GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 babam veterinere götürdü şimdi gidemedim ben sağ arka ayağı sallanıyodu kırılmış sanırım burnundan ve ağzından da kan geliyodu iç kanama varmı bilmiyorum daha çıkarmadan önce koşturuyodu evin içinde oyuncağıyla rahatlasın uyusun diye çıkarmıştı babam her zamanki gibi yine tasmasız gezdirmiş hala da kendini savunuyor 10 yıldır tasmasız gezdirdim bişey olmadı diye al işte oldu dayanamam ölürse:'(prens: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 gecmiş olsun. insanda bile içkanama varsa yasaması cok zor oluyo :( bende kedimi içkanamadan dolayı kaybetmiştim :( umarım iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Çok büyük geçmiş olsun Gwin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 geçmiş olsun köpeğe güvensen de çevreye güvenemezsin, tasmasız sakat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 sağlığı şu an iyi 3 dişi kırılmışta ayağı kırık alçıda=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 geçmiş olsun shewkycim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 sesu said: çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Geçmiş olsun. Şu an durumu nasıl veteriner ne dedi sağlık durumu hakkında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ovv.. geçmiş olsun. kırık bacak iyileşiyor mu kolayca? bir de insanlar için osteorporoza karşı verilen ilaçların küçük dozajları verilebilir mi acaba kemiklerin iyileşmesi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 kafadan darbe almış eğer şuuru yerine gelmeseymiş o sırada gidermiş şu an sağlığı iyi sadece bacağı alçıda herhangi bir ilaç falan vermedi bugün kontrole de gitti 3 hafta kalacakmış alçılı.. o ilacı sorim bi ama merak ettim saol Son aldığım habere göre karşıda çok hoşlandığı bir dişi köpeği görünce atağa geçtiğinde çarpmış araba dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 kutsal bir amaçmış neyseki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 of alçılı dönem çok zor olur ya. allahtan köpeğin benimki gibi güçlü çeneye sahip değil. kafasındaki o huni şeyi uyurken çıkardım rahatlasın diye, lavaboya gittim geldim, alçıyı yemişti. alçı da değil gerçi farklı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 büyük geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşmesi dileğiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Geçmiş olsun. Durumu nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 banı acılana kadar ogrenemeyecegiz malesef ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar