Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Ben 2 sene önce dersin devamını vermi$timde;geçen sene ise bu dersin vizesi dü$ük olduğu için finaline girmemi$tim.Yani bu sene ben bu dersin devamını almıyorum değil mi?Yoksa alıyormuyum :S Alıyorsam ayvayı yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 finaline girmediysen dersten kalmışındır.Kaldıysanda Yeniden Alıcaksın dersi en baştan.(En azından bizim üniversitede böyle ,yeditepe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bizde devamlılı bi kere sağladıktan sonra naparsan yap devam etmen gerekmiyo. senin durumun içinde geçerli. en sağlıklısı danışöanına sorman yada bölüm başkanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 geçiştirebilirler. hocası ile de konuş ama "danışmanımla vs. konuştum ben en başta.. 'derste devamlılığına gerek yok' dediler" kartını oyna.. bi daha da finale giremezsen rapor al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sınava girmediğin için devamsızlıktan kalmazsın,kalamazsın..devam zorunluluğun sınavllara değil derslere çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bahçeşehir üni. de finale girmez NA(not attended) alıp kalıyosun direk iyi bilirim transcriptim onlarla dolu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 üniversiteye göre değişir o, yönetmeliğe bak. bizde (galatasaray) yoklama olayı var güya %80 devamlılık gerekiyor, kredinin %40 ı olan matematik dersine bilgisayar bölümünden girmesi gereken 40 kişinin 5-6'sı giriyor. geriye kalanlar ya endüstrilerle (aynı ders, hoca farklı) ya da kantinde oturmakla geçiriyor. ammavelakin yoklama da almıyor, finale vizeye göre giriş de yok falan fıstık. önceki seneden kalma durumundaysa sınava girip geçme koşulu var ama devamlılıkla ilgili bir madde yok. istisnai olarak teknik resimci var, ödev yetersiz ise sınava almıyor (ve yazıda kalmıyor da, uyguluyor) hatta seneye bir daha alacaklardan ödev azlığından gelenleri ayırıyor ödev verip final vizelerden çakanlardan, derslerine girmen gerekiyor yoksa zaten geçirmiyor kıllığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Okuluna göre değişiyor bazen hocasına bağlı olarakta değişiyor. Devamsızlıktan kaldıysan devam zorunluluğu vardır ama ben bir dönem okula gitmedim ve hiç bir dersten devamsızlıktan da kalmadım. Gerisini siz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 türkçe harflerinin klavyende varolmasına rağmen $ kullanırsan kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar