Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Death Knight Check

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saçma bir topic biliorum.dunemaul horde side da first 80 dk ya kasıyoruz ama ally side da neler dönüyor bilmiyoruz doğal olaraktan.aranızdan bir cengaver /who death knight 75-78 yapabilip sonucu buraya yazabilirmi.şimdiden teşekkür ettim.
Mesaj tarihi:
shippy said:
saçma bir topic biliorum.dunemaul horde side da first 80 dk ya kasıyoruz ama ally side da neler dönüyor bilmiyoruz doğal olaraktan.aranızdan bir cengaver /who death knight 75-78 yapabilip sonucu buraya yazabilirmi.şimdiden teşekkür ettim.

Trial bi acc al sürekli merak ettiginde kendin bak :) daha kolay daha kullanışlı ve partik bi yol
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:
bi victimizer vardı
draenei shaman
ben 60-70 kasana kadar adam 1-70 kasmıstı
çok üzülmüştüm :(
gerçi ben 68 ken filan olmustu 70 ama olsun

ıy lamer.
Mesaj tarihi:
Bu acelecileri gerçekten anlamıyorum ya,kim kovalıyo,haçlılarmı geliyo noluyo bi yavaş,adı üstünde OYUN yani,keyif almak vakit geçirmek için oynanır.Amacı ticaret ise bilemem zaten de,wotlk questleri gerçekten iyi düşünülmüş,ama o kadar da quest yazılmaz ki be kardeşim e insaf ama dimi.
Mesaj tarihi:
0ne said:
Bu acelecileri gerçekten anlamıyorum ya,kim kovalıyo,haçlılarmı geliyo noluyo bi yavaş,adı üstünde OYUN yani,keyif almak vakit geçirmek için oynanır.Amacı ticaret ise bilemem zaten de,wotlk questleri gerçekten iyi düşünülmüş,ama o kadar da quest yazılmaz ki be kardeşim e insaf ama dimi.

achivement ? :D
Mesaj tarihi:
Romario said:
Helcaraxe said:
ne veriyorlar ilk 80 olunca ?

Title. Havan oluyor.

title olayı kalktı diye biliyorum ben.
Yani 80 olana title vericeklerdi eskiden herkes cazgırdadı.
Yok işte ben geç alırsam falan diye ondan kaldırdı blizz diye biliyorum.
Mesaj tarihi:
işim olmasa 4-5 saat uyuku ile kasardım tam nolifer olurdum. ama iş öyle bir döneme geldiki rested xp bar 8 olmuş oyuna girememekten. Yakında 1 lvl rested xp olucak :D happyim
  • Yeni Oluştur...