dakka tuvalete gitmem lazım :D kızma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Saat'i 10 milyona 2 ayda moda ikonu yapabilirim isteyeni. Özelime gelebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bütün forum olarak tikkyiz ezelden giyeriz dieselden, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 çok fazla genelleme iyi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 MADBOY'u zan altında bırakmayın arkadaşım, HA VEYA ADAM BAKIMLI VE TEMİZ DİYE KISKANIYORSUNUZ. Genelleme yapmak çok eğlenceliymiş aslında yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 "Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months." - Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 genelLEMEyin birbirinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 dasaaa said: leoneo5 said: kardeşim sizde alınıp sataşacağınıza giymeyin şu metalica, opeth ve harley davidson tshirtlerini. lol.. abi adam daimi ıskalıyor ama pes etmiyor, ısrarcı.. ha koçum pet, bidon, davidson.. ama metalica da typo var. metallica. çift L ile vaniLLe gibin.. de vanille nerde yahu? bi de daesu yok hiç.. :( vaniLLe pediatri eğitimi alcam diye bi gitti hala görünmedi (x files) @leo hayatımda saydıgın hiç bi t-shirt üm olmadı =/ ama dinlediğim müzikler opeth falan ben simdi gizli satan mı oluyorum hani gizli gay gibin =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Satanistten hallice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Griswold said: MADBOY'u zan altında bırakmayın arkadaşım, HA VEYA ADAM BAKIMLI VE TEMİZ DİYE KISKANIYORSUNUZ. Genelleme yapmak çok eğlenceliymiş aslında yahu. Kanka yarin gel, 5 wattlik MARESAL marka amfi ve KENDER marka strat kopyasi aldim, SUNNY model mikrofonum da var, atmosferik siyah metal projemize baslayalim. MERHEM tisortunu de getirmeyi unutma, lutfen, benimkini guveler delik desik etti. YU-MA-TU kasetcalara kaydedip DETLAYK SAYLINZ produksiyonz'a yollariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bütün postları okudum leoneo haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar