tunch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 selam patiler.. şimdi başımda şöle ufak bir dert var.. hard diskim c: 20 d: 30 e: 200 şeklinde bölünmüş durumda.. ben bu d: kısmını , c: kısmı içine , yani 20 + 30 şeklinde , e: kısmına dokunmadan ve yedeğini almadan birleştirebilir miyim? bunun için windows xp setupındaki partition yaratma kısmı yeterli olur mu? ya da bu işlem için (yapılabiliyorsa) önericeğiniz başkabir program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 herhangi bi partition manager programı ie windows altından bu ilemi yapabilirsin. euseus'ın ev kullanıcıları için bedava bir ürünü var: http://www.partition-tool.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 partition magic veya gparted kullanabilirsin. xp ekranindaki bölme kismi da ayni isi yapar. edit: ha c: kismina bi sey olmasin istiyorsan xp'ninkini kullanamazsin siler direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 başlat > çalıştır > diskmgmt.msc üstünde işlem yaptığın her disk birimi yeniden biçimlenir (yani formatlanır), bu yüzden o sürücüdekileri yedeklemen şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Part,t,onla buyuklugunu değiştirdigin disklerin yedegini almak her zaman iyidir. Ayrıca biraz once benzer bir işlem yaptım. 18gb ve 146gb lık HDlerimde 146GBlık olandan 18l,ge 15GB falan move ettim ve işlem 2 saate yakın suruyor bilgine :) Paragon partition manager kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 zaten iki bölümü de yedekledim , üstüne yeni format da atmak istiyordum.. merak ettiğim , 180 gblik kısımı yedeklemem gerekip gerekmediği. ğer öyleyse hiç öle partition manager falan uğraşmam gerekmiycek , direk birleştiririm xp managerdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 hayir dokunmayacağın bölümle sorunun yok. c ve d'yi silip yeni bi bölüm yaratıp formatlayacaksın o kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar