Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkekler için Instyle?

leoneo5

Öne çıkan mesajlar

leoneo5 said:
kardeşim sizde alınıp sataşacağınıza giymeyin şu metalica, opeth ve harley davidson tshirtlerini.

lol..

abi adam daimi ıskalıyor ama pes etmiyor, ısrarcı.. ha koçum pet, bidon, davidson.. ama metalica da typo var. metallica. çift L ile vaniLLe gibin.. de vanille nerde yahu? bi de daesu yok hiç.. :(
Sosyal ağlarda paylaş

leoneo5 said:
tarz meselesi tabi...

ama forum popülasyonunun %90'ının uzun saçlı siyah opeth tshirt ü giyen insanlar olduğunu düşünürsek

yanlış yerde soruyorum bu soruyu =)

HAHAHAHAHAHAHA

MADBOY said:

Dalga geciyor yalniz adam ehahah, ha genellemeler ayri bir sacmasapan, metroseksuellik ghey falan degildir efendim, kendine bakmak, kendini temiz tutmak gayet guzel birseydir, ek olarak da omuzdan 1 karis asagi saclarim var, 2 gunde bir banyomu da yaparim, heryerimi tertemiz tutup trasimi da olurum, GURRUP tisortu falan giymeyi gectim siyahtan uzak dururum genelde. Genellemeyin, insanlari tanimadan kotulemeyin, yapmayin etmeyin.

Ha harbi onu gectim niye o kadar fazla erkek moda dergisi pek yok ortalikta ben de anlamadim valla, arada sirada kurcalanabilir gayet hos fikirler alinabilir yani.

Hayır arkadaşım, birincisi omzundan bir karış değil çok fazla karış aşağıda saçın var, genellemeden yırtmak için kısaltma saçını şimdi burada. İkincisi Malevolant Creation tişörtüyle az görmedim seni, onu da geçeceksin. Üçüncü olarak pis bir insansın, biz hep pis insanlarız.

Çünkü modayı sallamayıp saçı sakalı salıyorsan pissindir. Çünkü uzun saçı yıkamak falan imkansız, kızlar kız olduklarından temiz (çünkü sıçmıyorlar, osurmuyorlar ve pislenmiyorlar. Haliyle kokmuyorlar) erkekler saç sakal uzattı mıydı pistir. Hele modayı takip etmiyorsa illa Opeth tişörtü giyiyordur. Eğer bunları yapmıyorsa da illa gay olmak zorundadır. Çünkü modayı takip etmek, hele hele kendine bakmak (saçın uzunsa kendine BA KA MAZ SIN) gay bişeydir. Erkeklik onurum zedeleniyor her duş yaptığımda, Harley'imi 7 yıldır yıkatmadım.

Genelleme 101 dersini burada sonlandırıyorum, çıkabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:
Ayrıca MADBOY arkadaşımız ortalama bir imamdan daha temiz gezmektedir, şaka bir yana. Hatta "abi duş yapıp çıkıyorum" repliği aramızda kült olmuştur öyle diyeyim. 15 dakika sonra gelecekse ucuna 2 saat ekleriz.

Çünkü onda Opeth tişörtü yok.......

ahahaha bide telefonla konuşurken abi bi dakka tuvalete gitmem lazım :D

kızma =)
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
leoneo5 said:
kardeşim sizde alınıp sataşacağınıza giymeyin şu metalica, opeth ve harley davidson tshirtlerini.

lol..

abi adam daimi ıskalıyor ama pes etmiyor, ısrarcı.. ha koçum pet, bidon, davidson.. ama metalica da typo var. metallica. çift L ile vaniLLe gibin.. de vanille nerde yahu? bi de daesu yok hiç.. :(

vaniLLe pediatri eğitimi alcam diye bi gitti hala görünmedi (x files)

@leo hayatımda saydıgın hiç bi t-shirt üm olmadı =/ ama dinlediğim müzikler opeth falan ben simdi gizli satan mı oluyorum hani gizli gay gibin =S
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:
MADBOY'u zan altında bırakmayın arkadaşım, HA VEYA ADAM BAKIMLI VE TEMİZ DİYE KISKANIYORSUNUZ.

Genelleme yapmak çok eğlenceliymiş aslında yahu.

Kanka yarin gel, 5 wattlik MARESAL marka amfi ve KENDER marka strat kopyasi aldim, SUNNY model mikrofonum da var, atmosferik siyah metal projemize baslayalim.

MERHEM tisortunu de getirmeyi unutma, lutfen, benimkini guveler delik desik etti.

YU-MA-TU kasetcalara kaydedip DETLAYK SAYLINZ produksiyonz'a yollariz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...