Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 @Dragonfire konu hakkında 1- orda sözde kadın onu aşşağı atmasa lara onu silahla vurucakmış demeye getiriyo, yani kadın vurulmamak için atıyo 2- mekanlar konusunda haklısın, bazı yerler özellikle çok kasıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 işte bende diyorum ki lara vursun onu orada. Nasıl olsa bulur zımbırtıyı. En azından yaralasın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sonlara gel anlarsın nedeni(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 güzel olmus lan baya bi beğendim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 lara güzel kız http://www4.picturepush.com/photo/a/1229257/img/1229257.jpg http://www3.picturepush.com/photo/a/1229261/img/1229261.jpg upload olduktan sonra neden bozuluyor görüntüler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 10 dakikalık izlenimim pozitif ancak o kamera içimdeki şiddet dürtülerini tetikledi. Şöyle dandik a4 mouse klavye olsa stres topu niyetine kullanacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 kamera çok kötü hakkaten bide alışkanlıktan mouse ile etrafa bakınırken yürümeye çalışmayın, mouse u döndürdüğünüz yere dönüyor lara direk ben alışana kadar oyun bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ya oyun hoş güzelde puzzle namına hiç bir şey yok, ben adventure yaşamak istiyorum hayvanlar gibi kasmak kafa yormak istiyorum saatlerce ama gel gör ki oyun bunu veremiyor, gordugum bulmacamsı olaylar 8-10 yaş arası ve saniseler içinde ne yapmamız gerektiğini çıkartabiliyoruz, indy emperors tomb bile daha canlıydı bu açıdan, sadece canım mekanları boşa harcamışlar.. onun yerine ne mi koymuşlar? saçma sapan action yerleştirmişler, yok milyonlarca örümcek fırlar yok panter çıkar yok zekadan yoksun pixel yumağı insanlar çıkar ateş ederler napim lan bunları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Yarım saat bir kayayının girceği yeri aramakta ben istemiyorum. Puzzle'lar gayet iyi bence. Boşu boşuna oyuncuyu yormanın anlamı yok. Oyun sonuçta action-adventure, 'Adventure' değil. Tadında bırakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 adventure denilince benim aklıma herzaman gabriel knight geliyor. Başkada bişey gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 midem bulanıyor resmen oynarken, bu konsol portlarına resmen kafa göz daldıracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ps3 controller ile pc de oynuyorum, bayildim bayildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 said: Eidos, son Lara Croft oyunu Tomb Raider: Underworld'u çok büyük beklentilerle piyasaya sürdü. Firma üzerine titrediği oyun için basını bile karşısına almayı göze almıştı. Fakat oyunun belirlenen tarihten 5 ay geç piyasaya çıkması ve üzerine bir de küresel kriz eklenince satışlar beklentilerin çok altında kaldı. Piyasaya çıktığından beri sadece 1,5 milyon adet satan oyundan beklenen 20 milyon Sterlin (yaklaşık 46,5 milyon TL) gelir, bu satış rakamlarından sonra gerçekçiliğini yitirdi. Fakat sorun sadece bir oyunun satmaması değil. Oyunun başarısızlığı doğrudan Eidos'un hassas ekonomik yapısını da etkiledi. Borsada %28 değer kaybeden firmanın bankalarla da başı dertte. Bu kötüye giden rakamlar bankalarla yapılan kredi faiz pazarlıklarını da etkiledi. Görünüşe göre Eidos, kredi için beklendiğinden çok daha yüksek faiz oranları ödemek zorunda kalacak. Geçtiğimiz yıl sadece vaktinde çıkamayan oyunlar yüzünden 136 milyon Sterlin (yaklaşık 317,5 milyon TL) zarar uğradığı tahmin edilen firma 2009'un başında ortaya çıkan bu sonuçlar nedeniyle iyice zora girdi. Eski dost Lara Croft'tan beklemediği bir darbe alan firmanın yetkilileri bun rağmen yeni piyasaya çıkacak olan Batman: Arkham Asylum adlı oyunun durumu toparlayacağından umutlular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bu kadar sene kamera sorunlarını düzeltmedikleri için, az bile olmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 başladım yeni.prince of persiayı bitirdikten sorna benzer bir oyun lazımdı ama şu ana kadar hiç sarmadı. hele popun müthiş animasyonları ve kamera sisteminden sonra çok ezik kaldı. müzikleri de yetersiz durup durup gerginlik müziği çalıyo ama mmelodi fln yok. nese oynayalım biraz daha. hah bi de lara çok çirkin olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bunun dışında Prince of Persia alternatifi ne var? Var mı bu tarz şukela oyunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 assassins creed mirrors egde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 draedan said: ps3 controller ile pc de oynuyorum, bayildim bayildim. anam, nasıl oluyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar