shippy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 saçma bir topic biliorum.dunemaul horde side da first 80 dk ya kasıyoruz ama ally side da neler dönüyor bilmiyoruz doğal olaraktan.aranızdan bir cengaver /who death knight 75-78 yapabilip sonucu buraya yazabilirmi.şimdiden teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Ally karakter acıp, baktım. 2 tane lvl 75 eleman vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 yavas kassmissiniz yaw server first icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 biz 78.1 iz bu gece 5 6 gibi 80 iz heralde olucaz teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 millet 70-80 yapamadı, 55-80 yapacaklar. hakikaten bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 shippy said: saçma bir topic biliorum.dunemaul horde side da first 80 dk ya kasıyoruz ama ally side da neler dönüyor bilmiyoruz doğal olaraktan.aranızdan bir cengaver /who death knight 75-78 yapabilip sonucu buraya yazabilirmi.şimdiden teşekkür ettim. Trial bi acc al sürekli merak ettiginde kendin bak :) daha kolay daha kullanışlı ve partik bi yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bi victimizer vardı draenei shaman ben 60-70 kasana kadar adam 1-70 kasmıstı çok üzülmüştüm :( gerçi ben 68 ken filan olmustu 70 ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 peki amaç nedir :P yaptığınız şey örnek vermek gerekirse half life ı koşarak bitirmeye benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 mulgear6 said: bi victimizer vardı draenei shaman ben 60-70 kasana kadar adam 1-70 kasmıstı çok üzülmüştüm :( gerçi ben 68 ken filan olmustu 70 ama olsun ıy lamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Bu acelecileri gerçekten anlamıyorum ya,kim kovalıyo,haçlılarmı geliyo noluyo bi yavaş,adı üstünde OYUN yani,keyif almak vakit geçirmek için oynanır.Amacı ticaret ise bilemem zaten de,wotlk questleri gerçekten iyi düşünülmüş,ama o kadar da quest yazılmaz ki be kardeşim e insaf ama dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 abi para alıolar köpek gibi, keyfine yazmıo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 0ne said: Bu acelecileri gerçekten anlamıyorum ya,kim kovalıyo,haçlılarmı geliyo noluyo bi yavaş,adı üstünde OYUN yani,keyif almak vakit geçirmek için oynanır.Amacı ticaret ise bilemem zaten de,wotlk questleri gerçekten iyi düşünülmüş,ama o kadar da quest yazılmaz ki be kardeşim e insaf ama dimi. achivement ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ne veriyorlar ilk 80 olunca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 achivement = personal e-peen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakosy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bol şans dilerim öncelikle ilk 80 dk olursun(uz) umarım. hızlı oyna, yavaş oyna, oynama, deli gibi oyna istediğini yap; herkesin kendi oynu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Helcaraxe said: ne veriyorlar ilk 80 olunca ? Title. Havan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Elektropipi de diyoruz biz ona misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Athenelol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Romario said: Helcaraxe said: ne veriyorlar ilk 80 olunca ? Title. Havan oluyor. title olayı kalktı diye biliyorum ben. Yani 80 olana title vericeklerdi eskiden herkes cazgırdadı. Yok işte ben geç alırsam falan diye ondan kaldırdı blizz diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 title yok ama eğer öğrenci olsam, sınavım olmasa (bkz: boş olsam) 24 saat kasardım bende açıkcası. niesini bilmiorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 işim olmasa 4-5 saat uyuku ile kasardım tam nolifer olurdum. ama iş öyle bir döneme geldiki rested xp bar 8 olmuş oyuna girememekten. Yakında 1 lvl rested xp olucak :D happyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 değdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 resim fail açtım resmi ABİ İNSANMISINIZ TROLL DK MI OLUR YA... YAPMAYIN ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 abi gz tmmda TROLL LAN O. HEMDE FEMALE. YAW BIGIDIN TROLL DK MI OLUR. sakin olmam lazım sakin olmam lazım. TROLL DK OLMAZ. tabi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 loltrolldk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar