SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Gerceklesme gibi bi ihtimal görüyomusunuz gelecekte? Hic sizan haberler fln? Yada gerceklesememesi icin sebepler varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 mouse-klavye zorunlulupu getiriceğinden pek efektif olucağını sanmıyorum.Konsol ruhuna aykırı gibi geliyor bana.Hali hazırda online oynanabilen oyunlar zaten var.MMO meraklısı bi adamda zaten bilgisayar sahibi olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 olabilir tabi ama blizz e bağlı isteseler zaten yaparlardı klavye fare işi de zaten var konsollarda ps3 tekide epeyi güzel çlışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 konsola cıkmıs mmo var mı daha once? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Everquest var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 everquest nasıl bi oyun bilmiyorum da gamepad ile zor olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 final fantasy XI var konsole a cikan. ayrica .hack in(sanirim) mmo su olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 iyide ne war ki super olur hatta mesela age of conani konsola yapsinnar anca kaldirir max grafik zaten klavye mouse destegi nedir ki oyunu 100 dola ryaparsin icinde hediye klavye mouse gelir bluetoohlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 klavye mouse geldikten sonra konsola cıkmasının anlamı ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 5 milyor ekranda oynamak olur sanırsam tek avantajı..ha bir de pileysıteyşınım bu oyunu kaldıracak mı diye düşünmezsin..ama pc foreva(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 herkesin hem pc si hem de konsolu olacak diye bir kaide yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 wowu wii ile oynayabiliyorduk ya. iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Wii ile değil, wii stick mi ne var onla oynanıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 hd ekran kartim yada hd eranim yok ama hd 42 inc lcdim ve ps3um war ps3um cogu piyasadaki bilgisaya 10bascak gucde neden pcde oyniyim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 wii fitle oynanabiliyor bildiğim kadarıyla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 star wars galaxies xbox360 ta oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 konsolun ne olduğunu şimdi anladım. saatlerdir halflifetaki konsol aklımda, öyle kodlarla oynayıp napacak diyorum millet şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 aynen, oldukca ıyı konfigurasyonlu bır bılgısayarım var yuksek cozunurluk full Anti-aliasing ve butun ayarlar acıkken 60-70 fps alıyorum ama salonda 106 ekran Sony Bravia + 8 cell islemcili PS3 yatarken insanın içi acıyor.. Ama Sony PS3 için WOWu hicbir zaman unlock etmiyecektir cunki kendı MMO oyunlarının ıyıce (td) olması demektir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 raist anlasir sony der ki montly paymentin yarsini alirim olur biter aslinda ona ile gerek yok wou tvd eoynamak icin kac kisi ps3 alir ole bi soru war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar