Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 eet yine bir vista ve saç baş yolma sorunuyla karşı karşıyayım xp de "wave" diye bir ses seçeneği vardı, kökleyince camlar iniyordu o yüzden hep aşağıda tutuyordun, default olarak düşük sesli (normal windows ses seviyesi en tepedeyken bile) bir film varsa elinde, wave yi arttırıyordun biraz, ses seviyesi yükseliyodu. vistada böyle bir şey bulamıyorum. her yerde ses sonuna kadar açık ama yinede az ses geliyor. "vista süper sen beceremiyosun" tayfası gelsin de öretsin bana vistada sesin nasıl açıldığını. yani helal olsun xp den vistaya bu kadar mı düşüş olur allahım allahım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Ben de bulamamıştım onu vaktinde. Ses kartından direk açmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 açık sonuna kadar ordan pffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 kimi driverlar öyle yapabiliyor, çözümü yok. amplifierlı hoparlör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 vl media player bunu indirdim, kendi kendine amplifier i var, vistanın sesini açabildi ben de izleyebildim. vistanın da linux kalitesine inmesi ilginç, OS i çalıştırmak için internetten bişeyler indirmemiz gerekiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Jadelith said: ... vistanın da linux kalitesine inmesi ilginç, OS i çalıştırmak için internetten bişeyler indirmemiz gerekiyo :D ... adamı bu laf yüzünden döverler. öyle smiley de koyamazsın sora mesaj sonuna. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 benim bakış açımdan tabii. os dediğin kurduğun gibi çalışacak. ve kurmak kasmayacak. ne o öle ubuntu mubuntu bubuntu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 vista'ya söven insanların çok ön yargılı olabileceklerini düşünüyordum. kullanınca anladım ki çok gereksiz özelliklerle donatılmış amerikan bebelerine göre hazırlanmış gerzek bir işletim sistemiymiş. hayatımda bu kadar dürzü bir os ile karşılaşmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 DoruK said: hayatımda bu kadar dürzü bir os ile karşılaşmamıştım. bu laf yüzünden de kızlar çıkma teklifi eder. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Alsa'nın minik bir yaması var, sesi arttırıyor çok fazla yamalayınca. Vista'nın ses sistemine yama yazılabiliyor mu? Günün birinde Windows ortadan kalkacak, zaten her gün pazar payını biraz daha kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar