Obi-Wan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Arkadaşlar ben Deno.Uzun zamandır forumlara giremiyordum.Bunun sebebi okulda bağlanırken,bir çocuğun gelip imzamı değiştirmesi.Kim olduğunu bilmiyorum ama imzama çok terbiyesizce şeyler yazıp,bazı mesajlar göndermiş.Bunun için herkesden çok ama çok özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 affettik :p[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 walla okulda/cafe de baglanirken cok dikkatli olmak lazim uo oynarken basima gelmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Saol la'unva :)[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 NEyse HAdi Geç Geç :-p[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Sanada saol :)[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Anlaşılan okuldaki o terbiyesiz çocuk, senin SWG accountuna da ulaşmış, geçen akşam senin charinla kendinden 2 kat büyüklere " oğlum" diye hitab ediyordu ..[signature][hline]Assassin of Palpatine Sentinel of Clan Loyal Protector of Hi'lal City Official Nightsister Slayer Kutadgu of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 O bendim zaten.Ama sana söylemiştim o miss tell oldu diye.Hatta ranitach diye birine atıyodum.O benden küçük olduğu için ona oğlum diye hitap ettim.Bu kadar büyümesin bu.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 /tell kutadgu yazarak nasil mt atiliyor, biri bana izah etsin.... özür dilemek kadar yaptığını kabul etmek de bir erdemdir...konu kapandi..[signature][hline]Assassin of Palpatine Sentinel of Clan Loyal Protector of Hi'lal City Official Nightsister Slayer Kutadgu of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: MaxPlanck, 04 Mayıs 2004 16:59 tarihinde demiş ki: /tell kutadgu yazarak nasil mt atiliyor, biri bana izah etsin.... özür dilemek kadar yaptığını kabul etmek de bir erdemdir...konu kapandi.. Sen daha önce msg attıysan /r diyerek reply atmış olabilir. O sırada başkasıyla konuştuğunda /r yaptıında senin mesaj girmiştir araya..[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bu, newbieye yapilacak bir açiklama olmus, ki ben değilim " Sen daha önce msg attıysan /r diyerek reply atmış olabilir " mesele orda zaten..böyle bi dialog yok..direk mesaj geliyor bana..olayin muhatabı ne demek istediğimi anlamıştır.. konuyu kapattim.[signature][hline]Assassin of Palpatine Sentinel of Clan Loyal Protector of Hi'lal City Official Nightsister Slayer Kutadgu of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar