Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu oyunu oynayan var mı ve bi kaç soru daha

senko

Öne çıkan mesajlar

ya ben anlamadım ya. gittim kestrel aldım 4 tane rocket lauchner dayadım 3 tane sheld boost dayadım her çeşidinden ammosunu aldım buna.
sonra gazla gittim ilk göreve 4 tane gemi var. Ben bir tanesini öldüremeden 4ü de cullandı üzerime gg oldum. gemi silah ammo ne varsa gitti :(

Neyi yanlış yapıyorum anlayamadım. Oyun ne kadar kazık olursa olsun lvl1 görevlerini yapabilmem lazım sonuçta hani lvl3 olsa fln anlayacamda... daha lvl1 bu ya.

Adama lock deyip neyim varsa saldırmayacam mı? kaçma manevraları fln mı var acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:
Standart missile launcher dene, sanırım onların menzilleri daha yüksek.
Dediğim gibi menzil avantajını kullanmaya çalış.

Bide extender falanda kullan, shield booster aktif bişey.

2 tane vardı zaten onlardan gemimde 2 tane de rocket lauchner vardı.
ama işte ben bi geminin shieldini yokedene kadar diğer gemiler patlatıyor beni ki kaçmaya dahi zamanım olmuyor. kaçak oynayınca da zarar veremiom gemiye bi gemiyi patlatmak için 5 kere git gel yapmam gerekiyor deep space'den bi station'a.

Acaba skilleri yanlış dağıttığım için mi böyle oldu. daha doğrusu ben trade ve bişiler yaratmaya dayalı bi char düşündüğümden int ağırlıklı bi karakter yarattıydım battle skillerine yüklenmediydim ama öyle olsa bile bu kadar kuvvetli hissetmemem lazım skill yetersizliğini lvl1'lerde.

şimdiye kadar oynadığım en zor mmo'da bile bu kadar kasış değildi. Hadi anlamadığım olay sağolsunlar herkes yardımcı oldu bana para konusunda ki gidip kestrel alabildim. Eee diyelim ben bu oyunda kimseyi taniom adam sana 300k para verio başlangıçta o parayla gemi alsan lauchnerdır turrettir onları almak imkansız.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk once mission da patlatacagin npc'lerle ilgili bilgi edin bunu oyun icinde cogu kisinin bio larindan temin edebilirsin :D

Gemiyi buna gore fitlemen lazim mission yapmanin temel kurali budur.Simdi senin skillerine gore nasil gemi fitlenir bilmiyorum ama standar missile fitlemeni tavsiye ederim bi an once o skilli 4 yapman gerekiyor med slotlara missiona gore ya 1 shield extander 1 invul 1 web (burasi istege gore degisir istersen target painter veya 1 pasive resist takabilirsin) low slotlarada 2 tane power diacnostic unit veya 1 balistic control 1 power diacnostic (pdu ve bcu olarak kafana kazı simdiden her yerde oyle gecer :D )

Bu sistem uzerinde degisiklikler yaparak kendine uyan bi fitting yapabilirsin.

Ayrıca tavsiye olarak bi an once frigate lvl 4 standart missile lvl 4 missile launcher operation lvl 4 yapman pesine shield skillerini lvl 4 e getirip cruiser ve heavy missile a baslarsin hemen lvl 2 missionlarinin canina okursun tabi 2 haftayi devirmis olursun :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...