Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük Özür

Obi-Wan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben Deno.Uzun zamandır forumlara giremiyordum.Bunun sebebi okulda bağlanırken,bir çocuğun gelip imzamı değiştirmesi.Kim olduğunu bilmiyorum ama imzama çok terbiyesizce şeyler yazıp,bazı mesajlar göndermiş.Bunun için herkesden çok ama çok özür diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlaşılan okuldaki o terbiyesiz çocuk, senin SWG accountuna da ulaşmış, geçen akşam senin charinla kendinden 2 kat büyüklere " oğlum" diye hitab ediyordu ..[signature][hline]Assassin of Palpatine
Sentinel of Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
Official Nightsister Slayer
Kutadgu of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

O bendim zaten.Ama sana söylemiştim o miss tell oldu diye.Hatta ranitach diye birine atıyodum.O benden küçük olduğu için ona oğlum diye hitap ettim.Bu kadar büyümesin bu.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse

Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MaxPlanck, 04 Mayıs 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
/tell kutadgu yazarak nasil mt atiliyor, biri bana izah etsin.... özür dilemek kadar yaptığını kabul etmek de bir erdemdir...konu kapandi..

Sen daha önce msg attıysan /r diyerek reply atmış olabilir. O sırada başkasıyla konuştuğunda /r yaptıında senin mesaj girmiştir araya..[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu, newbieye yapilacak bir açiklama olmus, ki ben değilim

" Sen daha önce msg attıysan /r diyerek reply atmış olabilir "

mesele orda zaten..böyle bi dialog yok..direk mesaj geliyor bana..olayin muhatabı ne demek istediğimi anlamıştır.. konuyu kapattim.[signature][hline]Assassin of Palpatine
Sentinel of Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
Official Nightsister Slayer
Kutadgu of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...