Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Absolut said: KEisn olan tek şey erkekler olmasaydı taciz tecavüz çok daha az olurdu. Sizi pis ilkel şeyler :P "sizi"??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mr_Hand said: Absolut said: KEisn olan tek şey erkekler olmasaydı taciz tecavüz çok daha az olurdu. Sizi pis ilkel şeyler :P "sizi"??? "sizi"'yi geçtim :D Espiri dahi olsa yine yanlış. Eşcinsel kadınlar da başka kadınları taciz edebilir. Kısacası nerede insan orada b.luk. Kadınımız erkeğimiz farketmiyor, hepimiz bu dünyaya ve birbirimize zararız >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 giren çıkan birşeyler yok ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 allah tecavüzü yaratmışsa vardır bir hayırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mr_Hand said: Absolut said: KEisn olan tek şey erkekler olmasaydı taciz tecavüz çok daha az olurdu. Sizi pis ilkel şeyler :P "sizi"??? Ben evrim geçirdim pis ilkel değilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Bu mu evrim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tabii ki. evrilmeden önceki bi foto olsaydı, fotoda onun bi sağındaki parmağı görürdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 he valla evirivermişler adamı işte daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 giymesydn kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 kültür seviyesinden diyenler avusturyalı joseph fritzi unuttular heralde :P kızını bodruma kitleyip 20 yıl ziyaret eden babayı. bazıları evet çevreden dolayı bazıları "insan" olmadıgından dolayı bunlar gerçekleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 SiNKHoLe said: reyou said: Apis said: Birçok konuda 3. dünya ülkesi olmanın sınırlarını zorlayabiliyoruz. İstnbulda gene durum iyi sayılır. Bu konuda birde Anadolunun, doğudaki kentlerimizin durumunu düşünün. Cinsellik ve eşitlikte geri kaldığımız konuların başında yer almakta ne yazıkki. asil sorun istanbulda zaten, en fazla tecavuz, gasp oraninin nerede olduguna bi bakalim.. Iste bu zihniyete göre kadin tahrikci. Asil sorun nerde? istanbulda. Asil sorun nerde? Istanbuldaki karilarda... Dinin örfün adetin uyusmuyosa gitsin tarlasini bicsin, büyük bas yetirtirsin. Ne diye iniyolarki sehre anlamiyorum. kimin zihniyetine gore kadin tahrikci pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Hanzolar falan yalan eğitimde problem var daha 3 gün önce yaşadığım bi şeyi anlatiyim ama hani kendimle alakalı bu öküzlerinkinin aksine psikolojik olarak doktora gidene kadar rahatlamadım. Eğitim eksiği her ne kadar biliyo olsamda bendede ytersiz kaldı. Bi kızla birlikte oldum ilk defa bi yerden sonra korunmadan ilişkiye girdim. Kafamda sürekli dönüp duruyo ya bi bok bulaştıysa ya olduysa ya zart ya zurt internetten bakıyorum aids bilmemne falan aileme anlattım babam bi kaka olmaz dedi ama doktora bi git rahatlicaksan falan doktor adam gibi bilgilendirdide kendime geldim. Hanzolarda gelişme ve kişilik problemi var demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bilgilendirdi derken aids aşısının tarifini mi verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar