Farinal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Bişiyi merak ediyorum kediye alkol içirirsek (bira mesela) nasıl etkiler gösteriyor? Böyle bir salaklaşıp yalpalar falan heralde ama ciddi bir zarar verir mi kalıcı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 neden böyle bişey yapcaksınki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 alkolik hareket engellenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Bizim bi kedi vardı geçen yıl, (taşınırken eski semtte kalmaya karar verdi) evde ne zaman bir şarap açsak kuyrunu kaldırıp gelir, etrafımızda zıplamaya başlardı. Şöyle bir 100 ml falan verirdik, içer, sonra kafa olurdu. Garip şeyler yapmıyor, genelde biraz mastürbasyon yapıyor sonra uyukluyor. Ama nerede uyukluyor diye sorabilirsin tabii: halının altında, açık kapının üzerinde, elbise dolabının içinde, askılıkda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bu soru nerden çıktı şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Biraz efkarlı gördüm de iki içer muhabbet ederiz diye düşündüm elemanla o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Bizimki bardağa patisini sokup yalıyo birayı, çokda seviyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 benim it bira sevmiyor, rakı seviyor. delikanlı köpek işte aynı sahibi kafa oluyor evet, çok da salak saçma bir köpek olduğundan içince hepten garipleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Shimone said: neden böyle bişey yapcaksınki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Unbannable said: benim it bira sevmiyor, rakı seviyor. delikanlı köpek işte aynı sahibi kafa oluyor evet, çok da salak saçma bir köpek olduğundan içince hepten garipleşiyor. hayal ettim ve güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar