Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GS TV ve BJK TV Kapandı.

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Şimdi kanalları gezerken gördüm.
Kapatılmış iki kanalda.

Haber said:
Bilindiği gibi Galatasaray ve Beşiktaş TV D-Smart platformunda yayın yapıyordu. Geçtiğimiz günlerde RTÜK aynı platform içinde yayın yapan 11 kanalın lisanssız yayın yaptığı gerekçesi ile kapatılacağını açıklamıştı.

RTÜK dün akşam üzeri tebligat yaparak, 11 kanala lisans vermediğini duyurdu ve kanalların kapatılacağını bildirdi. Nitekim gece yarısının ilk saniyelerinde GALATASARAY TV ile BEŞİKTAŞ Tv nin ekranları karardı.. Her iki kanalın ekranında
RADYO VE TELVİZYON ÜST KURULU'NUN (RTÜK) 27.10.2008 TARİH VE 2008/51 SAYILI TOPLANTISINDA ALINAN 1.NOLU KARA UYARINCA YAYINIMIZ DURDURULMUŞTUR. ibaresi yer aldı..

FENERBAHÇE TV'NİN LİSANS BAŞVURUSU YAPILMIŞ..
Yine aynı platform içinden yayın yapan FB TV yayınlarına devam ediyor. Çünkü FB TV daha önce lisans başvurusunda bulunmuş ve lisans almış..

D- Smart paketinden yayın yapan ancak lisansı bulunmayan GS TV ve BJK TV nin yayına devam etmesi D- Smart paketinden mümkün görünmüyor. Kulüpler kendi A.Ş leri içerisinde RTÜK şartlarını yerine getirip, gerekli TV altyapısını kurmaları gerekmekte. Ancak ne G.Saray kulübünün ne de Beşiktaş kulübünün kendi bünyesinde her yönü ile tam bir televizyon kurmaları bugünkü şartlarla neredeyse imkansız, böyle bir girişim bugün başlasa bile aylar sürebilir..

Sonuç olarak GS Tv ve BJK TV nin yeniden açılması mümkün görünmüyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe isabetli olmuş...Gs ve Bjk TV'nin hali içler acısıydı,her gün Unutulmaz Maçlar'ı izlemekten,sağda solda aptal aptal sms yazılarından sıkılmıştım artık ayrıca programlar da aşırı kalitesizdi...
Bjk Tv'ye ise hiç değinmeyeyim,Türkiye-Belçika maçından 2 gün sonra hala maç öncesi yorumları,skor kaç kaç olur yorumlarının yapıldığı programı gördüm yeterli sanırım daha fazla anlatmaya gerek yok..Malmo maçı galibiyetini aylarca "Malmo Efsanesi" diye yayınlayan kanalın kapanması hayırlı olmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
Hehe isabetli olmuş...Gs ve Bjk TV'nin hali içler acısıydı,her gün Unutulmaz Maçlar'ı izlemekten,sağda solda aptal aptal sms yazılarından sıkılmıştım artık ayrıca programlar da aşırı kalitesizdi...
Bjk Tv'ye ise hiç değinmeyeyim,Türkiye-Belçika maçından 2 gün sonra hala maç öncesi yorumları,skor kaç kaç olur yorumlarının yapıldığı programı gördüm yeterli sanırım daha fazla anlatmaya gerek yok..Malmo maçı galibiyetini aylarca "Malmo Efsanesi" diye yayınlayan kanalın kapanması hayırlı olmuş...

iyi ki varsın
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
Olaydan bağımsız olarak, takım kanalı çok gereksiz bir olay değil mi yahu?

şöyle diyim. barça tv de barça'nın tüm maçları yayınlanıyor. her spordaki maçları ve bu kanal içinde digitürk gibi para veriyosun aylık. yani üyelik sistemi var. normalde takım kanalları hep böyle. ama bizde malüm ne oldukları
Sosyal ağlarda paylaş

FBTV harika bir kanal. Fenerliyim ve izlemekten buyuk zevk aliyorum cunku stand up yerine cok rahat geciyor :D Herhangi bir mac izlerken veya ozet izlerken spikerin konusmalari laflari inanilmaz eglendiriyor beni. Galtasaray ve Besiktasin varligi inkar edilircesine isimleri cok gerekmedikce soylenmiyor falan harika bir kanal yani ahah.

Gecen gun fener 13 yas takimi baska bir takimla oynuyordu, maltepespor falan herhalde ve maltepespor evire cevire dovdu yendi bizim cocuklari, spikerin hali icler acisiydi. YAPMA AZIZ NAPTIN AZIZ YAPMA AZIZ OFF AZIZ!

Fener tv'nin TEK hayri ptesi gunleri haber bulteninde uzun uzun avrupa liglerinin ozeti veriliyor, diger kanallardaki ozetleri hic tutturamiyorum ama fbtvdekiler hep denk geliyor, izlemek zevkli oluyor.

Onun disinda gormedim bi hayrini, bedri baykamin estirmeleri ve selcuk yulanin propogandalarindan da hala bikkinlik gelmedi, cok eglenceliler cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

FB Tv iyidir bende severim özellike 2F1B programı favorim...Bedri Baykam ve o gözlüklü herife saydırıyorum her salı akşamı,rahatlıyorum,güzel oluyor...
Onun dışında FB Tv gerçekten de kaliteli bizimkilere nazaran en azından maç özetleri fln azmo nun dediği gibi düzgün izleniyor..Kızlar da fena değil hani:p
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
FBTV harika bir kanal. Fenerliyim ve izlemekten buyuk zevk aliyorum cunku stand up yerine cok rahat geciyor :D Herhangi bir mac izlerken veya ozet izlerken spikerin konusmalari laflari inanilmaz eglendiriyor beni. Galtasaray ve Besiktasin varligi inkar edilircesine isimleri cok gerekmedikce soylenmiyor falan harika bir kanal yani ahah.

ben de bu yüzden çok soğudum bu kanallardan ya=)
gs tv'ye bakıyorum arada aynı şekilde falan
sıkıyor insanı be azmo
Sosyal ağlarda paylaş

Kamuoyuna Duyuru: Galatasaray Televizyonu

Galatasaray Televizyonu bugün saat 18.00 itibarıyla tekrar yayın hayatına başlamıştır.

Yaklaşık 2 gün boyunca yayınlarına ara veren GS TV’nin yeniden faaliyete geçmesinde rol oynayan başta Ulaştırma Bakanlığı olmak üzere, Türksat yetkilileri ve Radyo Televizyon Üst Kurulu yönetimine anlayış ve desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, yaşanan bu kesintinin tekerrür etmemesi doğrultusunda her türlü tedbirin alındığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

resmi site
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...